Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
-
@furkan-tokuş Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir? içinde söyledi:
yaptığım fotoğraf hiçbir şekilde kalıba olmuyor , kesiyom biciyom crop yapıyom sonuç yine aynı , bana yardımcı olabilir misiniz.
Ben gün ışığında beyaz duvarın önüne geçtim selfi kamerası ile kendimi çektim sadece arkada gölge olmasın gerisi kolay. Sonra www.idphoto4you.com'dan ayarları yapıp başvuru yaptım. Benim gibi birçok arkadaşımada aynısını yaptık sıkıntı olmuyor. Bir böyle deneyin.kamera en az 50-60 uzakta tutmaya çalışın.
-
@sezercetinkafa Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir? içinde söyledi:
Bu konuyu baştan sona kadar okudum fakat cevap bulamadım. Çocuklarımın fotoğraflarını çektirirken kımıldamasınlar diye gövdelerinden tuttum. Fotoğrafları ayarlarken baş parmağım ve işaret parmağımın ucları gözüküyor. sıkıntı olur mu. resmi sitedede bu konu net olarak belirtilmemiş.Örnek fotolarda kucakta çekilen görüntü olmaz diye yazılmış sadece.
Nasıl çektiniz bilmiyorum ama yere beyaz çarşaf serip üzerine yatırıp çekmeyi denemiş miydiniz acaba bir de resmi çekilen bebek olunca genel olarak düzgün bir fotoda kabul olur.
-
@mendebur Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir? içinde söyledi:
https://i.hizliresim.com/aYmmzO.jpg
Bu foto uygunudur arka fon biraz koyu geliyor bana?
Foto on numara maşallah. Benim kızın fotosunda çok az gölge bile vardı vallaha sıkıntı olmadı.

-
@sezercetinkafa Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir? içinde söyledi:
Bu konuyu baştan sona kadar okudum fakat cevap bulamadım. Çocuklarımın fotoğraflarını çektirirken kımıldamasınlar diye gövdelerinden tuttum. Fotoğrafları ayarlarken baş parmağım ve işaret parmağımın ucları gözüküyor. sıkıntı olur mu. resmi sitedede bu konu net olarak belirtilmemiş.Örnek fotolarda kucakta çekilen görüntü olmaz diye yazılmış sadece.
Eger daha iyisini cekemeyecekseniz bu sekliyle de kullanabilirsiniz kanimca, onemli olan yuzunun net bir sekilde gorunmesi ve arka fondan ayrilabilmesi.
-
@furkan-tokuş Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir? içinde söyledi:
yaptığım fotoğraf hiçbir şekilde kalıba olmuyor , kesiyom biciyom crop yapıyom sonuç yine aynı , bana yardımcı olabilir misiniz.
cok yakindan cekim yapmissiniz buyuk ihtimal, daha uzaktan cekim yapmayi deneyebilirsiniz.
-
Geçen seneye fotoğraflara çektim ama kazanma sansi önemli olan resim benim tek üzüldüğüm şey bu resim doğru yapmadığı için kaybediyorlar haklarini ama 30 gün içinde cekilmesi gerekiyor bu doğru mu? Geçen seneye çektim şimdi ayni fotolari olmaz mi bida mi cekicem?
-
@kaan Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir? içinde söyledi:
Geçen seneye fotoğraflara çektim ama kazanma sansi önemli olan resim benim tek üzüldüğüm şey bu resim doğru yapmadığı için kaybediyorlar haklarini ama 30 gün içinde cekilmesi gerekiyor bu doğru mu? Geçen seneye çektim şimdi ayni fotolari olmaz mi bida mi cekicem?
Fotograflarinizi yeniden cekin, ayni fotografi kullanmayin.
Yonergeler yeni bir fotograf yuklemenizi istiyor.
-
@gkhanfeez pasaport çıkartmak için fotoğraf sütüdyosunda çektirdiğim resmi kullandım 1 ay civarı oldu çektireli. Biometrikte resim büyüdüğü için parmaklarım gözükmüyor. ama insan ister istemez mi acebamı diyor.
-
Görebilirsiniz.
-
-
Görebilirsiniz.
maalesef yuklediginiz fotografi goremiyorum, bir image upload sitesi kullanin isterseniz.
-
Sayın crayzcell ben ve ablam başvuru yapacaz fotografçıda çektirmeyi düşünüyoruz fotografcıya hangi detayları söyleyelim not : fotografçıdan aldigimiz fotografı id4photodan düzenleyecegiz
-
Merhaba arkadaşlar, ben evde telefonla fotoğrafımı çekmiştim. Arka plan beyazdı o konuda sıkıntı yok. Piksel olayınıda bir siteden hallettim 600x600 e ayarladım. Siteye yükledim kabul etti. Ama fotoğrafa baktığımda sanki üstten ve alttan biraz basık gibiydi. Acaba sıkıntı olur mu?
-
@mrrobot Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir? içinde söyledi:
Sayın crayzcell ben ve ablam başvuru yapacaz fotografçıda çektirmeyi düşünüyoruz fotografcıya hangi detayları söyleyelim not : fotografçıdan aldigimiz fotografı id4photodan düzenleyecegiz
Su sayfanin ciktisini alabilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/basvuru-fotografi-nasil-olmalidir/ -
@n0ne Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir? içinde söyledi:
Merhaba arkadaşlar, ben evde telefonla fotoğrafımı çekmiştim. Arka plan beyazdı o konuda sıkıntı yok. Piksel olayınıda bir siteden hallettim 600x600 e ayarladım. Siteye yükledim kabul etti. Ama fotoğrafa baktığımda sanki üstten ve alttan biraz basık gibiydi. Acaba sıkıntı olur mu?
eger bariz bir degisiklik yoksa gorunusunuzde fotografi kabul ederler, ayrica artik basvuruyu yapmissiniz zaten, dolayisiyla bence bu saatten sonra telas yapmaniza gerek yok.
-
Selamlar herkese,
@crazycells öncelikle emeğinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş.Bu fotoğraf olayıyla ilgili aklıma takılan bir kaç soru var onları sormak istiyorum.Öncelikle 3 kere gidip fotoğraf çektirdim fotoğrafçıya
ya birinde yüzüme rötuş yapmış oluyor ya biyometrik çekiyor ya arkaplanı rötuşluyor
son çektirdiğim gayet iyi gibiydi arkaplan, yüz herşey uygundu zaten photo tooldanda cropladım.Fakat phototool hiç güven vermiyor bana.örneğin denemek için kafamı karenin dışına çıkacak kadar büyütüp cropladım, hiç bir engel çıkarmadı.idphoto bu konuda daha kesin sonuçlar veriyor gibi.Orada denedim ama milimlik çok küçük bir farkla çene çok az dışarı çıkıyor.Sizce sıkıntı olurmu yoksa fotoğrafçıdan fotoğrafı biraz daha mı büyütmesini isteyeyim(daha rahat ayarlamak için) ? Cevaplarsanız sevinirim. -
@denizo Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir? içinde söyledi:
Selamlar herkese,
@crazycells öncelikle emeğinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş.Bu fotoğraf olayıyla ilgili aklıma takılan bir kaç soru var onları sormak istiyorum.Öncelikle 3 kere gidip fotoğraf çektirdim fotoğrafçıya
ya birinde yüzüme rötuş yapmış oluyor ya biyometrik çekiyor ya arkaplanı rötuşluyor
son çektirdiğim gayet iyi gibiydi arkaplan, yüz herşey uygundu zaten photo tooldanda cropladım.Fakat phototool hiç güven vermiyor bana.örneğin denemek için kafamı karenin dışına çıkacak kadar büyütüp cropladım, hiç bir engel çıkarmadı.idphoto bu konuda daha kesin sonuçlar veriyor gibi.Orada denedim ama milimlik çok küçük bir farkla çene çok az dışarı çıkıyor.Sizce sıkıntı olurmu yoksa fotoğrafçıdan fotoğrafı biraz daha mı büyütmesini isteyeyim(daha rahat ayarlamak için) ? Cevaplarsanız sevinirim.Hayir, o kadar milimetrik hesaba gerek yok tabii ki
Bu sekilde de kullanabilirsiniz fotografi. -
@crazycells Gereksiz hassasiyet gösteriyoruz sanırım
teşekkür ediyorum cevap için. -
merhaba arkadaşlar ben fotoğrafı ayarladım ama saçlarımı toplamama rağmen kulaklarım neredeyse hiç görünmüyor.sorun teşkil eder mi?
-
@puhudali Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir? içinde söyledi:
merhaba arkadaşlar ben fotoğrafı ayarladım ama saçlarımı toplamama rağmen kulaklarım neredeyse hiç görünmüyor.sorun teşkil eder mi?
sorun olmaz tabii ki
bu duruma yapacak bir sey yok.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum
çok teşekkür ederim.