Düzce 5.9 Deprem, 23 Kasım 2022
-
Düzcede gece 04.08 de 5.9luk deprem, 73 tane de artçı deprem meydana geldi hisseden herkese geçmis olsun🙏 gittikçe Büyük İstanbul depremi yaklaşıyor, allah korusun 🙏
-
Hala alınan bir önlem yok.. AFADdan herhangi bir uyarı mesajı da gelmedi. Allah yardımcımız olsun demekten başka bişey yok..
-
@waterman tatbikatta uyari gelmedi telefonumuza depremde hiç gelmez zaten
-
Deprem bölgesine yakın olan, hisseden, korkan herkese geçmiş olsun. Umarım devamı gelmez...
-
Tam arastiramadim ama varmis boyle bir sey, bana gelmedi o ayri:
https://eksisozluk.com/android-deprem-uyarilari-sistemi--7130306
" 23 kasım çarşamba düzce depremi'nde, verdiği uyarı ile depremin baslaması arasında 1 saniye bile yoktu. önce telefon uyarı verdi bu ne dedik, sonra depremi hissettik. korkutucu şekilde güzel çalışan bir sistem. " -
@celica android telefon kullanıyorsan konum kısmı açık ise kısa yolları var ya telefon en üstünde orada konum simgesine uzun basınca ekran çıkacak oradan konum servisleri tıkladığın zaman deprem uyarıları açık yaptığın zaman yakınında deprem olursa uyarı çıkıyor. Şimdi resimleri de atıyorum

-
Hisseden herkese çok geçmiş olsun.
-
Celal Şengör pek iyi bir şeyler söylememiş. https://www.haberturk.com/yazarlar/fatih-altayli-1001/3541251-celal-sengor-bu-cok-kotu-bir-haber
-
@ahmet_ Çok içimi kararttı bu yazı :downcast_face_with_sweat:
-
Tam uyumaya karar vermiştim. Bir sigara içer yatarım dedim. Hafif bir baş dönmesi oldu sandım. Baktım avize sallanıyor :) 99 depreminden beri birçok tecrübem olduğu için hiç korkmadım. Zaten binadan çıksam kaçacak yer yok maalesef... heryerde 6-7 katlı eski binalar var.
-
@ayvalik10 gece yaşanan depremde o kadar korktum ki anlatamam. aklım çıktı. çok teşekkürler bu uygulamadan bahsettiğiniz için. bundan sonra telefonumu kuracağım ben de
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum