IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
@Berkan-Duru, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
@ggbbww teşekkürler cevap için.. çocukluk aşı kartını nereden temin edebiliriz? Bu arada bu aşıları buldum eğer bahsettiğiniz aşılar bunlarsa;
Eger sizde kayitlari varsa yaninizda goturebilirsiniz, eger kayitlari yoksa bu belgeler tekrardan cikartilmadigi icin herhangi bir asi karti goturmenize gerek yok.
-
Bugünü / bu haftayı da pas geçtik...
NVC'nin document review yapması 29 güne kadar düştü. Bu da elçilikler üstündeki baskının artması demek anlamına geliyor.
Forumda mülakat mail'i bekleyen kişi sayısı da baya azaldı.
Hayırlısı olsun.
-
@istanbullover, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
@crazycells NVC ye gondermeden once son bir sorum olacakti kusura bakmayin. Joint sponsor olan kisi bize 1040 adinda tax formlarini gonderdi. Bu tax dokumanlarida uygundur degil mi? Bazi insanlar W2 ve 1099 formlarindan bahsetmis. Farki var mi?
Bizim durumumuzda 1040 tek basina yeterli olmadi. Eksik evrak hatasi almamaniz adina eger W2 veya 1099 formu yoksa, IRS tax transcriptlerini yukleyin. Biz bu sekilde 3. seferde DQ olabildik.
-
@Berkan-Duru Bunların hepsini olmanıza gerek yok. Bazıları çocukluk aşıları. Yaşınıza göre olacağınız aşıları CDC nin technical instructions for panel physicians sayfasından bakabilirsiniz. Önceki sayfalarda paylaşmıştım.
-
Merhaba dr aşamasında aşı olan arkadaşlarımız aşıdan sonra ateş, halsizlik vs. Yaşayan oldumu bilgisi olan paylaşabilirmi?
-
Arkadaşlar merhaba sağlık muayenesinde doktor balgam testi istedi benden. Malesef sonuçlar 2 ay sonra çıkacakmış. Mülakat tarihime yetişmeyecek sağlık raporu. Bu durumda vize alamayacakmıyım?
-
@Davut-Korkmaz hiç birşey olmadı
-
@intelcorei5 vizeniz sağlık raporu geldikten sonra basılacak ap ye kalıcaksınız ama ap süreleri bazen uzun sürebiliyo siz sonuç çıkacağı tarihe görüşmenizi ertelerseniz bence daha iyi olur belki konsolosluk yardımcı olur bu konuda email atın randevümü mart sonuna almak istiyorum diye yada tamamen size kalmış görüşmeyi yapıp ap sürecini bekleyin
-
@cokbekledik86 ap ye kalmak ne demek açıklar mısınız rica etsem?
-
@Berkan-Duru idari işlem eksik evrak olduğu zaman inceleme süresi
-
@cokbekledik86 sağlık raporu için ravdevumu zaten 16 gün önceden almıştım. Doktorda erken geldiğiniz iyi olmuş dedi. Mülakat 26 ocakta. Bu saatten sonra ertelemek biraz meşakkatli olur diye tahmin ediyorum. Yapacak birşey yok mülakattan sonra 1 ay daha beklerim artık. Merak ettiğim bir diğer konu şubat ayında evliliğim 2 sene yi geçiyor bu durumda bana 10 senelik gc mi verilir?
-
@intelcorei5 vizenizin basılacağı tarihe bakıyolar evet 10 yıllık olucak
-
I was hoping to see interview letters this week. Disappointing. The last one we saw was sent on January 2nd. Even if they send some on Monday, assuming they give at lease 30 days notice before the interview, that means those interviews would be in late February.
Has anyone seen them give less than 30-days notice before an interview?
-
@cokbekledik86 teşekkürler 86
-
@t34 peki proof of relationship kismina birsey yaIp imzalamamiz gerekir mi? Joint sponsor olan kisi babamin arkadasi. Boyle bir yazi gerekli midir
-
@istanbullover, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
@t34 peki proof of relationship kismina birsey yaIp imzalamamiz gerekir mi? Joint sponsor olan kisi babamin arkadasi. Boyle bir yazi gerekli midir
Biz fotografli sekilde ne tur bir bagimizin oldugunu aciklayan dokuman yukledik. Tek seferde onaylandi.
Forumda bu kisimla ilgili problem yasiyan hatirlamiyorum ama siz isi garantiye alip aciklama yukleyin.
-
Arkadaşlar slm.5 Ocak tarihinde başvurumuz onayladı.O tarihten itibaren dosyamızda herhangi bir değişiklik yada ilerleme olmadı.hangi aşmadayız yada bekleme süremiz ne kadar.yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
As of January 5, 2022, we are actively reviewing your Form I-130, Petition for Alien Relative, Receipt Number IOE9070662277. Our records show nothing is outstanding at this time. We will let you know if we need anything from you. If you move, go to www.uscis.gov/addresschange to give us your new mailing address.
-
@t34 peki joint sponsor un mi yazi yazmasi lazim yoksa sponsorun mu?
-
Merhabalar perşembe sabahı mülakatım vardı, bugün vizem elime ulaştı baya hızlı çok şükür
-
@Canan-Biçer hayırlısı olsun darısı bekleyenlerin başına

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum