Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
-
Atlanta -İstanbul uçuşu için Thy den bilet aldım . İç hatları artık gelecek ay hallederiz . 1 Mayıs -31 Temmuz Türkiye’deyim. 18 ay sonra gelmek değişik olacak benim için.
-
@redsat2000 Ben tecrübemi söylüyorum. Benim de henüz GreenCard'ım yok ama Turist vizemle giriş yapıyorum Amerika'ya ama 1 yıldır soran olmadı. Uygulamada yok yani. Sorulduğu zaman da İstanbul'da havalimanında Gözen Security kontrolünde soruluyordu, GreenCard'lı olsanız da olmasanız da.
-
@redsat2000 Resmi olarak isteniyor. Haklısınız ama uygulamada bakmıyorlar. Ama bakılmayacağı anlamını da taşımaz.
-
@redsat2000 gelme abiciğim 18 ay içinde neşe - mutluluk - huzur içinde yaşadın (eş özlemi hariç) ondan bunları bol bol yanında getir.
-
@redsat2000
@ovacar
THY direk uçuş da asi kartı sorabilirler diyorsunuz doğru mu anladim hcam?
Bende aktarma gidilirse aktarma yapılan uçuşlarda sorulabiliyormus diye duydum direk uçuş da sormuyorlar demislerdi.
Ozaman ne olur ne olmaz diye internetten aşı kartı çıktısını alayım. -
Direk uçuşlar da bende denk gelmedim.
-
@mexido direkt uçuş zamanı bana aşı kartını sordular. IATA güncel kurallara göre istiyorlar . Yanında bulundur.
-
@redsat2000, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
@mexido direkt uçuş zamanı bana aşı kartını sordular. IATA güncel kurallara göre istiyorlar . Yanında bulundur.
E devlet den gostersek online sorun olur mu? İlla çıktısini almak şart mı?
-
THY İst. La uygun fiyatlı uçak bileti bulma ihtimalimiz var mı ay sonu tek yön? Genelde 11k nin altinda bulamadım. Kampanya vs birşey yada indirim kodu gibi şeyler var mı acaba?
-
@mexido bulamazsın indirimli halini çünkü günde 1 adet uçuş var. Fakat 1 aktarmalı bakarsa ozaman çok daha ucuza bilet bulabilirsin. Sana tavsiyem direk gideceğim diyorsan günde birden fazla uçuş olan biletlere bakmalısın. 1 aktarma ile fiyatlar nereye düşüyor

-
@mexido travel Pass denen bir uygulama var QR kodlu ekran görüntüsü olursa gerek yok. Görevli hemen ulaşabiliyor .
-
@ayvalik10
Evet aktarmali 9k ya bulunuyor fakat hem bekleme suresi hem aktarma ugrasmayim diye 2k fazla vereyim direk ucayim dedim aslinda. Belki daha uyguna kampanya vs denk gelir mi diue dusundum direk ucusta. Yinede tesekkurler.👍 -
@redsat2000 teşekkürler hcam 👍
-
Merhabalar, 3 gün sonra THY ile İstanbul-LA direk ucusum var.
3 aşı oldum, aşı kartim var. Ancak yine de covid testi gerekiyor mu? -
@academicus aşı kartınız yeterli PCR testi gerekmiyor
-
Merhaba, Turkiye den turist vizesi ile ailem Amerika ya seyehat edecek. Yakin zamanda Air France ile aktarmali gelen oldu mu acaba? Transit vize gerekiyor mu emin olmak istiyoruz bileti satin almadan once.
-
@sorusuvar paris aktarmalı olarak gidecekseniz aşağıdaki linkte tüm bilgiler mevcut. Çünkü green kartlı olarak gittiğin zaman hiçbir ülke amerika vizesinden dolayı transit vize istemez. Fakat turistik vize olunca işler değişiyor. Genelde herkes turistik vize olunca direk uçuş olarak gidiyor. aşağıdaki linkten detayları görebilirsin. Eğer ingilizcen iyi değilse edge yada chrome açarak türkçe otomatik çeviriden okuyabilirsin.
https://wwws.airfrance.com.tr/information/aeroport/formalites-documents-de-voyage-visa-douanes
-
@ayvalik10 merhaba ben de paris aktarmalı JFk ye gideceğim için transit vize konusunda emin olamamıştım. air France'ın Türkiye çağrı merkezini arayıp transit vizeye ihtiyacım olup olmadığını sordum. Eğer ABD'ye ait herhangi bir vizeye sahipseniz transit vizeye ihtiyacınız yok dediler. İyi günler.
-
@EfeRodrigue bilgi için teşekkürler
-

Böyle bir muafiyet listesi de var.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
38
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum