(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@redsat2000 süpermiş bu her sene yapıyorlar herhalde bunu :)
-
@debbieLA77 Evet her sene oluyor
-
Merhaba, son zamanlarda seyahatleri için iş yerinden yazı alan kişiler gördüm. Bu yazı, ABD'ye yalnız iş amaçlı gidenler için mi alınıyor? Ben gezimin tamamen turistik amaçlı olması ve yaz tatilinde gerçekleşecek olması nedeniyle böyle bir yazı almayı düşünmüyordum ama vizeye olumlu bir katkısı olur mu? Ya da benim şartlarımda almak mantıklı mı?
ABD'nin normalde herhangi bir belge talep etmediğini biliyorum ama yine de tedirgin oluyorum. -
@charlotte açıkçası almasanız da olur gönlünüz rahat olucaksa alın tabi.
-
@charlotte ben sadece içim rahat etsin diye alıcam. %95 bakmıcaklar bence…
-
@waterman @historian @uzaysan anlıyorum, teşekkürler.
-
@charlotte, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Merhaba, son zamanlarda seyahatleri için iş yerinden yazı alan kişiler gördüm. Bu yazı, ABD'ye yalnız iş amaçlı gidenler için mi alınıyor? Ben gezimin tamamen turistik amaçlı olması ve yaz tatilinde gerçekleşecek olması nedeniyle böyle bir yazı almayı düşünmüyordum ama vizeye olumlu bir katkısı olur mu? Ya da benim şartlarımda almak mantıklı mı?
ABD'nin normalde herhangi bir belge talep etmediğini biliyorum ama yine de tedirgin oluyorum.Amaciniz tamamen turistik olsa bile sirketinizden, "Bu kisi Turkiyede bizde calisiyor. Seyahat sonunda Turkiyeye geri gelecek" tarzi bir belge alinabilir. Ne kadar faydali olur bilmiyorum ama. Benim belgelerin hicbirine bakmamislardi.
-
@charlotte, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@waterman @historian @uzaysan anlıyorum, teşekkürler.
Bu nasil oldu ya? Mesajima yanit verilmis gibi ama benim mesajimdan once atilmis mesaj. Duzenleme gecmisi de yok.
-
@uzaysan sizin de cevabınızı görünce hala ileti kuyruğunda olan mesajı düzenledim. biraz geç yayınlanıyor.
-
Merhabalar,
sizin vize sonucu ne oldu ? Benimde 06.01.2023 tarihinde -
Arkadaslar merhaba ben 2023 22 agustos tarıhınde B1 vıze gorusmesı almıstım ama randevu ozete baktıgım zaman vıze tarıhım 15 hazıran 2022 olarak gorunuyor ve bunu bılmıyordum dogal olarak kacırdım vıze gorusme gununu bunu nasıl duzeltebılırım lutfen yardımcı olur musunuz
-
@mr-bozturk merhaba ben iki defa başvuru süreci yaşadım ikisinde de bir yıl sonraya randevu almıştım. Fakat daha sonra hemen hemen hergün sabah, öğle, akşam ve gece farklı saatlerde sürekli girip kontrol ettim. ve çok kısa bir zamanda (her iki defada) sabah 08:30 ile 10:30 saatleri rasında işteyken denk geldi ve girdiğim tarihten hemem 3 hafta sonrasına randevu buldum ve kısa zamanda başvuru ve vize işlemlerim gerçekleşmiş oldu.
-
@mehmetsaıt kaçırdıysanız yapacak bir şey yok. Yeniden randevu oluşturmak zorundasınız. Bazen sistem kendiside tarihleri değiştiriyor o yüzden bir dahaki sefere sık sık kontrol edersiniz..
-
B1/B2 vizesi için sitede yazanlardan başka hangi belgelere ihtiyacım var
-
Altınımsı sarı saclı yuvarlak kafalı yana dogru taranmış düz sacli norvecli katil brewike benzeyen iyi turkce konusan 35 40 yas arası tip vize bolumunde sorgucu tayfadamı ankarada acaba? Bu egitim fuarları na gelen tipten bahsediyorum
-
B1/B2 turist vizesi için alınan mülakat tarihi kaç kez değiştirebiliriz ? herhangi bir sınırı var mı?
-
@gokayK sen yanliz vizeye basvuru yorsun ve babanın askerliğini mi sorguluyor bunlar saka gibi
-
Arkadaşlar herkese merhaba, ben AP süreci sonunda vize aldım ama süreç gerek randevu tarihi olmaması gerek AP'ye kalmam vs. ile 2022 Mayıstan 2022 Aralık ayına kadar sürdü, şimdi benim eşim de benle ABD'ye gelmek istiyor. Eşim Mısır vatandaşı ve burada 3 yıllık ikamet izni var ve 6 aylık bir kızımız var bu gezimiz için onu yanımızda götürmeyeceğiz.
- Sorum Eşimin ABD ye turist vizesiyle gitmiş ve 20 yıldır orda olan ABD vatandaşı kuzeni var ancak onu ziyaret edemeyeceğiz zira ben Seattle şehrine gideceğim o New Jersey taraflarındaymış (bizle adresini paylaşmadı bizde çok istemedik açıkcası) bu olumsuz bir durum oluşturur mu?
- Eşimin kuzenine 2024 yazında 15 günlüğüne gidebiliriz çünkü kızımız büyümüş olacak bu durumu belirtmek gerekir mi?
- Eşimin pasaportunda isim kısmı var sadece ve ADI-BABASININ ADI-DEDESININ ADI-DEDESININ BABASININ ADI-SOYADI şeklinde ve Türk ikametinde soyadı hariç hepsi adı kısmına sadece soyadı da soyadı kısmına yazıldı ABD nin uygulaması bu şekilde midir?
Şimdiden teşekkürler.
-
@hfkcan, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
B1/B2 vizesi için sitede yazanlardan başka hangi belgelere ihtiyacım var
Hangi belgelere ihtiyaciniz oldugu Instructions sayfasinda (Basvuruyu yaptiktan sonra en sonda cikan sayfa) gosteriyor. Onlar disinda insiyatif olarak eksytra olarak banka dokumu, Isveren belgesi vs goturulebilir.
-
@gamze, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
B1/B2 turist vizesi için alınan mülakat tarihi kaç kez değiştirebiliriz ? herhangi bir sınırı var mı?
Bildigim kadariyla yok. Erken tarihe almayi diyorsaniz eger, erken tarihli randevu buldugunuz an degistirebilirsiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum