(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@FiveHN müsadeniz olursa ben cevap vereyim. çünkü yönlendirmeyi ben yaptım ondan rahatlıkla söyleyebilirim. yurtdışına gitti öncelikle ve formunu doğru doldurduk. son bişey daha var tabii orada vereceği tüm cevapları önceden defalarca prova yaparak ezberleyerek gitti. takılmadan sakin bir şekilde cevapladı soruları. beraber yaptığımız çalışmalar bunlardı.
-
@nofearbrk tebrik ederim hayırlı olsun vizeniz 👏🏻👏🏻
-
@seaname merhaba,
bana denk gelen gün ve zaman pazartesi ve salı günü gecesi saat 02.00-05.00 arası. umarım istediğiniz zamanda denk gelir randevu:folded_hands: -
@ety çok çok teşekkür ederim ☺️🙏🏼.
-
@Zelene umarım sizede nasip olur
-
@dytmelek çok teşekkür ederim.
-
@Programmer teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla sizde alırsınız.
-
@paramedik levent standart gönderi adresi. Değiştirme şansınız yok.
bunun hakkında bir genelge de var hatta. Gördüğümü net hatırlıyorum. -
@ethsea abdde tanıdıgın var mı sorusunun size olacak olan etkisi tamamen sizin profilinizle alakalı.
Eğer ki tr'ye baglayan sebepler gayet sağlamsa, olumlu etkisi olur.
Eğer işsiz güçsüz birisi iseniz, bu adam çalışacak, tanıdıgı da ön ayak olacak diye düşünülür. -
Arkadaşlar 2 gün önce ailecek girdiğimiz mülakatta onay aldık. Sistemde halen “Mevcut durum ; Randevu” olarak görünüyor. Daha önce vize alan arkadaşlar “Approved” şeklinde görünmesi lazım demişti ama bende böyle bir ibare yok henüz. Tecrübeli arkadaşlarım bilgi verebilirler mi ?
-
@charon Tamamdır çok teşekkür ederim 🙏🏻
-
Vize teslimi için girdiğim adresi nerden görebilirim arkadaşlar?
-
@paramedik şimdi baktım bende APPROVED yazıyor 🙄
-
@NightShadow ais.usvisa-info adresinden bahsediyorsunuz dimi? Siz ne zaman girdiniz ne zaman approved yazdı. Bende iki gündür randevu yazıyor değişiklik olmadı
-
@paramedik Evet ordan baktım 10.01'de girmiştim görüşmelere.
-
@paramedik @charon Mulakattan belirli bir sure once Ais'ten degistirebilirsiniz eger levent subeye gidip almak istemiyorsaniz. Premium teslim kurye hizmetini seçin farkli sube veya eve teslim icin iki farkli secenek ek odeme hizmetiyle mevcut.
-
@paramedik Orada ne yazdığına takılmayın ben de onay aldıktan sonra bakmıştım halen randevu yazıyordu. 5 gün sonra PTT'den pasaportumu almıştım.
-
İş adresi mi verdim ev adresi mi verdim onu unuttum-öğrenmek istedim ama bulamadım bir türlü. Yok mu görebileceğim bir yer?
-
Benim vize randevum Kasım ayında. Daha önce yurtdışına çıkmamıştım. Mülakatta desteklemek amacıyla schengen mi almak daha avantajlı olur yoksa ingiltere mi? İkisinden birine kasım ayına kadar gitmeyi planlıyorum da hangisi daha avantajlıysa onu seçeceğim.:)
-
@melihguney profilinizi bilmiyorum ama ilk kez çıkışsa ingiltere vize vermeye bilir
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum