(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@waterman yeni vize almış, 3 aylık eğitime gidecek arkadaşım ile konuştum. Döndüğünde ne yapacaksın diye sormuş tabi onun vize durumu ve özelinde ama iş yerimden shengen için almıştım yine de yanına al destekleyici süper olur demişti o yüzden 🙂 bakar bakmaz yine tatmin etmeye çalışırız 😇
-
@yenihayaletadam geçmiş olsun, umarım bir dahakinde onay alırsınız
-
@Ping-PONG tebrik ederim 👏
-
@Rüştü-Gürbüz bende ne var ne yok götürdüm fakat bizim bilmediğimiz birşey var Amerika'da kişinin verdiği cevaplar ve beyanları esastır yani sen ne dersen o doğrudur mantığıyla yola devam ediyor bu sebebden senin ds160 formunda yazdığın herşey doğru mantığıyla hareket ediyorlar bu sebebden ek belge istemiyorlar,bu ülkeye girerken polise verdiğiniz geliş sebebiniz içinde aynı
-
Arkadaşlar ayrıca ben Amerika vizesini almadan önce shengen vizesini almamı ve bir günlük de olsa bir yere giriş çıkış yap dedilier ve gittim shengen vizesine başvurdum ve sonuç RED aldım bir ay sonra ABD randevum vardı şimdi bu almış olduğum RED etkisi ne olur derken kara kara düşünmeye başladım ve gördüm ki hiçbir etkisi yokmuş ve Kasım 2022 de 10 yıllık eşim ve kendim için Vizemiz onaylandı benim aylık gelirim asgarî ücretten biraz fazla resmiyette görünüyordu eşim ev hanımı çalışmıyor zaten mülakatta eşimin ne iş yaptığını sordular ev hanımı çalışmıyor dedim ve Vizemiz onaylandı dediler ve bir kağıt parçası verip pasaportunuz ds160 farmundaki aderse gonderecegiz dediler ve toplam 10 dadika sürmedi almamız.ben çocuklarımın doğumu Amerika'da olsun vatandaşlık alsınlar diye aldım bu vizeyi ve şimdi Amerika'da Texsas Houston ikizlerimizin doğumunu bekliyoruz
-
Ds160 formunu doldurupda randevu tarihini aylar sonrasına diye üzülmeyin geriye çekmenin bir yolu var randevu tarihini yenile deyip gün içerisinde ara ara girip kontrol etmeyi unutmayın ben aldığım tarihi parça parça geri çekerek 4 ay geriye alabildim
-
@text tebrik ederim. Sağlıkla kucağınıza alın 🙂
-
@text, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Arkadaşlar ayrıca ben Amerika vizesini almadan önce shengen vizesini almamı ve bir günlük de olsa bir yere giriş çıkış yap dedilier ve gittim shengen vizesine başvurdum ve sonuç RED aldım bir ay sonra ABD randevum vardı şimdi bu almış olduğum RED etkisi ne olur derken kara kara düşünmeye başladım ve gördüm ki hiçbir etkisi yokmuş ve Kasım 2022 de 10 yıllık eşim ve kendim için Vizemiz onaylandı benim aylık gelirim asgarî ücretten biraz fazla resmiyette görünüyordu eşim ev hanımı çalışmıyor zaten mülakatta eşimin ne iş yaptığını sordular ev hanımı çalışmıyor dedim ve Vizemiz onaylandı dediler ve bir kağıt parçası verip pasaportunuz ds160 farmundaki aderse gonderecegiz dediler ve toplam 10 dadika sürmedi almamız.ben çocuklarımın doğumu Amerika'da olsun vatandaşlık alsınlar diye aldım bu vizeyi ve şimdi Amerika'da Texsas Houston ikizlerimizin doğumunu bekliyoruz
Bak şimdi gaza geldim shengen alabilmek bir ziyaret yapabilmek için görüşmemizi nisandan temmuza attım millet öne çekmeye uğraşırken siz doğum için mi gittiniz ziyaret amacı ne soylediniz
-
@text yazdıklarınızı dikkate alacağım. Ds 160 a okul bilgilerim, çalışma geçmişim ve devam ettiğim şirket bilgilerimi de girdim.
-
@denizci10 Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim. Ben forma arkadaşımla beraber Turistik amaçlı gideceğimi belirttim (Aralık ayı) Formu tekrar yenilersem harfiyen aynısını yazmam lazım? Randevum 7 Şubatta
-
@mertsongultekin hayır öyle bir zorunluluğunuz yok
-
Yurtdışına çıkış da aşı kartı uygulamasınin adı neydi acaba?
-
Herkese merhabalar,
Biraz önce eşimle beraber malesef b1/b2 vizesi randevumuzdan sarı kağıt elimizde Ankara büyükelçiliğinden ayrıldık. Yani döneceğimize inanmadıklarını söylediler kısaca. Görüşme 45sn-1dk kadar sürdü ve son derece nazik bir genç beyefendi tarafından pasaportlarımız bize iade edildi. Kendisinin sorduğu sorular basitti; ne kadar kalacaksınız çocuğunuz var mı abdde tanıdığınız var mı (eşimin erkek kardeşi bir senedir orda gc talihlisi olarak gitti) vs vs. İki devlet memuruyuz. Muhtemelen bizim sonuçlanmamış DW başvurumuzun da olumsuz bir etkisi olmuştur. -
@edmond_dantes cocugunuz var mı acaba ? bir de genel olarak Amerikadaki akrabalardan tanıdıklardan bahsetmeyin diyorlar ama tabi buda bir risk, kısmet inşallah 6 mayısta yüzünüz güler
-
@tolgasatir, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@edmond_dantes cocugunuz var mı acaba ? bir de genel olarak Amerikadaki akrabalardan tanıdıklardan bahsetmeyin diyorlar ama tabi buda bir risk, kısmet inşallah 6 mayısta yüzünüz güler
Çocuğumuz yok. İçerde iki saat sıra bekledik ve bu süre zarfında görüşmeler banko/pencere sistemiyle yapıldığı için diğer insanların görüşmelerine de kulak misafiri oluyorsunuz. Benim kişisel yorumumdur ancak çocuklu ailelerin ve yaşlıların olumlu sonuçlar aldığına şahitlik ettim. Dediğim gibi kimse referans almasın kişisel yorumumdur. Bunun dışında abd vize görüşmesi öncesi pasaport doldurun vs yazılarına da üzülerek alakası yok diyeceğim. 2013-2023 yılları arasında batı ve kuzey avrupadaki ünlü şehirlerin nerdeyse tamamında ve vizesiz girilebilen gürcistan gibi ülkelerde bulundum ancak sonuç olumsuz oldu. ABDde yaşayan aile üyeleri konusunda da formda zaten adrese kadar yazdığımız için yok kimse demek de doğru olmazdı. Nasip kısmet artık şansımız gc olsun :))
-
@edmond_dantes yok işte formda da belirtmemek lazım :D hakkınızda hayırlısı olsun, bizim 3 yaşında oğlumuz var ben iş amaçlı başvurdum, eşim bana eşlik edicek turistik amaçlı cocugumuz Türkiye de kalacak bu süre zarfında bakalım bir şansımızı deneyeceğiz :)
-
@tolgasatir, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@edmond_dantes yok işte formda da belirtmemek lazım :D hakkınızda hayırlısı olsun, bizim 3 yaşında oğlumuz var ben iş amaçlı başvurdum, eşim bana eşlik edicek turistik amaçlı cocugumuz Türkiye de kalacak bu süre zarfında bakalım bir şansımızı deneyeceğiz :)
Çocuk olup olmaması ülkeye geri dönüp dönülmeyeceği konusunda bir referans olarak ele alınıyor olabilir. Sizin şansınız çok çok daha yüksek eminim :) lütfen buraya yanıt olarak yazın sonuçlandığında. Bol şans!
-
Sizin daha önce yurtdışı var mıdır ben onu hatirlamadim konuşulsa da
-
@Zelene 2 kere mısır :) Sharm El sheik o zamanlar vize istiyordu şimdiki gibi vizesiz değildi :D vize ile dolu 2 sayfam var 4 tane de kaşe 2 sayfa kaplıyo kalabalık gözüküyor :D
-
@tolgasatir hadi hayırlısı çocuk burda kalacak ya görüşme de etki eder alırsınız
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum