[Arşiv] Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
@crazycells farklı fotoğraflarla başvurmuş olsak bile mi diskalifiye olur
-
@nesekaraban1995, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@crazycells farklı fotoğraflarla başvurmuş olsak bile mi diskalifiye olur
evet, bu sekilde de diskalifiye olursunuz. adres, tel, email, foto vs. gibi bolumlerde farkli bilgiler girmek maalesef sizi farkli biri yapmiyor.
-
Merhaba
fotografımı kaydederken Irem Eker JPG dıye kaydetmıstım sıstemde otomatık jpg yazdıgı ıcın ıkı kere jpg yazılmıs oldu yanı soyle adlandırılmıs gozuktu
Irem Eker.JPG.jpg bu yuzden bısey olur mu -
@iremekr, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba
fotografımı kaydederken Irem Eker JPG dıye kaydetmıstım sıstemde otomatık jpg yazdıgı ıcın ıkı kere jpg yazılmıs oldu yanı soyle adlandırılmıs gozuktu
Irem Eker.JPG.jpg bu yuzden bısey olur muhayir, sorun olmaz.
-
Merhabalar. Green Card başvuru formunu doldururken adres kısmına il, ilçe, mahalle ve sokak bilgilerini yazdım ancak ne alakaysa bina ve kat numaramı yazmayı unuttum. Sizce bir sorun teşkil eder mi başvurumun reddedilmesi için? Veyahut kabul edildikten sonra bir iptal olmasj söz konusu olabilir mi? Teşekkürler.
-
Merhaba, green card son başvuru tarihi nedir?
8 Kasım 23:59 mu?
Veya ABD saatine göre mi?
-
@Mehmet-Türk senin adresine mektup gelmeyecek ondan sorun değil
-
@crazycells algoritmadan kaçma gibi gir durum söz konusu mu peki
-
Session expired hatasi alan var mi arkadaslar?
-
@break, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Session expired hatasi alan var mi arkadaslar?
Bende Session Expired hatası alıyorum, genel bir hata mı acaba?
-
Merhabalar, lise son sınıf öğrencisiyim greencard'a başvurmak istiyorum. Mülakatta lise mezunu olacağım için başvurabileceğimi söylediler. Bunun doğruluğu nedir?
-
@crazycells email foto Farklı diğer bilgiler aynı olsa da iptal oluyor mu yani fotoğrafları da eşliyorlar mı
-
Merhaba,
Elimde 2 yıllık meslek yüksek okulu diploması var şuan 4 yıllığa tamamlıyorum başvururken Vocational school seçmem gerekiyor sanırım aydınlatabilecek varmı?
- sorum numara kısmına numaramı yazacağım ama numara babamın üstüne yazmalımıyım.
teşekkürler.
- sorum numara kısmına numaramı yazacağım ama numara babamın üstüne yazmalımıyım.
-
@Tiger-0 son günler sistemsel yoğunluk oluyor bundan kaynaklanıyordur
-
Merhaba ben önlisans myo mezunuyum diplomam var ancak 4 yıllığa tamamlıyorum ayrıyetten dgs ile Vocational school yazmam gerekiyor yardımcı olabilecek varmıdır?
ikinci sorum numara kısmına numaramı yazıcam ancak babamın üstüne numara ne yapmalıyım? -
merhabalar, eşim ile birlikte başvuracağız fakat eşimin kimlikte ve pasaportta kızlık soyadı mevcut. Evlilik cüzdanında ise kızlık soyadı ve benim soyadım yazıyor başvuru yaparken hangisini dikkat etmemiz lazım kimlik ve pasaport değiştirmeden başvuru yapabilir miyiz?
-
@ayvalik10, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@Furkan-GM meslek puanı 7<8 ise ozaman başvuru yapabilirsin
merhaba telefon numaram babamın adına yazmam gerekiyormu? ayrıca myo diplomam var ne seçmeliyim
-
Farklı fotoğraflarla iki başvuru yapsak diskalifiye oluyor mu
-
@crazycells herhangi bir şekilde devam etme olasılığı yok uzun bir süre geçti üzerinden zaten.. Çok teşekkür ederim 🙏
-
Selamlar dostlar, Almanya doğumluyum ama Türk vatandaşıyım, Almanya doğum belgem var ama vatandaşlığım yok, doğum bilgilerimi vs. Almanya olarak yazdım ama 6. kısım yani dv programı kısmıbnda vatandaşlığım olmadığı için no diyip türkiyeyi mi işaretlemem lazım yoksa almanya doğumlu olduğum için yes diyip devam mı etmem lazım, cevabınızı bekliyorum
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum