K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
Merhabalar ,ben bu k1 vizesi işlemleri ile ilgili bir sorum olcak benim adıma açılmış icra dosyaları var bu dosyalar benim vize almama elgelmidir
-
@sahin-07 hayır değil Türkiye’deki borçlarınız ABDyi pek ilgilendirmiyor
-
Merhaba arkadaslar, ankara randevu tarihleri acti, bekleyen arkadaslar kontrol etsinler 🤗
-
@pin merhaba açılmıyor acaba ne kadar randevu vardı bizde bekleyenler arasındayız
-
Hala sayfa açık mı bizde görünmüyor
-
@Merve-0 merhaba, dun aksam saat 22 gibi acildi ocak icin tek gun vardi, subat ayi icin de bos gunler vardi, dolmus olabilir. Siteyi yarim saatte bir kontrol edin iptal edenler olursa da aciliyor.
-
@pin yetişemedik o halde 😶 sık sık kontrol ediyoruz ama denk gelmedik
-
@Merve-0
Noa2 bildirimi gelmeden randevu alınabiliyormu? -
@Merve-0 bol sans diliyorum🙏 acildigi gibi doluyor sanirim...
-
@suat-mavi alamazsiniz, noa2 onay sonrasi nvc surecini tamamlayacaksiniz ve ready oldugunda ds160 formunu doldurup, sistemde acik randevu varsa odeme yapip alabileceksiniz...
-
Merhaba arkadaşlar
24 ocakta Ankara'da mülakata göreceğim.. Askerlik durum belgesiyle ilgili sorum olucak..Türkçe ve İngilizce açıklamalar farklı o yüzden kafam karıştı..terhis belgesi orjinali gerekiyor mu ? E devletten alınan askerlik belgesi yeterli mi? İngilizce tercume gerekiyor mu ?
-
@Uygar-Yildirim mülakata türkiye'de girecekseniz e-devlet üzerinden aldığınız karakodlu evrak yeterli olacaktır.
-
@gucarslan çok teşekkürler..ingilizce tercüme ettirmeme gerek yok o zaman değil mi ?
-
@pin Evet açıldığı gibi doluyor bekleyen bir sürü sürecini tamamlamış arkadaş var belli ki umarım en kısa sürede yeniden açılır .
-
Bu ileti silindi! -
@Uygar-Yildirim Mülakatınız Ankara olduğu için tercümeye gerek yok. Başka bir ülkede mülakata girecek olsaydınız ingilizce veya o ülkenin dilinde tercüme gerekirdi.
-
@pin teşekkür ederim. peki sistemde randevu açılmamış ise yada yoksa bekleyecekmiyiz yine?
-
@dream1 merhabalar baktiniz mi ceac sisteminde ne yaziyor?
-
@suat-mavi evet, surekli kontrol edeceksiniz ...Bol sans...
-
Benim dosyam in transit halinde bana gönderilen evrakta randevu tarihini biz size göndereceğiz diyorlar. Ama burada okuduklarım hep kendisi almış . Her iki türlüde oluyor mu ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
52
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum