DV2024 Sohbet Odası
-
İltica sebepleri ve kanıtları yeterli görünenler tabiki orada yaşamaya devam edecekler. Herşey mahkemeyi ikna edebilmeye bakıyor. Ama ikna edemeyenler tabiki deport olacaklar. Harcadıkları bütün para boşa gidiyor. Bence o riske değmez.
-
İltica demişken face'de illegale merak salan meraklıları trolleyen birisine denk geldim yüzümüz gülsün biraz :P

-
@berolika thank you cnm :))
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@tezekos 10 - 15 bin dolar arasında paran olacak. Daha sonra seni götüren kişi ne kadar güveneceksin sonuçta sen hapistesin sana sponsor olup seni oradan çıkarıyor. Kaçıp giden de oluyor. Paran gidiyor sen hapiste kalıyorsun. Değer mi
mesele para degil arkadaşın demek istediği onlar yüzünden biz yanıyoruz hatta biz enayi durumuna düşüyoruz,, bende çok sinir oluyorum bu duruma ama yapacak bişey yok, tek çözümü kaçak gidenleri sınır dışı etmeleri
-
@Erkand Neden olmasın ✌️
-
@Lossantosdy 🤭 bı dürümden bı şey olmaz bı çikolatadan bı şey olmaz zaten ev keki bı dilim kekten bı şey olmaz bı kaşık pilavdan bı şey olmaz nolucak canim pazar günü 2 tane pişi yediysek bı pazar günü yiyoruz zaten bı pisiden bı şey olmaz diye diye bozuyoruz hep diyetleri ama olsundu 🙈 ye ye bı dürümden bı şey olmaz can boğazdan gelir shajakkaak
-
@Emrah-Borazan ay canı gönülden katılıyorum 😄
-
@Erkan-Gürsoy Erkan bey hayırlı olsun vizeniz çok sevindim 🎉🎉🎉👏🏻👏🏻👏🏻
-
@Simge-Kutlu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy 🤭 bı dürümden bı şey olmaz bı çikolatadan bı şey olmaz zaten ev keki bı dilim kekten bı şey olmaz bı kaşık pilavdan bı şey olmaz nolucak canim pazar günü 2 tane pişi yediysek bı pazar günü yiyoruz zaten bı pisiden bı şey olmaz diye diye bozuyoruz hep diyetleri ama olsundu 🙈 ye ye bı dürümden bı şey olmaz can boğazdan gelir shajakkaak
yooo o konuda ben çok iradeliyim bişey yemem dediysem yemem eşime yaparım tatlı kek vs. ben yemem , nasıl dayanıyorsun der bazen :D ben sen miyim diyorum :D eşim boğa burcu yemeği çok sever :D ben yemek için yaşamıyorum yaşamak için yiyorum :)
-
Can boğazdan gelir 😂😂😂
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Can boğazdan gelir 😂😂😂
boğazdan da çıkar, uzaktan bi akrabamız çok yemek yemekten öldü mesela şaka değil,
-
Üzüldüm.
-
@melihguney Eeee o zaman ne zaman yapalım İstanbul buluşmasını kimseden ses çıkmadı yahu :)
-
@dytmelek
Çok teşekkürler, sizden de güzel haberler bekliyoruz. Umarım bekleyen herkese hayallerine kavuşur.
-
@Erkan-Gürsoy mülakat deneyiminizi en kısa zamanda bekliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.
-
@Lossantosdy yaa ne güzel ben dayanamıyorum hiç özellikle konu tatlı olunca 🙈 burçları bilmem pek ben başak burcuyum aslında yeme içmeyle arası nasıldır başakların bilmiyorum ama ben yemeyi çok severim 🤭 bu sıralarda hep bı diyet halindeyim 60tan 58-57ye düşmeye çalışıyorum ama olmuyo 🤦 belki tatlıyı kesebilsem iradeli olabilsem o konuda senin gibi basaricam kim bilir 🤷 her akşam fix bı Canga yiyorum 🙈 bırak bitter de sevmiyorum hep en bol kilo yapanindan işte naparsin 😄 her akşam paketi elime alınca amaaaan zaten bı tane çikolata diyiiiip malum son 🤭
-
@Sencerium abi akşam o kadar isyan ettim sen gene İstanbul buluşması diyosun ya ahajaakak
-
@Simge-Kutlu @Sencerium bende o kadar İzmir dedim ama nafile :))
-
@debbieLA77 Allah razi olsun :grinning_cat_face: :man_dancing_light_skin_tone:
-
@Simge-Kutlu amannn simdi yemicem de ne zaman yiycem :D :D hayatimi maf eden cümle
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum