(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@Aydın-1 bu konuda danışmanlık yapan @denizci10 arkadaşımız size yardımcı olur sanırım
-
@melihguney son 4 saattir bende istanbulda 2024 nisana bile gün vermiyor. Galiba cok girdim diye beni banladı sistem :(
-
@Aydın-1 büyük ihtimalle ds160 formunuzun son kullanma tarihi dolmuştur ondan dolayı öyle uyarı veriyordur. Sıfırdan doldurun ds160 formunu ve yanınıza confirmation sayfasından bir çıktı alın yeterli olacaktır. Randevu saatiniz değişmez merak etmeyin.
-
@waterman ankara uzak olmaz dersen mayıs a var :)
-
@tolgasatir aslında Ankara İstanbul arası cok yok hızlı trenle 3-4 saat kafama eserse diyim 😅
-
@Hakan-Niğdeli anliyorum ben de bakmistim ve Mayista var gorunuyordu. Fakat ds160'taki konum bilgisiyle eslesmelidir diyor sitede. ben de formda istanbulu secmistim gorusme yeri olarak :(
-
@waterman ben aralıktan 11 nisan a Ankaraya çektim yoksa gelecek gibi değil İstanbulda sıra
-
@tolgasatir anliyorum ben de bakmistim ve Mayista var gorunuyordu. Fakat ds160'taki konum bilgisiyle eslesmelidir diyor sitede. ben de formda istanbulu secmistim gorusme yeri olarak :(
-
@denizci10
Slm Deniz beyBu hafta içi işemlere başladım. Ds160 formuna sadece form numarası elde etmek için giriş yaptım, fakat formu doldurmadım. Daha sonrada DS160 numarası ile randevu için kayıt oluşturdum.Bu arada kayıt pasarınıda mecburen yatırmış oldum.
DS160 formunu yeniden oluşturumsam, Randevu sayfasındaki DS160formu nosu ile uyumsuz olucak, problem oluşturumu.
-
@ahmet001 alla alla bende istanbul seçtim ilk görüşme yeri diye çok geç diye ankaraya çektim sorun olmadı.
-
@denizci10
Merhaba, Deniz bey,
Pazartesi randevu başvurusu yaptım yani eski değil.
Ds160 formunu oluşturdum ama tamamlamadım.
Sadece randevu alabilmek için ilk sayfasını doldurdumki hemen gün alabileyim.
Parayı yatırıp gün aldım ama oluşturmuş olduğum Ds 160 formuna tekrar girince hata veriyor .
Sİz ds160 formunu yeniden oluşturunuz dediniz .Eğer yeni form oluşturursam Randevu alırken kullandığım ds160 formu yenisi ile değiştirmemmi gerekir.Yoksa yeni ds160formu geçerli olaurmu. -
Merhaba ,
Ben randevuyu istanbul icin almistim ankarada randevu acilmis ama ben secemiyorum . Nasil yapabilirim
-
@Aydın-1 hayır olmaz. dediğim gibi sadece ds160 confirmation sayfasından 1 adet çıktı alıp gitmeniz yeterli olacaktır.
-
teşekkürler
-
@eskiciugur, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Sn @crazycells, iş amaçlı olarak b1/b2 vizemi aldım nisan ayında gideceğim, fakat iş amaçlı gidip geldikten sonra yaz aylarında da ailecek turistik amaçlı gitmeyi planladık. İkinci kez turistik olarak gittiğimizde pasaport polisi bize, siz bu vizeyi alırken iş amaçlı almışsınız diyerek ülkeye almama durumları olur mu acaba ?
hayir, ilk giris nedeninizin konsoloslukta soylediklerinizle uyusmasi onemli, sonraki girislerde cok onemli degil, turistik amacla tarihi gecerli B1/B2 vizenizi kullanmalisiniz :thumbs_up:
-
@ahmet001, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@tolgasatir anliyorum ben de bakmistim ve Mayista var gorunuyordu. Fakat ds160'taki konum bilgisiyle eslesmelidir diyor sitede. ben de formda istanbulu secmistim gorusme yeri olarak :(
sorun olmaz, konsolosluk diger taraftan dosyayi tasiyabiliyor :thumbs_up:
-
@Aydın-1, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@denizci10
Merhaba, Deniz bey,
Pazartesi randevu başvurusu yaptım yani eski değil.
Ds160 formunu oluşturdum ama tamamlamadım.
Sadece randevu alabilmek için ilk sayfasını doldurdumki hemen gün alabileyim.
Parayı yatırıp gün aldım ama oluşturmuş olduğum Ds 160 formuna tekrar girince hata veriyor .
Sİz ds160 formunu yeniden oluşturunuz dediniz .Eğer yeni form oluşturursam Randevu alırken kullandığım ds160 formu yenisi ile değiştirmemmi gerekir.Yoksa yeni ds160formu geçerli olaurmu.Randevu tarihiniz nedir?
Yeni bir DS-160 formu olusturabilirsiniz, kayitlardaki form numarasi bu sekilde kalabilir, sorun olmaz.
-
Şubat ayının ortalarına vize randevum var. Deneyimleri şöyle bir okuyayım dedim de bakıyorum hiç yurt dışı seyahati olmayanın 15 sn sürüp onaylanan mı dersin 4 dk sürüp pasaportu vize dolu onaylanmayan mı dersin.... Anlayacağınız sourlara anlaşılır kısa cevap vermek de dahil olmak üzere taktik maktik yok arkadaşlar bam bam bam. Sadece şansınız bol olsun 🙂 Bu arada ben de Gürcistana bir iki kez günübirlik kimlikle çıkmak dışında yurt dışı seyahatim yok. Pasaportumun sayfaları sizin o güzel kalbiniz kadar temiz 🙂
-
@tolgasatir aa bizim 11nisan di eşimin doğum günü diye almıştım o zamana kadar yurtdışı çıkış yapamayız belki diye temmuza çektim kendi doğum günüme belki güzellik yapar diye doğum günlerinden yürüyorum 🙂
-
@Zelene sizin tarihe konmuşum sanırım benden sonra hemen kapandı :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum