Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Fashing Kedi Köpek Taşıma Çantası (Yurt Dışından)
    https://www.hepsiburada.com/fashing-kedi-kpek-taima-antasi-yurt-diindan-p-HBCV000037WZIJ?magaza=Kingest+Store&url_src=ios-product-detail

    Kedim için uzun zamandır taşıma kabı bakıyordum.Gruptan bir çok arkadaşta sağolsun link attı İhtiyacı olan arkadaşlar bu gün ürünü teslim aldım ölçülere tamamiyle uyuyor. Şuan biraz artmış fiyat ben 800 civarı almıştım.

  • ⭐⭐

    @hope123 3 oldum 3 bi de koruma mıydı neydi o salak salak sürekli aşı vurdular bize

  • Yasaklı

    @debbieLA77 Once "evcil dostunuzu" Miami'ye goturmek istediginizle ilgili sorunuzu okudum. @tolgasatir Tolga Bey guzel bir sekilde sordugunuz soruya cevap vermis. Verilen cevabi begenmediginizi; babanizin kaptan oldugunu, sizin de Turk Hava Yollarinda 3 yil ucan sef olarak calistiginizi okudum. Super, tum ucak tiplerini biliyorsunuz.

    Daha sonra Turkiye'den Italya'ya kiraladiginiz araba ile, oradan da yuzerek Amerika'ya gideceksiniz onlari okudum. Business class ucmak da guzel olsa gerek... Ucan baklavalar, ucan pirzolalar vs.. Ama evcil dostlar ile alakali bir baslikta 3 sayfa boburlendiginiz mesajlariniza neden maruz kaldik?

    Ayrica son mesajinizdaki uslubunuzu da duzeltin lutfen.

    Tesekkurler.


  • Yeniden merhaba, çok basit ama çok problem yaşadığım bir durum var. Pasaport resmi. Köpeğim ayakta yandan durup, kafasını da bana doğru çevirip poz vermek zorunda mı. Önden çektim, ayakta yandan da çektim, ama ayakta yandan durup bana bakarken bir resim öldür Allah çekemiyorum, e formu da iletemiyorum. Pasaport fotosu konusunda bilgili olanlar bir destek çıkabilir mi


  • @gucarslan merhabalar
    oldukça uysal ırklar da var bu yasaklı listesinde,
    cane corso köpeğimi hiç bir şekilde amerikaya götüremez miyim? bir özel izin imkanı vs yok mudur?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @emre-c-kara bu liste ne yazık ki pek istisnalara açık bir liste değil diye biliyorum. ne kadar da iyi huylu olsalar, ne yazık ki listedeler..

  • ⭐⭐⭐⭐⭐


  • @MySea abi bende de cane corso var, anladığım kadarıyla ben köpeğimi taşımayı kabul edecek bir firma bulursam ABD de sınırdan almama gibi bir yasak vs yok, inşaallah böyledir bir şekilde getirtirim oğlumu ama hiç bir şekilde ülkeye almazlarsa da bunu netleştirmem lazım


  • Herkese merhaba, Amerika’ya turist vizesi ile yakın zamanda gitmeyi planlıyoruz. Sormak istediğim turist vizesi ile kedimizi götürebilir miyiz? Orada hava alanında bir sorun yaşar mıyız?


  • @Dorsin-Baran merhaba, biz de turist vizesi ile götürmek istiyoruz. Fakat hiç bir yerde bilgi bulamadım. Siz bulabildiniz mi?

  • ⭐⭐

    @andac664 canınız sıkılmış belli sizin hiç olmayan şeyler alt yazılar ara satırlar okumuşsunuz yazımda hiç öyle biri değilim böbürlenmenin bö sü bile yok o yazıda... siz kimsiniz? sizin uslubunuz çok düzgün olabilir ama bu uslup düzgünlüğü insanları olur olmadık yargılama özgürlüğü vermez size... haddimizi aşmayalım lütfen... çizgimi bozmuyorum bundan sonra yazdığınız hiçbir metin ile muhatap değilim... burası bu site böyle bir yer değil... insanların durumlarına sinir olup kıskançlık yapıp böyle şeyler yazamazsınız...ayrıca tolga bey arkadaşımdır... sorulan herşeye büyük gentilmenlik ile cevap verir takipteyim hep... avukatlığı düşmez kimsenin size... selametle... yolunuz açık olsun

  • ⭐⭐⭐

    @debbieLA77 sen sakin ol, tam olarak neye niye yükselmiş arkadaş bende anlamadım ama çok üstünde de durmadım. Aklımıza takılan her şeyi soracağız tabi ki birbirimize söylediğimiz cevaplar içinde elenmesi gereken ve alternatif aranması gereken varsa bunları da belirteceğiz ki farklı yollar bulabilelim ben bu açıdan bakıyorum zaten senin cevaplarına da sende böbürlenmek için söylemedin bunun da farkındayım seni ve üslubunu da bildiğimden rahatsız da olmadım zaten bundan sonrası ikimizin arasında zaten gerisi kimseyle alakalı değil takılma sen.
    @andac664 arkadaşla aramızda bir diyalog var ve debbiela77 ile aramızda her zaman sohbet oluyor ve ben kendisinin yazım dilini, sohbet şeklini bildiğimden sorun yok bizim açımızdan, ara ara olur öyle durumlar yukarda da belirttiğim gibi farklı yollar için kendi imkanlarından bahsedebilir arkadaşlar bunu söylerken de herkesin üslubu farklı olabilir insanları tanımak lazım bu tarz yükselmelerden önce. Ortamı gerecek bir durum yok yani.

  • ⭐⭐

    @tolgasatir teşekkür ederim... babamın kaptan olması neden böbürlenecek bişey olsun ayrıca otobüs şoförü gibi bişey bence ayrıca flying şef olmak içinse havada hizmetçilik garsonluk yapmak gibi bişey ben hiç böyle şeylerle övünecek biri değilim... diyorlarla siz anlayın artık... tekrar teşekkür ederim tolga bey:)

  • ⭐⭐

    @tolgasatir @tolgasatir ayrıca orada hiç öyle business da uçuyorum falanda yazmıyor... pirzola mirzola 🙂 noluyoruz dedim bir an ne yazmış olabilirim... okudum tekrar hepsini hiç öyle o açıdan abkılacak bişey yok yazıda... bakış açısı diyince aklıma bir hikaye geldi paylaşmak isterim almak isteyen alır içinden mesajı
    özetle uzatmadan yazıyorum anlayın siz...
    peygamber efendimiz yanında yardımcısı ile dolaşıyormuş biri gelmiş yanına '' sen ne çirkin ne kötü bir adamsın ya, ne buluyorlar sende anlamıyorum, hiç de birşey yaptığın yok'' demiş... peygamber efendimiz '' evet öyleyim napıyım mazur görün'' gibi birşeyler söylemiş geçiştirmiş... yola devam etmişler biri daha gelmiş yanlarına ve yine peygamber efendimiz'e ''sen ne yüce bir adamsın, ne güzel huzur veriyorsun insanlara demiş'' peygamber efendimiz '' teşekkür ederim sağ olun evet elimden geleni yapıyorum demiş'' bu sefer yanında ki yardımcısı şaşkın bir şekilde siz nasıl bir insansınız efendim, biri geliyor demediğini bırakmıyor hoşgörü ile karşılıyorsunuz, diğeri geliyor övgüler yağdırıyor yine mütevazi bir şekilde önünüze bakıyorsunuz diyor... peygamber efendimiz ''ben bir aynayım insan içinde ne var ise karşısındakin de de onu görür... biri geldi kötü sözler söyledi içindeki fesatlık kötülük çıktı bana demedi ki onları aslında, diğeri de bendeki iyiliği gördü aslında kendi çok iyi iyi bakıyor insanlara dedi... yani anlayacağınız tolga bey hepmiz bir aynayız biz karşımızdakinin içinde ne varsa onu yansıtıyoruz çünkü o onu görebiliyor ancak... iyi geceler herkese


  • Merhabalar herkese, biz de köpeğimiz için geçen hafta CDC'ye izin başvurusunda bulunduk. Ancak ben CDC'nin sayfasındaki talimatlar doğrultusunda başvuruya sadece pasaportumun resimli kimlik bilgilerinin olduğu sayfayı ekledim. Vize sayfasını eklemedim. Burada bazı arkadaşlar vize sayfalarını da eklemiş sanırım. Aramızda benim gibi sadece pasaportun kimlik sayfasını ekleyip onay alan var mı?

  • ⭐⭐

    @helmhammerhand köpeğinizin cinsi nedir acaba kaç kilo hangi hava yollarıyla gideceksiniz kargo da mı gidecek yanınıza mı alacaksınız... ay bende çok evhamlı bir köpek sahibiyim de korkuyorum kargo da gidemez gibi geliyor herkese soruyorum planlarını böyle kusura bakmayın :))9 benim 2 tane French buldog um var iki si de 15 er kilo minnacıklar ama kaslı oldukları için ağırlar nefes alma problemleri de var o yüzden onlar için kargo ürkütücü geliyor yapılabilir onları araştırıyorum hep


  • @debbieLA77 Köpeğim 27 kg'lik bir golden retriever; bu şartlarda haliyle kargoda gidecek. İzin çıkmasını beklediğimizden daha uçak bileti alamadık, ama bir aksilik olmazsa THY ile gitmeyi düşünüyoruz.

  • ⭐⭐

    @helmhammerhand ay hadi inşallah sizden ricam süreci paylaşımısınız giderken gittikten sonra izinlerde uçakta vs... inince çocuğun durumu psikolojisi hepsini lütfen :)inşallah sağ Salim hep birlikte biran önce evrak işlerinizi bitirir gidersiniz... pasaport kontrolden geçince mesela bavul gibi mi alınıyor küçük canlar ... yoksa onlara da bize uygulandığı bir kural var mı geçişte belgeler vs... kaç saat ayrı kalıcaksınız toplamda hepsini belirtirseniz çok sevinirim oğlum kızım aşağıdayken ben giderken yukarda ölmem umarım diye düşünüyorum aklım hep onlarda olur.... ilaç vericek misiniz mesela giydirilmelerine izin veriliyorlar mı? yanına su koyabiliyor musunuz? ay bir sürü soru var 🙂

  • ⭐⭐

    @helmhammerhand paniğim ben ve hergün yenilenen prosedürlerden ancak son giden kişiler sayesinde haberimiz oluyor o yüzden sizden gelecek iyi haberler bizim hep yüreğimize su serpecek:)


  • ..................


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

173
Çevrimiçi

40.8k
Kullanıcı

4.4k
Konu

425.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum