[Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri
-
@Şeyda vizeniz hayırlı olsun. Yeni hayatinizda mutluluklar
-
-
@Şeyda Vizeniz Hayırlı Bereketli olsun
-
@blanx Vizeniz Hayırlı Bereketli olsun
-
@Şeyda böyle olumlu vize görüşmelerini okudukça bizde mutlu oluyoruz.Detaylı anlatımlarınız için çok teşekkür ediyorum.Yeni hayatınızda sağlık ve mutluluk diliyorum.Sizde bizlere bol şanslar dileyin🤭
-
@Carl Vizeniz Hayırlı Bereketli olsun
-
@osmanbey vizeniz hayırlı olsun tebrikler.
-
@Şeyda tebrikler vizeniz hayırlı olsun yeni yaşantınızda ailenizle beraber başarılar dilerim.
-
@osmanbey tebrikler.Detaylı anlatımınız için teşekkürler.Yeni hayatınızda bol şans
-
@blanx vizeniz hayırlı olsun, detaylı anlatımınız için de teşekkürler.
abd'de bol şans diliyorum. -
@osmanbey tebrikler, gözünüz aydın.
abd'de bol şans ve başarı diliyorum. yolunuz açık olsun.. -
@Şeyda yine birini uçak parasından kurtarmışım :)
vizeniz hayırlı olsun, abd'de bol şans ve huzur diliyorum.. yolunuz açık olsun. -
@blanx Vizeniz hayırlı olsun ABD'deki hayatınızda mutluluklar :)
-
@osmanbey vizeniz hayırlı olsun. Yeni hayatinizda mutluluklar
-
@osmanbey Vizeniz hayırlı olsun yeni hayatınızda mutluluklar dilerim :)
-
@Şeyda Vizeniz hayırlı uğurlu olsun ABD'deki hayatınızda mutluluklar dilerim :)
-
-
@osmanbey Vizeniz hayırlı olsun. Detaylı anlatım için teşekkürler. Yeni yaşamınızda başarılar dilerim
-
@Şeyda Yeni hayatınızda başarılar.Vizeniz hayırlı olsun. Çocuklarınıza covid aşısı yaptırmışmıydınız?.
-
@osmanbey hayırlı olsun vizeniz yeni hayatınızda bol şans, başarılar
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
45
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum