F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)
-
Arkadaşlar merhaba bugün baya randevu alan arkadaşımız oldu forumdan. Varmi f2a 'dan randevu alan?
-
@ecom malesef hala yok.. diğer vize türlerinden alanları mı kastettiniz bir sürü alan oldu derken?
-
En son 2021 başvurularında f2a olarak hangi ayda kaldı uscis onayları,gördüğüm kadarıyla hep 2020 son ayları california dosyaları olan varsa yazabilirmi bende KORO gibi listeleye bilirim bilgilendirmek babında iyi olacağını düşünüyorum.
-
@Özge-Dengiz, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
Merhaba ceac sitesindeki tüm dosyalarımız onaylandı ve eksik evrak yok. Fakat bize DQ maili gelmedi mailim kayıtlı zaten mailler bana eşime ve avukata geliyordu. Bunun sebebi nedir bilgilendirirseniz sevinirim
avukatiniz iletisim adresi olarak kendisininkini vermis olabilir, tek bir emaile gidiyor genelde...
-
@kıvanç, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
@crazycells uscis sitesinden tekrar accses code oluştur dedim 2 güne mail attılar accses kodu:)
tam olarak nasil yaptiginizi anlatir misiniz? mumkunse ayrintili olarak... bu bilgiyi ilk iletilere tasiyayim...
-
@moonlight evet IR1 ve CR1 den alan arkadaşlar oldu. Randevuları toplu dağıtıyorlar genelde f2a 'dan alan var mı merak ettim ama sanırım kimse almamış. Bize üç yılı doldurtacak bunlar heralde..
-
merhaba ben kasım 2022 de amerikada evlilik yaptım eşim greencard sahibi, greencard başvuru sürecini nasıl başlatabilirim, bütün evrakları bir arada mı yollamalıyız? yardımcı olabilecek birisi varsa çok sevirim. teşekkür ederim
-
@gucarslan Kızımın ameliyatı için Türkiye gelmiştik.Turkiyedeyiz
-
@Yasemin-Gürleroğlu kızınız 6 yaşında olduğu için mecburen kendisi için F2A-B vizelerinden uygun olanına başvurmanız gerekir. süreç için bu başlığın ilk iletisini okumanızı rica ederim.
-
@elif01 şuan amerika'da mı yoksa türkiye'de misiniz?
başvurunuzu nereden yapacaksınız? -
Merhabalar, biz mülakat tarihi için mail bekliyorduk. Dün gece bir bildirim maili geldi. Süreciniz işleniyor önümüzdeki 60 gün içinde randevu verilmezse yeniden bilgilendireceğiz vs. gibi. Bu maili aldıktan ne kadar süre sonra mülakat tarihi gelir acaba? Tecrübe eden var mı?
-
@Seher-Gürel, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
Merhabalar, biz mülakat tarihi için mail bekliyorduk. Dün gece bir bildirim maili geldi. Süreciniz işleniyor önümüzdeki 60 gün içinde randevu verilmezse yeniden bilgilendireceğiz vs. gibi. Bu maili aldıktan ne kadar süre sonra mülakat tarihi gelir acaba? Tecrübe eden var mı?
2-3 ay daha bekleyebilirsiniz, bilginize.
-
@Yasemin-Gürleroğlu, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
@gucarslan Kızımın ameliyatı için Türkiye gelmiştik.Turkiyedeyiz
gecmis olsun. Kizinizin Green Card'i yoksa, kendisine kart almak icin F2A surecini baslatmalisiniz. Ilk sayfayi inceleyebilirsiniz.
-
Arkadaslar, Eşimin bugün görüsmesi olumlu geçti vizemiz onaylandi 2,5 senenin sonunda ,
Nerede tanıştınız, ne iş yapıyor, eşini en son ne zaman gördün, götürdüğü fotoğraflardan birini seçip nerede çekildi diye sormuş
Beklediğimizden daha kolay geçti. Bekleyen herkese sabırlar diliyorum , bu süreçte en önemli olan sabredebilmek gerisi halloluyor. -
@israfil hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın darısı hepimizin başına…acaba eşinizin sürecini ve tarihlerini imzalarımızda yer aldığı gibi paylaşabilir misiniz? bir de görüşmeden hemen sonra pasaportu kendisine geri verildi mi yoksa kaç günde eline ulaştı/ulaşacak?
-
@moonlight pasaport verilmedi. birkaç güne gelir herhalde.
-
@neutrinos Merhaba. Tam olarak aynı sorun ile karşı karşıyayım. Ben Türkiyedeyim ve kız arkadaşım Amerikada. Turist vizem var ama evlenip süreci ben Türkiyedeyken Amerika üzerinden başlattığımızda benim Amerikaya turist olarak gidip gelmem mümkün mü değil mi onu cözemiyorum. mümkün degilse ögrenci vizesi yolunu mu denemeliyim bu süreci orada geçirmek için. Bu sorunuza yanıt bulursanız bana da yazar mısınız lütfen ?
-
@israfil vizeniz hayırlı olsun uzun bekleyiş bitti nihayet. Darısı başımıza diyelim.
-
@Gökay-Canberk-Abanoz süreci başlatmadan önce alınmış hali hazırda turist vizesi olan arkadaşlarımız vardı forumda. Bu eski sayfalarda detaylıca konuşulmuş bir konu. Daha önce herhangi bir ihlal yapmadan giriş çıkışlarıda olduğu için bekleme aşamasında rahatça eşlerini görmeye gidip geldiklerini söylemişlerdi. Sureci başladıktan sonra vize almaya çalışanlar ise istisnasız red aldı.
-
@ecom Teşekkür ederim cevap için. Şöyle bir şey sormak istiyorum. Turist vizem 05.2024 te sona eriyor, evlilik ile green card başvurusunda ise 2yılı bulan bir process ten bahsediliyor. Ben de süreci başlatmadan önce turist vizemi yenileyip Amerikaya gidip gelmek istiyorum.
05.2024 geçerlilik süresini uzatmam iyi olacak dolayısıyla. Bu konuda bilginiz var mı ? Henüz süresi dolmamış turist vizesini yenileyebiliyorlar mı ? Mail attım konsolosluğa fakat henüz dönüş alamadım.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum