@vartorian, içinde söyledi: Employment Based Green Card (Is sponsorlugu ile yesil kart basvurulari)
Green card'in duraklatilmasi Isveren sponsorlugunda basvuranlari da etkileyebilir mi? Henuz hersey gri ancak bir tahmini olan varmidir?
"Green Card duraklatildi" diye bir sey yok. Sadece Diversity Visa Lottery (DV) programi durduruldu. O da yasaya uygun degil, bu sekilde durdurulamaz. Mahkemeden donecektir.
Cekilis haricindeki hic bir green card sureclerinde durdurulma yok, zorlastirma var.

Beklemeniz daha doğru olacak dedi ve görüşme sonlandı. Açıkçası ben bunu vatandaşlarına hakaret olarak gördüm. Bu süreç Türkiye de olsa vize alamayacak birisi olmazdı heralde. Benim K-3 başvurum da var. Süreyi kısaltmak için elimizden geleni yapıyoruz ama kendilerinin bu konudaki süreçleri çok anlamsız. Ve gerçekten gidip dönme niyetindeydim. 1 aylık bile verse yeterliydi benim için. Belki uzun yıllar kalmayı düşündüğüm ülkeyi görme fırsatım olacaktı. Hayırlısı olsun dedik geçtik. Başka arkadaşlara faydası olabilir diye yazdım. Teşekkürler