Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @okvekilic Ucuza Verizon kullanmak isteyenlere US Mobile öneririm. (Verizon veya T-mobile seçme şansı veriyor)


  • ABD'ye gitmeden önce henüz Türkiye'de ABD için telefon hattı (sim kart veya e-sim) satın alabilir miyiz?
    Alabilirsek bunu nasıl yapabiliriz?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    geçmiş iletiler de e sim alıpta amerikaya inince aktif hale getiren vardı arama kısmından bir arayım bulursam yazarım sana

  • ⭐⭐⭐⭐⭐


  • @ayvalik10 aslında benim istediğimde bu, ABD'ye gitmeden online olarak telefon hattı almak


  • Daha önce Mint Mobile prepaid kullanacağımı belirtmiştim fakat 10 gb lık data paketi alacağımı söylemiştim; öyle bir kampanyaya denk geldim ki aylık $30 a 3 aylık aldığımda 3 ay da ilave verdiler promosyon olarak. Şu an vergiler dahil $100 a 6 aylık unlimited üyeliğim var; mobile datada hiçbir problem yaşamadım. Voice ve text de zaten sıkıntı yok. Denk getirebilirseniz kaçırmayın derim; Best Buy lardan alabilirsiniz SIM paketini. Bilgilerinize.

  • ⭐⭐⭐

    @Rosenrot ya biz verizondayız 2 faturaya aylık 100$ kazıklanıyo gibi hissetttim.. bunu bırakıp sizin dediğinize geçebilir miyim acaba..


  • Benim Amerika'ya gelişim bir ay oldu. Telefon ve hattı birlikte almayı düşünüyordum o sebeple geçici olarak bir hat almıştım. Lyca mobile. Hat 10 dolardı ve 20 dolarda paket ücreti idi. Dün paketim bitince sitesine girip yükleme yapmak istedim. Gördüm ki 75 ülkeye sınırsız arama yazıyor. Türkiye'de bunların içindeymiş. Çok şaşırdım. Az evvel 29 dolarlık bir paketi yükledim. 30.45 Usd ödedim ek bir ücret çıkıyordu. Aldığım paket içeriği şöyleydi:
    Unlimited plan with 6GBs of up to 5G data in your first month
    Unlimited nationwide Talk & Text
    Unlimited Talk & Text to 75+ Countries
    $5 Calling Credit
    Bonus International Minutes

    Burada yazan sınırsız uluslararası arama bazı ülkelerde hem mobil hem sabit hatları kapsıyor. Türkiye içinse sade sabit hatları kapsıyormuş.
    Gece olunca sabit hattı deneyeceğim.
    Ama az evvelde denemelik arama yaptım Türkiye'den cep numarasını aradım, 5 dolarlık arama kredisinden 2 dakika için 27 cent gitmiş.
    Bu planı bayağı sevdim ben. Sadece interneti çok az ama arama için çok iyi.
    New jerseydeyim şimdiye kadar çekmesinde sorun yaşamadım ama bir süre test etmeye devam edeceğim. Beğenirsem devam edebilirim. Yalnız bodrum katta çekmediğini biliyorum.
    Değerlendirilebilir.
    lycamobile.us/en/plans/#/plans


  • Unlimited plan with 6GBs of up to 5G data in your first month

    Aslında bu ibareyi tam anlayamadım. internet sınırsız mı yoksa 6 GB mı oluyor?


  • @muse anladığim kadarıyla limitsiz plan ilk ay 6 GB'a kadar 5g kullanabilirsiniz

  • ⭐⭐⭐

    @muse Zamanında kullandığım AT&T paketinde de benzer ibare vardı. 50GB unlimited olarak almıştım, o miktarı doldurduğunuz zaman hız düşüyordu ama 50GB hali hazırda çok yüksek olduğu için hiç doldurmadım o yüzden hız düşüşü çok etkiliyor mu bilemiyorum.


  • @ahsenaydgdu Hocam numaranız değişmeden operatörler arası geçiş yapabiliyorsunuz ancak hatla birlikte telefon aldıysanız misal o telefonun unlocked olup olmaması/ne zaman olabileceği gibi konular var. Mint mobile a geçmeyi düşünüyorsanız şuradan inceleyebilirsiniz: https://www.mintmobile.com/help/can-i-bring-my-current-phone-to-mint/


  • Amerikaya ilk geldim best buy a gidip 3aylik 60$+4.5$(vergi) ödeyerek 10gb internetli sınırsız konuşma ve text olan paket aldım. Tek sorun eski sahibini sürekli arayıp soruyorlar. Watsap hesabı kurduğum için sanırım. Eski sahibinin bir çok grup üyeliği varmış. Turodan araç kiralarken bu numarayı yazdim direkt kabul etti sahibi.

  • ⭐⭐⭐

    @Rosenrot yok telefonlar direk apple herhangi bir hatla almamıştık. Ben bakayım verdiğiniz linke çok teşekkür ettim 🙏🏼


  • Arkadaşlar SSN 'ler gelene kadar aylık 35$ ücretle sınırsız text-call ve 12 GB data paketi ile prepaid T-mobile eSIM aldık. Virginia'dayız, memnunuz. SSN'leri aldıktan sonra ise T-mobile postpaid Unlimited Magenta Max'a geçiş yaptık, yine eSIM olarak kullanıyoruz. Autopay yaptığınızda 2 lines 100 $ 'a düşüyor.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐



  • @u_akcay bana referans linki gönderir misiniz?


  • Herkese merhaba,

    3.5 ay once Amerikaya geldigimde AT&T den prepaid hat aldim ve Huawei marka telefonlarimiz calismadigi icin 2 adet telefon almak zorunda kalmistik.
    90 gun gectikten sonra unlock edebilecegimizi soylediler ancak AT&T musteri temsilcilerini aradigimda telefonu unlock edemiyorlar ve tum sartlari saglamama ragmen bunun neden olmadigini bilmediklerini soyluyorlar.

    Daha once basina boyle bir olay gelen, yardimci olabilecek bir arkadas varmi?

  • ⭐⭐⭐⭐

    Bugün yeni bir eşik daha atlatıldı benim için. Beni takip edenler bilir ben ve eşim Mayıs ayında 28 günlük bir ABD seyahati yapmıştık. bu seyahatimizin başında da yani ilk gününde ben New York'tan adres veya ssn olmadan sadece pasaport ile T-mobile den prepaid hat yani hazır kart almıştım ve kampanya ile bana ücretsiz telefon vermişlerdi. Geçen günlerde bir arkadaşım sağolsun prepaid kartın postpaid e yani hazır karttan faturalı hatta çevirebileceğimi söyledi. Ben en başta ihtimal vermedim ve yine de T-mobile şubelerine gittim tabii ki hepsi hayır dedi buraya kadar bir sorun yoktu benim için. Arkadaşımla yine konuşurken gittiğimi ve olmadığını söyledim. Bana bunu sadece AT&T yapıyor olabilir dedi ve bu sefer ben de AT&T ye gittim bugün. Ve bingo... Prepaid hattımı postpaid e çevirdim eşime aile hattında yeni bir hat aldım ve ikimize de sıfır 2 adet telefon faturası üzerine olacak şekilde Iphone 14 Pro Max almış oldum. Gerçekten ben burada yazıldı mı veya konuşuldu mu hiç bilmiyorum ama ilk kez duydum gerçekten. Bu arada biz halen turist olarak bulunuyoruz ve halen ssn lerimiz yok. Neyimiz var aslan gibi arkadaşlarımız var. Sağolsunlar halen herkesten bir şeyler öğrenmeye devam ediyorum. Şimdi herkes nasıl diye sorabilir hemen anlatayım. AT&T nin tek şartı hattın en az 3 aydan fazla kullanılıyor olması ve borcunun da olmaması. Bu kadar basit. Arkadaşım telefonlar için down payment vermiş hatta bana görevli de söyledi down payment çıkar dedi ama çok şükür sadece vergilerini ödeyerek telefonlarımızı aldık. Aslında telefonları daha almadık şöyle eve gelecekmiş 2 gün sonra bekliyoruz. Sonrasında e-sim için yine bayiye gideceğiz. Bunu bilmeyen arkadaşlar olabilir diye paylaşmak istedim.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

103
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum