(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@Programmer, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@ibrahimasar Geçmiş olsun. Yakın zamanda mıydı vize görüşmesi?
2021 aralık ayı idi.
-
@charon, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@ibrahimasar hocam bana onay vermisti de normalden fazla soru sordugunu Ve cok uzun yazdigini hatirliyorum
Bize de sordu ha sordu. Dedik verecek herhalde. Aslında şimdi benim yorumum, vizeyi vermeye olumlu baksa zaten o kadar zorlamaz. Vermeme kanaatinde olduğu zaman, verme gerekçesi var mı yok mu emin olmak için bol bol soruyor. Eğer bu cevaplardan memnun olmazsa, tatmin olmazsa, şüphelerinde haklı olduğunu düşünürse çaaatt diye reddi yapıştırıyorlar.
-
@ibrahimasar aslında düşündüğümüzde vermeye çalışıyor bir noktada uzatıp hala emin olmak istediğine göre direk red vermeyip sorguladığına göre
-
Sn @crazycells, iş amaçlı olarak b1/b2 vizemi aldım nisan ayında gideceğim, fakat iş amaçlı gidip geldikten sonra yaz aylarında da ailecek turistik amaçlı gitmeyi planladık. İkinci kez turistik olarak gittiğimizde pasaport polisi bize, siz bu vizeyi alırken iş amaçlı almışsınız diyerek ülkeye almama durumları olur mu acaba ?
-
@ahmet001 ankaradan alırsanız mart 2023 e boş yer var suan turist vizesinde
-
@eskiciugur B1/B2 hem turizm hem iş amaçlı bir vize zaten bir kere aldıktan sonra vizenizi siz niye böyle geldiniz demez kimse merak etmeyin.
-
Merhaba Arkadaşlar
B1/B2 Vize başvurusnda bulundum.
Vize başvurusunda Ds160 formu oluşturdum ama tamalamadım.
Sorum şu tekrar Ds160 formuna girmek iatediğimde security kısmında doğum tarihi ve soy isim hatası alıyorum.
Forma devam edemiyorum ne yapmaliyim.
Yardimci olursaniz sevinirim. -
@Aydın-1 doğum tarihini gün ay yıl sıralamasını doğru yaptığınızdan emin olun isim ve soyadı bir yer hariç türkçe karakter kullanmayın
-
Bu ileti silindi! -
@Serap-2
Deniyorum olmadi.
Soy isminizin son 5 harfini yazin diyor benim soy ismin 4 haneli
Bir de dogum yili yanlis diyor ne denediysem olmadi.
DS160 formunu tekrar oluştursam olurmu.
Randevu basvurusundaki ds 160 formunu degistirebilirmiyim. -
@Aydın-1 Soy isminizin ilk 5 harfi değilmiydi :/
-
@Rüştü-Gürbüz
Evt ama oylede olsa benim soy ismim (kaya)
4 harfli kabul etmiyor. -
Anladım, ben sadece orada geçen maddeyi belirtmek istemiştim.
-
İstanbul'da Kasım ayına randevu açıldı.
-
@melihguney hemen kapmışlar 🙄
-
@Aydın-1 bu konuda danışmanlık yapan @denizci10 arkadaşımız size yardımcı olur sanırım
-
@melihguney son 4 saattir bende istanbulda 2024 nisana bile gün vermiyor. Galiba cok girdim diye beni banladı sistem :(
-
@Aydın-1 büyük ihtimalle ds160 formunuzun son kullanma tarihi dolmuştur ondan dolayı öyle uyarı veriyordur. Sıfırdan doldurun ds160 formunu ve yanınıza confirmation sayfasından bir çıktı alın yeterli olacaktır. Randevu saatiniz değişmez merak etmeyin.
-
@waterman ankara uzak olmaz dersen mayıs a var :)
-
@tolgasatir aslında Ankara İstanbul arası cok yok hızlı trenle 3-4 saat kafama eserse diyim 😅
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum