F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)
-
@ICu onu avukat istedi bizden biyerde yazıyomu böyle bi bilgi bilmiyorum açıkçası bence birkaç resim aile büyükleriyle düğün vb resimler iş görür diye düşünüyorum siz düşünmeden biran önce yol alın en iyisi 🙂
-
@ICu düğün nişan fotografları iyi olur tabi. Aileyle olan fotoğraflar avukatımız bize on onbeş tane gönderin yeterli demişti. Bir kaç sayfa whatsapp yazismasi eklersiniz yeterli olur sanırım. Zaten bu ilk aşama, son konsolosluk vize aşamasına gelinceye kadar daha fazlası olur elinizde ve konsolosluğa giderkende onlarida ekler götürürsünüz yaninizda. Ortak banka hesabı daha çok abd içinden aos yapanlar için geçerli aslında. Insanlar birlikte yasamiyorki aynı evde bu vize türünde nasıl ortak kira kontratı yada banka hesabı göstersin. Çok az belgeyle onay alanda var yeterli görülmeyip ek kanıt istenende oluyor o sebeple siz yinede elinizde olanlarin tümünü yükleyin sıkıntı olmasin.
-
@aliistanbul Herkese merhaba, DS-260 formunun nasıl doldurulacağını anlatan videoda sadece asıl kişinin adı gözüküyordu, aşağıda eş ve cocukların isimleri gözükmeden anlatan ''aşağıda diğerlerinin ismini seçeceksiniz ve herbiri için form dolduracaksınız....'' diyordu, bende video'da o kısımda herhangi bir isim görmeyince tam anlamamıştım, başka bir videoda isim listesini gördüm ve daha anlaşılır oldu benim için. benim formu doldururken eşim ve kızım içinde çıkan isimler için DS-260 ları doldurdum.
-
Hocam çok sağolun. Böyle bilgiler olmasa karambole herşeyi dosyamıza ekleyecek ve/veya gereksiz yere endişeye kapılacaktık belki de..
-
@israfil merhaba f2a süreci 2020 ağustos 22 ekim 2022 nvc onay geldi konsolosluktan haber bekliyorum😄 ayne tarihler sizinle müşakat tarihi gelirse haber edinnnnn🙃🙃🙃
-
@HNDBRKN gözünüz aydın çok sevindim sizin adınıza. Darısı başımıza bekliyoruz bakalım.
-
@HNDBRKN tabi ki, inşallah yıl sonuna kadar verirler.
-
Bu ileti silindi! -
A ayvalik10 bu başlıktan bahsetti
-
07.2021 başvuru, son güncelleme bu ve halen bekliyorum
As of September 9, 2022, we are actively reviewing your Form I-130, Petition for Alien Relative, Receipt Number IOE985868xxxx. Our records show nothing is outstanding at this time.
-
@HNDBRKN, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
@israfil merhaba f2a süreci 2020 ağustos 22 ekim 2022 nvc onay geldi konsolosluktan haber bekliyorum😄 ayne tarihler sizinle müşakat tarihi gelirse haber edinnnnn🙃🙃🙃
Arkadaşlar bugün mülakat tarihi geldi
31 Ocak 2023
Şöyle bir durum var ben şuan Türkiye deyim. Ocak ın 15 inde ABD ye dönmek zorundayım , eşimi de alıp dönmek istiyorum. Mülakat tarihini Ocak'ın ilk haftasına çekebilmek mümkün mü ? Daha önce tecrübe eden oldu mu? -
@israfil, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
@HNDBRKN, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
Arkadaşlar bugün mülakat tarihi geldi
31 Ocak 2023
Şöyle bir durum var ben şuan Türkiye deyim. Ocak ın 15 inde ABD ye dönmek zorundayım , eşimi de alıp dönmek istiyorum. Mülakat tarihini Ocak'ın ilk haftasına çekebilmek mümkün mü ? Daha önce tecrübe eden oldu mu?Slotlara bağlı bu durum çekebileceğinizi zannetmiyorum ama isterseniz Ankara iv bölümüne mail atın. Boşluk varsa çekerler diye düşünüyorum.
-
Arkadaslar i130 ve i130a formundaki son 5 yildaki adresleri girerken Turkiye adresleri icin cadde sokak isimlerini turkce yada ingilizce olarak doldurmanin bir onemi varmi acaba?
-
@israfil çok sevindim sizin adınıza hayırlı olsun ais sistemine kayıt olduktan sonra orda acil randevu talep et butonu var ordan bi şansınızı deneyin bence neden Amerika’ya gitmek istediğinizi aciliyetinizi eşinizin tek başına uçak yolculuğu yapmakta zorlanacağını falan yazın belki bi faydası olur denemekte fayda var
-
@israfil benimde randevu maili geldi bugün 31 ocak 2023😆😆😆
-
Merhabalar.
Konsolosluğun yayınladığı böyle bir sayfa var:Arşiv kayıtlı adli sicil kaydının ve nüfus kayıt örneğinin geçerlilik süresi 6 aymış. Mülakata kadar bizim için 6 aylık süre dolacak. Bu durumda nasıl güncelleme yapılabilir? Daha önceden bu durumu yaşayanlar varsa, cevap yazarsa seviniriz.
-
@MYusuf, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
Merhabalar.
Konsolosluğun yayınladığı böyle bir sayfa var:Arşiv kayıtlı adli sicil kaydının ve nüfus kayıt örneğinin geçerlilik süresi 6 aymış. Mülakata kadar bizim için 6 aylık süre dolacak. Bu durumda nasıl güncelleme yapılabilir? Daha önceden bu durumu yaşayanlar varsa, cevap yazarsa seviniriz.
Siz nvcye gönderdiğiniz dosyaların süresinden mi yoksa mülakata götüreceğiniz dosyaların süresinin dolacağını ve yeni belge alıp almamanız gerektiğini mi soruyorsunuz? Şayet eğer Türk vatandaşıysanız ve dosyaları tekrardan toprlayabileceginizi düşünüyorsanız konsolosluğa en güncel belgelerle gidin. Nvc ile bi işiniz artık kalmadı
-
@waterman, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
@MYusuf, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
Merhabalar.
Siz nvcye gönderdiğiniz dosyaların süresinden mi yoksa mülakata götüreceğiniz dosyaların süresinin dolacağını ve yeni belge alıp almamanız gerektiğini mi soruyorsunuz? Şayet eğer Türk vatandaşıysanız ve dosyaları tekrardan toprlayabileceginizi düşünüyorsanız konsolosluğa en güncel belgelerle gidin. Nvc ile bi işiniz artık kalmadı
Teşekkürler.
NVC'ye yüklediğimiz belgelerin süresi, mülakata kadar yaklaşık 7 ay olacak. Bu durumda NVC'nin sistemindeki belgeleri tekrar güncellemek gerekir mi, nasıl güncellenir diye sormuştum.
Konsolosluğa giderken yeni tarihli belge alırız. -
@israfil tebrikler darısı bizim başımıza inşaallah AMİNNNNN 🤲🏼🤲🏼🤲🏼
-
@HNDBRKN öncelikle gözünüz Aydın olsun bişey sormak istiyorum uscıs onay verdiğinde sadece mail mi geliyor yoksa sayfada makbuz numarasıyla girip baktığımız yer de de değişiklik oluyor mu şimdiden teşekkür ederim
-
@waterman, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
Merhabalar.
Teşekkürler.
NVC'ye yüklediğimiz belgelerin süresi, mülakata kadar yaklaşık 7 ay olacak. Bu durumda NVC'nin sistemindeki belgeleri tekrar güncellemek gerekir mi, nasıl güncellenir diye sormuştum.
Konsolosluğa giderken yeni tarihli belge alırız.Evet yeni tarihli belgenizi de eski tarihli belgeler de götürün yanınızda
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum