Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)


  • @pin teşekkür ederim. peki sistemde randevu açılmamış ise yada yoksa bekleyecekmiyiz yine?


  • @dream1 merhabalar baktiniz mi ceac sisteminde ne yaziyor?


  • @suat-mavi evet, surekli kontrol edeceksiniz ...Bol sans...


  • Benim dosyam in transit halinde bana gönderilen evrakta randevu tarihini biz size göndereceğiz diyorlar. Ama burada okuduklarım hep kendisi almış . Her iki türlüde oluyor mu ?


  • Arkadaşlar merhaba umarım yardımcı olursunuz.
    Biz bu ayın 9’unda noa2 yi aldık. Ancak nişanlımla beraber Türkiye’de yaşıyoruz. Posta adresi arkadaşının evi. Sorularım şu şekilde
    1- bize noa2 onayı email olarak da gelecek mi
    2- arkadaşı noa2 yi teslim alabilir mi?
    3- Şuan için kaç gün sürüyor noa2nin nvc’ye gönderilmesi

    4- son olarak şuana kadar Ankara da vizesi onaylanmayan var mı acaba nelere dikkat etmemiz gerekiyor.


  • @kafka merhaba, randevunuzu siz alacaksiniz, sistemde ready oldugunda. onlar belirlemeyecek.


  • Arkadaslar, Ankara konsolosluk etrafinda emanet burosu yada esya kabul eden bir yer var mi, bilgisi olan var mi?


  • Herkese Merhaba
    I-129F ye ekleyeceğimiz evraklar ve belgeler yeterli mi ?

    Amerikan vatandaşı nişanlım ile ortak dosyamızın içeriğini paylaşacağım, herhangi bir eksik evrak veya yanlış bilgim varsa yardımcı olup düzeltirseniz teşekkür ederim :)

    Hepsini I-129f formu ile birlikte mi gönderecek ? I-134 formunu da eklemesi gerekiyor mu bu gönderime ? Biyometrik fotoğraf , kimlik fotokopim ve pasaport fotokopimi eklememiz gerekiyor mu ?

    1- Letter of Intent to Marry dilekçesini bi siteden çıktı alıp doldurduk imzaladık benim ve onun doldurduğu dilekçeler başvuruyu başlatacak olan Amerikan vatandaşı nişanlımda.Date kısmını dilekçeyi yazdığımız günün tarihini yazdık.
    2-hikayemizi yazdık uzun tutmadık (nasıl tanıştık nereden tanıştık ve birbirimize olan sevgimiz ve hissettiklerimiz)
    3-fotoğraflarımızı , ailemle birlikte olan fotoğraflarda ,konuşmalarımızı,otel faturası ve uçak bileti hepsi a4 kağıdına çıktı


  • @Emir-1 3-4 sayfa geride YouTube videosu var paylaştığım o videoya bakınız.


  • @shwannn 1- email olarak gelmiyor
    2- arkadaşınızın adresini verdiyseniz onun evine posta olarak gelecek posta kutusunu kontrol etsin. Herhangi imza gerektiren bir kağıt değil.
    3- minimum 35 günü gözden çıkarın öncesi olursa çok şanslınız demektir.
    4- İlişkiniz gerçek ise bunu dert etmeniz gerekmiyor. Oradaki insanlar red vermek için orada değil merak etmeyin.


  • @ob16222 bulamadım , başkalarına da söylemissiniz ama göremedim.


  • @Emir-1 dikkatli bakin hocam bulursunuz , 3-4 sayfa yerine 5-6 sayfa geriye gidin o zaman hocam ne paylaştığımı biliyorum. Sorduğunuz soruların cevapları hep son sayfalarda var zaten. Konunun ilk sayfasında da mevcut. Azıcık araştırma yapsanız zaten bütün sorularınızın cevabını sormadan bulacaksanız.


  • Bugün ready oldu belgem çok şükür 17 ayın sonunda 🥳🥳🥳


  • Randevuyu https://ais.usvisa-info.com sitesinden mi alacağım. Bir kaç seçenek çıkıyor hangisini seçip ilerleyeceğimi bilemiyorum. İşlem basamaklarında yardımcı olabilir misiniz?


  • @kafka noa1 ve noa2 tarihiniz nedir ?


  • @ob16222 3 Ağustos 2021 ve 12 ekim 2022


  • @kafka Biz de bu gün onayımızı aldık Ready olduk Tebrik ederim sizi de 🙏🏻


  • Mart randevuları açıldı arkadaşlar randevu oluşturamayan varsa hemen alsın randevu şimdi açıldı

  • ⭐⭐⭐

    @Merve-0 bence bunun için bi K1 vize grubu açılmalı telegramda düşüncem bu yönde veya varmı yok mu bilemiyorum tabi @gucarslan @crazycells


  • @Merve-0 size mail geldi mi ? Mülakat tarihini alabildiniz mi ?


Benzer Başlıklar

  • K-1 Nişanlılık Vizesi Mahkeme Sorusu

    Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler
    1
    0 Oy
    1 İleti
    218 Bakış
    M
    Merhabalar ben K-1 Nişanlılık vizesi başvurusu yaptım Dosyalarım evraklarım her şey tamam Ankara’dan gereken mail de geldi yalnız tek bir sorunum var size sormak istediğim merak ettiğim bir şey var. Benim iki üç Sene önce başıma bir talihsizlik geldi. Bir arkadaşıma yardım edeyim derken arkadaşımın ricası üzerine hesabıma gelen parayı çekip arkadaşıma verdim ve istemediğim halde nitelikli dolandırıcık suçuyla yargılandım yargılanma sonucu Mahkemeden beraat aldım şu an elimde beraat kararı mahkeme kararı vardır. Ve aynı arkadaşım ile beraber aynı evde kalıyorduk evin kontratı benim üzerimeydi ben bir gün ailemin yanına gittim ve arkadaşımın kaldığı evi polisler basmış arkadaşımı ve kız arkadaşını almışlar bundan dolayı beni de fuhuş konusuyla ilgili Yargıladılar bu sebepten dolayı 45 gün ceza yattım ve dosya kapandı. Bahsettiğim her iki dosyanın da sonucu evrakları elimde mevcuttur. Saygıdeğer okuyucularım lütfen bana bu konuda bilgi verin. Sizce ben ve Ds-160’ı doldururken mahkeme ceza soruları bölümünde geçmişimde hiçbir şey yaşamadım mahkemeye çıkmadım cezam yoktur diye işaretleyip vize görüşmesine adli sicil kağıdımın temiz bir şekilde götürüp hiçbir şey yokmuş gibi mi gireyim yoksa olanı biteni dolduracağım formda anlatıp bu dosyaların sonuçlarıyla birlikte vize görüşmesine yanımda mı götürüp açıklamasını yapayım hangisini yaparsam vizeyi alabilirim ya da hangisini yaparsam benim için geleceğim için daha iyi olabilir. E-Devletten adli sicil kağıdına baktığım zaman temiz çıkıyor ve arşiv kaydına baktığım zaman o da temiz çıkıyor vize görüşmesine sadece adli sicil kâğıdımı Götürsem ve hiçbir şey bahsetmesem sizce bir sorun olur mu orada kendileri herhangi bir araştırma yapıyorlar mı bu konuda bana bilgi verebilir misiniz teşekkür eder iyi günler dilerim.
  • K1 Vizesi Sonrası Green Card Süreci

    Kilitli Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler k1 vizesi greencard
    3
    0 Oy
    3 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    K1 vizesi ile ABD'ye giren kisiler, 90 gun icinde evlenip Adjustment of Status yaparak Green Card alabilirler. AOS sureci ile ilgili su basligi incelemelisiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/118/aos-adjustment-of-status-ile-green-card-almak
  • Eşi ABD Vatandaşı olan birinin B2 turist vizesi alması

    Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler
    61
    1 Oy
    61 İleti
    4k Bakış
    C
    @luchadora çok teşekkür ederim.
  • ABD Yolunda Evlilik

    Sabitlendi Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler k1 vizesi cr1 vizesi ir1 vizesi evlilik green card
    2k
    3 Oy
    2k İleti
    200k Bakış
    T
    Merhabalar, Şu an F1 statusunde doktora yapıyorum, Amerikali eşimle yakın zaman evlendik, nüfus kayit örneğimde medeni durum bekar olarak geciyor, başvuru paketinde bu belge isteniyor fakat konsoloslukta evliligi tescil ettirip medeni durum güncellenmiş haliyle mi bu belgeyi eklemeliyim yoksa evlilik öncesinde alinan nufus kayit ornegi yeterli olur mu ? Tesekkur ederim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

49

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum