Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)


  • @thisnew inanin herkes icin boyle bu surec malesef bende turkiyede k1 vizesi beklerken gecen yil 6 ayda bir gorusebiliyorduk is durumlarimizdan dolayi. Sabir gerektiren bir surec


  • @thisnew k1 e başvuru yapmadan şansınızı deneyin. Ama k1 e başvuru yaptıktan sonra boş yere 160 dolar yatırıp parayı çöpe atmayın. Sürece başvurduktan sonra turist vizesi vermiyorlar.

    Benim turist vizem k1 den önce vardı. Süreç içinde çok giriş çıkış yaptım. Memurda sordu niye geldin diye her defasında nişanlımı görmeye geldim dedim sorunsuz giriş yaptım. Ama çok fazla giriş çıkış yaptığım içinde sorun etmemiş olabilirler.


  • @yaren-çelik başvuru şartı , başvurudan önceki son 2 yıl içinde bir kez yüz yüze görüşmek. Gerisi size kalmış kanıtlar vs.


  • merhaba arkadaşlar, noa2yi beklerken bazı dökümanları hazırlamak istedim. uzun yıllar kaldığım macaristan'dan sabıka kaydı aldım, belge macarca. yeminli tercümana türkçe'ye (ya da ingilizceye) çevirtmek yeterli olur mu? yoksa noter, apostil vs isteniyor mu? bilgisi olan var mı? çok teşekkürler şimdiden.


  • @akaraca İngilizceye çevirmek yeterli. İçiniz rahat olacaksa çeviriyi yaptırdıktan sonra apostil yaptırınız daha garanti olur. Bu arada belgenin geçerliliği elçilik için 6 ay bilginiz olsun.


  • @yusuf-kilic selam naptınız acaba? umarım işleriniz hallolmuştur amerikaya yerleşebilmişsinizdir.


  • Bu ileti silindi.


  • @ob16222
    Çok çok teşekkür ederim bilgi için. Umarım 6 ay içinde kullanabiliriz.

  • ⭐⭐

    @yaren-çelik iki kez görüşmek bence iyi bir kez görüşen biri bile vizesini alıyor sorun olmuyor kaldiki zaten. En az bir defa görüşme şartı arıyorlar son iki yıl içinde yani sorun olmaz


  • Merhaba, 12 Agustos'ta NOA2'mizi aldiktan sonra 76 gunluk uzun bir bekleme suremiz oldu ne yazik ki... 76 gunun sonunda 28 Ekim tarihinde Amerika'daki nisanlima NVC'den bir e-mail geldi ve sonunda ANK ile baslayan yeni dosya numaramiza kavustuk. Dosya numaramizin elimize ulasmasinin ardindan cok beklemeden 1 Kasim tarihinde dosyamizin 'READY' oldugunu gorduk. Fakat ne yazik ki sistemde hic randevu bulunamiyordu ustelik talimatlari iceren e-maili de henuz almamistik. Yine de cok beklememek adina DS-160 formunu doldurup, bir yandan da ankaraIV mail adresine bir kac defa e-mail gondermeyi denedim ve 15 Kasim tarihinde randevu acildigini gorur gormez 9 Aralik tarihine mulakat, 7 Aralik tarihine de doktor randevularimi aldim... Kalan gelismeleri insallah guzel haberler esliginde forumda paylasacagim. Simdilik bu kadar


  • @Ayse-Cemre-Sertdemir sizin adiniza cok sevindim hayirli olsun😊🙏Ben ocakta bile randevu bulamayiz diye dusunurken aralik ayina alabilmeniz bana umut oldu acikcasi.. bizimde bugun 67 gun oldu noa2 onayi alalli ve attigimiz maile bir donus olmadi umarim en kisa surede donerler ve sizin asamaniza gecebiliriz, bu durumda ready gordugumuzde bizde formu doldurup beklemeliyiz zaman kaybetmemek adina...tekrar tebrikler...


  • @ob16222 K-1 vize sürecinde 3 aylığına amerikaya gittiğim zaman çalışma şansım var mı ? Bir yerde öyle okumuştum evlenme sürecinde çalışabiliyorsunuz yazıyordu aslı nedir ? veya evlendikten sonra ?


  • @ob16222 K-1 vizesi sahibi, evlenmeden önce Amerika’da kalabileceği süre olan 90 gün içinde herhangi bir işte çalışabilir. Evlendikten sonra USCIS’e başvurarak genişletilmiş bir çalışma izni başvurusunda bulunmalıdır.KAYNAK https://www.vizemerkezi.com/amerika/diger-vizeler/k-nisanli-vizesi/


  • @thisnew merhabalar sürecim şöyle gelişti
    2018 yılında nişan yaptık 2019 da beraber yurt dışı tatili yaptık 2020 de başvurumuzu yaptık 2021 kasım 16 da ankara konsolosluğu ile görüşmem oldu ve AP ye kaldım 13 ekim 2022 de ap sürecim tamamlandı 23 kasım tarihin de amerikaya seyahatimi gerçekleştireceğim
    Uzun ve zorlu bir süreç yaşadık yani
    Burda ki arkadaşlara nacizane tavsiyem aileniz ve bir kaç dostunuz hariç sürecinizden kimseye bahsetmeyin sürecin kendisi uzadıkca zaten strese giriyorsunuz bir de üzerine etrafınızdaki insanların vereksiz konuşma ve yorumları iyice canınızı sıkıyor


  • @crazycells dosya süreçleri bittikten sonra randevu mülakat kısmı için bizim yapmamız gereken bir şey var mı ? randevuyu biz mi alacağız siteden? gerekli bilgiler email ile geldiğinde bu konuda bilgi geliyor mu?


  • @hakankar biz de süreç hızlı ilerlesin diye hemen başvurmak istiyoruz ama ilşkimiz 7 aylık ve bir kez görüştük. ilişkimiz gerçek elbette fakat bunu anlayabilirler mi bilmiyorum? ikinci kez görüşmek için beklesek en az bir yık geçecek, onun yerine vizeye k-1'e başvurup benim temelli amerikaya gitmemi planlıyoruz ama ya olmazsa diye korkuyorum.


  • @thisnew ilişkiniz gerçek ve istenen şartları sağlıyorsanız olmama ihtimali yok.

    Bakın arkadaşlar ilişkinize güveniyor ve vize için gerekli şartları sağlıyorsanız diğer etkenlerin bir önemi yok. Siz başvurunuzun gerektirdiği kanıtları Amerika’ya yollayıp onlarda onayladıktan sonra konsoloslukta ki görevli vizenizi verir. Bu vizeyi diğer vize türleri gibi düşünmeyin.


  • @hakankar ozel degilse eger, AP’ye kalma sebebiniz neydi acaba?


  • @suleo sebep bildirilmiyor


  • @suleo piyango gibi bişey , bir arkadaş daha vardı burada 8 ayda onun sürdü.


Benzer Başlıklar

  • K-1 Nişanlılık Vizesi Mahkeme Sorusu

    Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler
    1
    0 Oy
    1 İleti
    213 Bakış
    M
    Merhabalar ben K-1 Nişanlılık vizesi başvurusu yaptım Dosyalarım evraklarım her şey tamam Ankara’dan gereken mail de geldi yalnız tek bir sorunum var size sormak istediğim merak ettiğim bir şey var. Benim iki üç Sene önce başıma bir talihsizlik geldi. Bir arkadaşıma yardım edeyim derken arkadaşımın ricası üzerine hesabıma gelen parayı çekip arkadaşıma verdim ve istemediğim halde nitelikli dolandırıcık suçuyla yargılandım yargılanma sonucu Mahkemeden beraat aldım şu an elimde beraat kararı mahkeme kararı vardır. Ve aynı arkadaşım ile beraber aynı evde kalıyorduk evin kontratı benim üzerimeydi ben bir gün ailemin yanına gittim ve arkadaşımın kaldığı evi polisler basmış arkadaşımı ve kız arkadaşını almışlar bundan dolayı beni de fuhuş konusuyla ilgili Yargıladılar bu sebepten dolayı 45 gün ceza yattım ve dosya kapandı. Bahsettiğim her iki dosyanın da sonucu evrakları elimde mevcuttur. Saygıdeğer okuyucularım lütfen bana bu konuda bilgi verin. Sizce ben ve Ds-160’ı doldururken mahkeme ceza soruları bölümünde geçmişimde hiçbir şey yaşamadım mahkemeye çıkmadım cezam yoktur diye işaretleyip vize görüşmesine adli sicil kağıdımın temiz bir şekilde götürüp hiçbir şey yokmuş gibi mi gireyim yoksa olanı biteni dolduracağım formda anlatıp bu dosyaların sonuçlarıyla birlikte vize görüşmesine yanımda mı götürüp açıklamasını yapayım hangisini yaparsam vizeyi alabilirim ya da hangisini yaparsam benim için geleceğim için daha iyi olabilir. E-Devletten adli sicil kağıdına baktığım zaman temiz çıkıyor ve arşiv kaydına baktığım zaman o da temiz çıkıyor vize görüşmesine sadece adli sicil kâğıdımı Götürsem ve hiçbir şey bahsetmesem sizce bir sorun olur mu orada kendileri herhangi bir araştırma yapıyorlar mı bu konuda bana bilgi verebilir misiniz teşekkür eder iyi günler dilerim.
  • Eşi ABD Vatandaşı olan birinin B2 turist vizesi alması

    Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler
    61
    1 Oy
    61 İleti
    4k Bakış
    C
    @luchadora çok teşekkür ederim.
  • 0 Oy
    148 İleti
    21k Bakış
    N
    Merhaba Ben abd vatandasıyım amerıkada dogdum .turkıyede dogan 10 ve 13 yasındaki cocuklarıma ır-2 vızesıne basvurduk 2024 temmuzda onsylarımız geldı ır-2 vızemızı sldık tam 23 ay surdu bu işlem . Şimdi bundan sonraki surec nadıl işliycek bilgisi olan varmı 6 ay vıze suremız var ve gıtıs yapmamız grekıyor cocukların abd pasaportu nasıl cıkarılıyor bılgıdı tecrubesı olan varsa cok sevınırım . 2010 da ablam oglunu bu yolla abd vatandası yaptı gırıs yaptı sbd kısa sure kaldı ve turkıye ankara kondoloslugundan yegenımın pasaportunu cıkardılar .tabı bu durec 2010 ıdı ..şimdi nasıl oluyor kanunlar degıstımı bılmıyorum abd gırer gırmez greencardlı olacakları için abd pasaport basvurusu yapabılıyormuyuz ..
  • ABD Yolunda Evlilik

    Sabitlendi Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler k1 vizesi cr1 vizesi ir1 vizesi evlilik green card
    2k
    3 Oy
    2k İleti
    199k Bakış
    T
    Merhabalar, Şu an F1 statusunde doktora yapıyorum, Amerikali eşimle yakın zaman evlendik, nüfus kayit örneğimde medeni durum bekar olarak geciyor, başvuru paketinde bu belge isteniyor fakat konsoloslukta evliligi tescil ettirip medeni durum güncellenmiş haliyle mi bu belgeyi eklemeliyim yoksa evlilik öncesinde alinan nufus kayit ornegi yeterli olur mu ? Tesekkur ederim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

9

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum