@gucarslan teşekkür ederim
-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2024 Sohbet Odası
-
@debbieLA77 Sponsor olma işlemi pek kolay bir işlem değil, genelde hiç tanımadıkları birine zaten sponsor olma riskine girmiyorlar özellikle aşçılık sektöründe. Çok üst düzey yetenekleriniz yoksa adam neden sponsor olma zahmetine gireyim burada aradığım elemanı buluyorum zaten diyor. Siz yine de şansınızı deneyebilirsiniz tabii
-
@Emre-Kurtulmuş hocam oldu ki sponsor olması için X bir şirketi ikna ettik konsolosluk neye göre karar verecek ? Prosedür nedir bu konuda
-
159 gün kaldi

-
@yenihayaletadam sponsor olmak o kadar değil çünkü sponsor olan şirketin harcayacağı başvuru için ücretler var. Aynı zamanda o şirketin bazı kriterleri yerine getirmesi gerekiyor. Yıllık kazanç çalışan kişi sayısı gibi seni alacağı pozisyon için önce amerika içinde ilan yayınlıyor. Eğer amerika içinde başvuru yapan yoksa ozaman seni sunuyor bu kişiye ihtiyacım var diye.
-
@yenihayaletadam tam iç yüzünü bilmiyorum ama dışarıdan bakıldığında hangi vize türü ile amerikaya giderlerse bunlar geri ülkelerine dönmez, statü değişikliği yaparlar düşüncesiyle red veriyor olabilirler. belkide bilmiyorum bir varsayım, bundan 5-7 yıl önce başvurup onay alabilirlerdi gibi. iyi niyeti kötüye kullanma olabileceğini düşünüyor olabilir konsolosluk.
-
-
@ayvalik10 anladım abi bu sıralar sponsor olaylarını çok duymaya başladım dedim eğer bu kadar kolaysa yapalım bizde şansa resturant sahibi olan birisi ile tanıştım geçeyim hemen diyecektim

-
linkin ilk sayfasında bir tablo var orada kriterler var.
-
@yenihayaletadam Detaylara linkten erişebilirsiniz Employment Based GreenCard
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@yenihayaletadam sponsor olmak o kadar değil çünkü sponsor olan şirketin harcayacağı başvuru için ücretler var. Aynı zamanda o şirketin bazı kriterleri yerine getirmesi gerekiyor. Yıllık kazanç çalışan kişi sayısı gibi seni alacağı pozisyon için önce amerika içinde ilan yayınlıyor. Eğer amerika içinde başvuru yapan yoksa ozaman seni sunuyor bu kişiye ihtiyacım var diye.
Küçük bir düzeltme yapayım, "ABD içinde başvuru yapan yoksa" değil de "ilan süresince o pozisyona uygun aday bulunamazsa" eğer sponsorluk yoluna gidilip personel alımı yapılıyor.
Bunun yanında bahsettiğiniz gibi daha birçok etken var çalışan sayısı, ciro vs. gibi. -
green card çıkma ihtimali bu sene 1 milyon kişi başvursa 3-4 bin arası kişiye çıksa her 300 kişiden 1 ine çıkıyor yani %0.33 sizce olasılık bu kadar olur mu bu sene yoksa daha mı yüksek olur?
-
@goldendragon 1 milyon olmaz herhalde ya ? Olurmu ? :))
-
@goldendragon, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
green card çıkma ihtimali bu sene 1 milyon kişi başvursa 3-4 bin arası kişiye çıksa her 300 kişiden 1 ine çıkıyor yani %0.33 sizce olasılık bu kadar olur mu bu sene yoksa daha mı yüksek olur?
Başvuru sayısı 1 milyon olabilir, ben de o civarda olacağını düşünüyorum.
Ancak, geçerli başvuru sayısı ise yarısı olur ancak 500.000 civarında kalır. -
@abrakadabra greencard yalan oldu diyebilir miyiz
-
@celica, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@abrakadabra greencard yalan oldu diyebilir miyiz
Bence diyemeyiz, çünkü sonuçta bir ihtimal var ve o ihtimal sıfırdan büyük

Bu forumun müdavimlerinden en az birkaç kişiye çıkar umarım bu sefer. -
@abrakadabra off off neler ettik neler hiç girmeyelim bu konulara üzücü hep

-
@celica neden yalan olmuş green card bende konuları takip edemiyorum böyle abuk yerlerde saçma sorular soruyorum :Ç)))
-
@sytahmt, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@waterman, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@sytahmt, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Günaydın, gene çok şey konuşulmuş ben ufaktan okumaya başlayayım

Ooo nerelerdesin yaa

iş değiştirdim evden çalışma bitti
çok radikal bi karar alarak sahaya indim bu sefer de hiç bilgisayar başında olmuyorum ondan böyle arada gelip gidiyorum 
Abi bizi de kurtar şu hayattan be

-
Türkiye’de yaşayan mülteciler de Türkiye’den gc katılıyormuş duyduğuma göre, nasıl oluyor bu? Var mı gerçekten?
-
@diablo_ercan hahahhahha son 1 e ne kaldi surda kanka allah allah hazirliginizi hizlandirin diye burada size hatirlatma yapiyorum

Benzer Başlıklar
145
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k