DV2024 Sohbet Odası
-
@dytmelek ya deme çok sinirleniyorum ... aklımı kaçıracak gibi oluyorum... çok saçma... onu yeni getirdiler o vergi sistemini... eyt çıktı emekliye zamn asgari ücrete zaman neyle ödeyecek bunları senden benden aldığı abuk sabuk vergilerle... elektirik faturasında asla seyretmediğim kanalın verigisini ben niye ödüyorum trt... gereksiz bişey... saçmaladılar artık... yakında nefes alma parası... açık havada bankta oturdun 4 tl... deniz havası aldınız parkta 10 tl... ay buarada uçağını gördüm muhteremin o nedir ya? halkınmış öyle diyor biz neden binemiyoruz... bizi green kart çıkınca köpeklerimle beraber atıverse ya miami ye o zaman madem bizim o varaklarla altın kaplama uçağı tövbe tövbe insanı insanlıktan çıkartırlar
-
@diablo_ercan severim oraları güzel yer anadolu yakası zaten
-
@berolika green kart haricinde tüm mülakatlar istanbul + ankara green kart sadece ankara da oluyor
-
@dytmelek Ben her zaman hazırım 😂 neden olmasın @Erkan-Gürsoy @çakıl abim ve ablam gitmeden veda buluşması yapabiliriz..😞
-
@Erkand neden olmasın 🙏
-
@çakıl aaa unuttum gitti yarın vize mülakatınız vardı abla😂 hadi yarin güzel haberlerinizi bekliyorum 🙏
-
@debbieLA77 istanbuldaydim ama suan türkiyede degilim ben uzaktan dua zincirine katilabilirim sadece :cat_face_with_tears_of_joy:
-
@debbieLA77 traji komik nasil bir kabussa kac yildir devam ediyor
-
@dytmelek verginin vergisi varmis afgsdagsdas
-
@ayvalik10 videolar için teşekkürler, :) gözüm gönlüm açıldı :)
-
@berolika, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy Mülakatlar hep Ankara’da olmuyor mu zaten yanlış mı biliyorum
ben turist vizesi için demiştim
-
@Simge-Kutlu @dytmelek allahtan bunları akşam okumadım diyetimi bozdururdunuz bana :D valla ben tantuniyi kendim yapıyorum turşumu da off akşam yemeği belli oldu :D :D yemişim diyetini bi dürümden bişey olmaz :D olmaz dimi :D
@debbieLA77 haklısın ama ben zaten gezmeye tatile gelmek istiyodum buraya :D annem görsün onu biraz gezdireyim istiyorum :)
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@berolika green kart haricinde tüm mülakatlar istanbul + ankara green kart sadece ankara da oluyor
yok şuan Ankara da turist vizesine açık geçen gördüm telegramda birisi yazmıştı
-
@Lossantosdy bende aynısını yazdım anlaşılmamış anlaşılan sadece green kart ankara da yapılıyor diğer tüm vizeler istanbul ve ankara da yapılıyor dedim hatta turist vizesi için ankara daha boştu.
-
@ayvalik10 @Lossantosdy Günaydınlar teşekkür ederim bilgilendirme için yanlış anlamışım konuyu :folded_hands_light_skin_tone:
-
@Lossantosdy o kadar iznin var sanırım da o zaman gemiler falan devreye giriyor sanırım... değmez yani anneni al yanına :))
-
@goyro666 ayy geçicek geçicek diye Tarkan şarkı da çıkardı ama geçmedi bir türlü valla daha beter oldu
-
@goyro666 tamam aldık seni de dua duadır nerden geldiğinin bir önemli yok uzaktanda hallederiz:))
-
arkadaşlar herkese günaydın ? benim bilgisayar yine sayfayı yenilemiyor göremiyorum geri sayımı... şafak kaç?
-
@debbieLA77 Günaydın 113 gün 9 saat :))
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum