K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@pin tebrikler. darısı başıma:)
-
Arkadaşlar merhaba, nvcresearch dosyanın konsolosluğa 1 hafta önce gönderildiğini bundan sonrası için bilgiyi konsolosluktan almamı söyledi fakat biz herhangi bir ceac numarası almadık. Konsolosluğa mı yazmam lazım?
-
@dream1 merhaba, size bu bilgi nereden verildi, nvc den mi?
-
Evet nvcresearch ‘e mail atmıştım, hala bir confirmation number almadım diye. Onlar böyle cevap verdiler.
-
@dream1 farketmediginiz bir mail gelmis olabilir mi, “ANK..” ile baslayan bir numara iceren?
-
@pin baktım spam kutularına falan ama, belki daha sonra gelir. Bekleyeyim biraz bari. Yılan hikayesine döndü zaten bu iş iyice 😂
-
@ob16222 anladim cok tesekkur ederim yanitiniz icin
-
@dream1 noa2 tarihiniz nedir hocam ? Bir de websitesi üstünden nvcnin inquiry oluşturun.
-
@ob16222 olusturdum da cok gec dönüyorlar maalesef. Noa2 Eylül 2.
-
@dream1 bu zamana kadar oluşturduğum bütün inquirylere 5 gün içinde dönüş yaptılar eğer bilgileriniz de hata varsa dönüş yapmıyorlar tekrar gözden geçirin.
-
@ob16222 teşekkür ederim ama hayır bilgilerimde hata yok defalarca kontrol ettim. Bana da nedense 2-3 haftadan önce asla dönmüyorlar. Bu da benim şansım sanırım
-
Konu dışı olabilir.
Amerikalı kız arkadaşım Türkiye’ye nasıl gelebilir e vize almak zorunda mı havaalanında alabilir mi türkiye ‘de ?
-
@dream1 [email protected] buraya da atın durumunuzu açıklayın ikisi aynı kurum ama bağımsızlar istediğiniz kadar mail atabilirsiniz inquiry mantığı ile çalışmıyor tabi bir mail den sonra bekleyin en azından 2-3 gün verin genelde 4-5 iş gününde yazıyorlar
-
@Emir-1 hocam bu kadar basit soruları lütfen burada sormayınız kendiniz söylüyorsunuz konu dışı bir zahmet google a yazıp öğrenin. Yapmayın lütfen insanlar burada k1 ile ilgili bilgi almaya çalışıyor bu kadar basit bir soruyu burada soruyorsunuz.
-
arkadaşlar bu noa1 noa2 falan nedir biri açıklayabilir mi? erkek arkadaşımın şu an vize için yeterli geliri yok ama iş arıyor muhtemelen de bulacak. şu an bizim başlangıç formunu doldurmak için nelere ihtiyacımız var? gelirinin yeterli olduğunu sürecin hangi aşamasında kanıtlamamız gerekiyor?
-
noa1 - 129f formunu gönderdiğinizde uscis in formu sizden aldığı tarihi belirten onay tarihi. noa2 129f i formunun onayladığı tarih. gelir kısmı onaydan sonra elçilik aşamasında olan bişey. Formu doldurmak için 1-2 sayfa öncesinde bir video paylaştım ona bakınız kafanızda bişeyler canlanır.
-
@Ayse-Cemre-Sertdemir bilgiler için çok teşekkür ederim. en ince ayrıntısına kadar yazmışsınız. tek kafama takılan sorun bende de nişanlımın boşanma belgesinin orijinali yok ve her yerde bunun kopyasının yeterli olduğunu okumuştum. sadece benim belgelerimin orijinal olması gerektiğini biliyorum.
-
@pin harika bir haber! ready oldunuz mu en son yazdığınızdan beri merak ettim.
-
@Ayse-Cemre-Sertdemir çok teşekkür ederiz bizimle süreci paylaştığınız için :folded_hands_light_skin_tone:
-
@akaraca merhaba, henuz 5 gun oldu ve “in transit” gorunuyor.
Bekliyoruz 🙏
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum