-
Eşim ile boşanma sürecimiz var ve bu hafta mahkememiz sonuçlanacak fakat çocuğumuz için önümüzde ki ay ABD ziyaretimiz olacak ABD havaalanı girişinde bu bir problem teşkil edermi diye soracaktım.Bu arada soyisim değişikliği olmayacak.
-
@muratti Mahkeme sonuçlanmadığı sürece resmi olarak evli sayılacaksınız. Ayrıca anladığım kadarıyla ikinizin de vize sahibi olduğunuzu düşünüyorum. Sorun olacak bir durum yok. Ama vize durumunuzu anlatırsanız daha net bir cevap alabilirsiniz.
-
@muratti resmi boşanma süreciniz eğer bu hafta sonuçlanacak ve seyahatiniz sonraki bir tarihte ise burada devreye çocuğun velayeti girecektir. çocuğun velayeti hanginizdeyse ilgili seyahat için diğer taraftan alınmış bir muvaffafakname hazır bulundurmasını tavsiye ederim.
evet, sizin evli / boşanmış olduğunuzu sormayacaklar ve birlikte seyahat edeceksiniz ancak; herhangi bir durumda bu evrağın yanınızda olması daha sağlıklı olur.
-
G gucarslan bu başlığı Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) bölümünden taşıdı
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
10
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.2k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum
