@Witch-Lilith, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
Trump Ankara'da ve şuan canlı yayını izliyorum F-35 mevzusu vs konuşuluyor ama tek kafamdaki soruyu kimse sormaz tabii. Ama Türkiye ile iletişimi çok iyi eğer böyle giderse ileride bize faydası dokunur.
Populist liderlerden fayda gelmez. Gelse de normal duzgun vatandaslar yerine, yandas yada muhalif gorunen yandaslara gelir. Burada bir cok kisi rahatsizliklarindan dolayi daha iyi bir hayati daha iyi bir yerde ariyor ve cogunlugu ortalamanin ustunde iyi insanlar. Yani kapsam disi o populist liderler ve avaneleri icin maalesef 😞
Turkiye ile karsilikli iliski seviyesinde olduklarini sanmiyorum. Ihtiyaci olani aliyor sadece. Maalesef uluslararasi camiada Turkiye'ye olan guven kayboldu. Salt muttefikliklik yada guvenden ziyade, cikar ve tehdit gostererek istedigini alma durumu var... Rusya, Avrupa, ABD hep bunu yapiyor son donemde...
Umarim greencard sisteminin onu yine acilir bir an once.

evet ya orada her şey de olduğu gibi boyalarda daha kaliteli bizdeki boyalardan
öyle fırınmış ütüymüş çok çalıştırmıyorum ütüyü en fazla 5 dk çalıştırıp hemen kapatıyorum tek parça en fazla iki parça ütülüyorum. genelde çocuğun okul kıyafeti ve eşimin iş kıyafeti ütüleniyor o kadar. fırın desen ayda 2 veya 3 kere kullanıyorduk hatta bazen hiç kullanmadığımız zaman oluyor. tv arada açıyoruz. Bu ay ise tam tersi fırın çok çalıştı yandık ne gelir bilmiyorum 

️