(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
16 Kasım'a aldım randevuyu. Her gün tarihleri kontrol ediyorum fakat hiç boşalan bir tarih yok. Kasım'a kadar bekleyeceğiz anlaşılan.:(
-
@TUNCAHM hayır hocam tek bagaj 8 kg. Havayolu çalışanı olarak veriyorum bu bilgiyi. Gidenler elbette var sadece personel insiyatif kullanıyor. İsterse almaz hiç bişey deme hakkınızda yok o yüzden riske atmayın , çamaşır deterjanı vs şeyler kimyasal tür maddeler yine alınmayabilir hocam %100 alınır diye bir şey yok.
-
tesekkurler
-
merhaba arkadaşlar 17 şubatta eşimle birlikte vize görüşmemiz var ikimizde devlette hemşire olarak çalışıyoruz
1-hastanede çalışma belgesi alcaz bunu ne zaman almamız iyi olur tarih olarak aynı durum hesap dökümü ve maaş hareketleri içinde geçerli sorduğum soru
2- borsa hesabı da bi döküman olarak görülüyürmu
2-eşimin abisinin adresini ve bilgilerini verdik kontak yer ve kişi olarak ondan istememiz gereken evraklar var mı ayrıca biz aynı zamanda başka şehirlerde gezmeyi planlıyoruz bunu dile getirelim mi görüşmede şimdide teşekkür ederim -
@ugur-avluklu Merhaba,
1- Tüm belgeler için son 1 ay içinde olması yeterli,
2-Olur ama bakacaklarını sanmıyorum,
3-Eşinizin abisinden bir şey istemenize gerek yok. ABD'ye niçin gittiğinizi sorduklarında ziyaret ve gezi amaçlı gittiğinizi söyleyebilirsiniz. -
@TUNCAHM bildiğim kadarıyla 1 adet sırt çantası 1 adet de kadın çantası tarzı bir çanta oluyor.
-
Merhaba, Abd turist vizesi basvurumuzu olumlu yonde etkileyebilecek spesifik bir ulke vizesi var midir? Desteklemesi acisindan soyluyorum. Japonya ve Guney Kore ile ilgili birkac yorum gormustum. Son birkac senede rutin alinan schengen vizeleri biraz paravan gibi durabiliyor. Tesekkurler.
-
@Programmer teşekkür ederim
-
@Gunes-T abdnin data paylaştığı ülkeler,
-büyük britanya
-kanada
-irlanda
-avustralya
-yeni zelandabackground checkte bu ülkelere yasal girdiğinizi görebilir abd elçiliği. Bunun dışındakiler için pasaporttaki stickerlara bakıyorlar.
-
@charon tesekkur ederim cevap icin
-
@Gunes-T Bu listeye + İsviçre, bu benim fikrim.
-
@ugur-avluklu Rica ederim, dilerim vizeniz olumlu sonuçlanır.
-
@Gunes-T Bizim pasaportlar boştu B2 için 3 kişi onay aldık .Vize kriterlerine uyuyorsanız veriyorlar.Geçen ay pasaportu schengen vizeli,avrupa çok giriş çıkışı olan 2 arkadaşıma red verdiler.Yani yurtdışı giriş çıkışım çok bana verirler diye düşünmeyin.İstedikleri kriterleri sağlarsanız,sağlam bir hikayeniz ve Türkiyede düzenli bir yaşantınız varsa sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum.
-
@Wonderland aciklama ve ornekler icin tesekkur ederim
-
Selamlar
20 yıl önce öğrenci vizesi ile geldim trafik kazası geçirdim 6 ay ayağım alçıda kaldı. Herhangi bir bldirim yapmadım. 6 ay sonra kaçak duruma düştüğümü söylediler bende nasılsa kaçak durumdayım diye 8 ay daha kaçak kaldım.
Sonra yakalanmadan veya deport edilmeden kendim Türkiye ye döndüm. Üzerinden 20 yıl geçti
Vize için başvursam bu durum red olmasına neden olur mu. Bunun için yapabileceğim bir öneriniz var mı -
@Programmer hayır yanlışsınız, hatta ben de eksik bilgi vermişim.
https://www.statewatch.org/news/2021/january/how-the-five-eyes-countries-share-immigration-data/
İrlanda dahil değilmiş.
https://www.comparitech.com/blog/information-security/travel-data/
burada ülkelere göre daha detaylı bilgiler var.
-
@charon Yanlış değilim, bunu söylerken aralarında bilgi paylaşan veya Amerika'nın resmi kayıtlarında yer alan ülkeleri kastetmedim. Doğruyum çünkü yanımda ispatı var bunun. Kanada vizesi reddedilen arkadaşım bir danışman tavsiyesi üzerine (3-5 günlüğüne Almanya veya İsviçre'ye gitmesini söylemişti) bir akrabasının davetiyesi ile 3 günlüğüne İsviçre'ye gitti bir buçuk ay sonra da tekrar Kanada vizesine başvurdu. Daha önce 2 kez reddedilen vizeyi bu kez verdiler.
-
@Programmer iyi de bu benim dediğime geliyor :)
kanada vizesi için pasaport kopyasını yollamanız gerek(bütün vizelerin). Geçen 2 başvurusunda isviçre yokmuş. Şimdi olduğu için vermişler.
veri paylaşımı yok ortada, sadece vize stickerina bakmak var.benim dediğim veri paylaşımı bilgisayarda çıkan.
-
greencard sürecini bekliyorken (bana çıktı ve mülakat tarihimi bekliyorum) geçen sene lottery sonuçları açıklanmadan vize başvurusunda da bulunmuştum mülakat tarihini 2023 ocak ayına verdiler haftaya çarşamba mülakatım var.
tıp fakültesi 1. sınıf öğrencisiyim ve turist vizesi başvurusunda bulunmuştum amerikaya gitmeyi çok istiyorum mülakatın olumlu sonuçlanması adına tavsiyelerinizi bekliyorum. İyi niyet mektubundan bahsedilmiş bu konuda yardımcı olursanız çok memnun olurum. -
Merhaba, öncelikle herkesin yeni yılını kutlarım.
6 ocak günü eşimle beraber mülakatımız olacak, o esnada çocuklarımız da bizimle olabiliyor mu.? Vize başvurusu sadece ben ve eşim için fakat çocuklarımızı babaanneye bırakacaktık ama o gün şehir dışında olmaları gerekiyor, bu yüzden çocuklarımızla gitsek bir problem yaşarmıyız ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum