Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @itsmebb biz baya geç yükledik evrakları. Sponsorumuz süresi geçen pasaportunu yeniletmek için başvurmuştu , biz sponsor olmasını istediğimizde oyuzden yeni pasaportu bekledik mecburen eylül ortası anca yükleyebildik herşeyi. Neyse artık geç olsun güç olmasın dedik. Eski bekleyen bir avuç insan kaldık. Çoğu gitti azı kaldı ınşallah yakında hepimiz alırız vizelerimizi.


  • Merhabalar takildigim bir konuda tecrübeli kisilerin destegini rica ediyorum.
    ds260 formunda esimin bilgilerini doldurdum. Ancak sponsor bulmakta zorlandım bu süreçte. biri kabul etti ama son dakika vazgeçmez ise:

    sadece 864 formunu doldurması yeterli olacak mi sponsorun?

    864a formunu da benim doldurmam gerekecek mi? kafam varisti bu asamada.

    sponsor formu yüklendiği icin artık gelir ve w2 gibi belge yüklemek zorunda da kalmayacağım degil mi?
    son günlerde sureci tamamlayan kisilerden bilgi rica ediyorum. 15 ekimden beri sponsor yüzünden dosyayı submit edemedik ve her gecen gun artik zamanimizda daralıyor. bu aşaması daha stresliymiş. şimdiden teşekkürler.


  • @itsmebb, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)

    @Damla-D 1.5 ay guzel zaman olmus bence mulakat icin benim tahminim daha uzundu icime su serptiniz. Bol sanslar diliyorum sizlere darisi bizim basimiza 🙏🏻

    Aslında kısa sürede randevu almış gibi gorunsede hanımefendi 2019 dosyası total bekleme süresi çok fazla. Zaten randevu verilen dosyalara bakarsanız 2020 başları en erken almış şuan. Bu dosyaları daha fazla bekletmek demek total bekleme süresinin üç yılıda aşması demektir.


  • @hope34 elinizde olan belgeleri yükleyin ds260 form submit ettiğiniz zaman nvc süreciniz sıraya alınır en azından vakit kaybetmemiş olursunuz bu süre zarfındada sponsor işlemlerinizi halletmeye çalışırsınız tekrar evrak yükleme sürecinizi uzatmaz sponsorlukla alakalı evrakları bilmiyorum muhtemelen bahsettiğinizi istiyicektir söylediğim gibi yaklaşık 2 aylık bekleme sürecinizde çözüm bulursunuz


  • @hope34, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)

    Merhabalar takildigim bir konuda tecrübeli kisilerin destegini rica ediyorum.
    ds260 formunda esimin bilgilerini doldurdum. Ancak sponsor bulmakta zorlandım bu süreçte. biri kabul etti ama son dakika vazgeçmez ise:

    sadece 864 formunu doldurması yeterli olacak mi sponsorun?

    864a formunu da benim doldurmam gerekecek mi? kafam varisti bu asamada.

    sponsor formu yüklendiği icin artık gelir ve w2 gibi belge yüklemek zorunda da kalmayacağım degil mi?
    son günlerde sureci tamamlayan kisilerden bilgi rica ediyorum. 15 ekimden beri sponsor yüzünden dosyayı submit edemedik ve her gecen gun artik zamanimizda daralıyor. bu aşaması daha stresliymiş. şimdiden teşekkürler.

    864 formunu doldurup tüm istenen vergi evraklarını yüklemeli. Formun çıktısını alıp mutlaka ıslak imza ile imzaladiktan sonra taratıp yüklenmeli.
    Benim bildiğim 864a formu size sponsor olacak kişi eşiyle birlikte vergi beyannamesi yapıyorsa eşininde geliri varsa ve size birlikte sponsor oluyorlarsa eger doldurulan bir form diye hatırımda kalmış umarım yanlış hatirlamiyorumdur.
    Siz ana sponsor olduğunuz için sizinde tüm vergi ile ilgili evraklarınızı formu yüklemeniz gerekiyor. Geliriniz yeterli olmasa bile ana sponsor olarak siz görünürsünüz.


  • @Muhtaradana
    Evet dv2023 talihlisi


  • Merhabalar 5 Nisan'da ı 130 formu onaylandı mesajı aldık şuan 7 ay oldu fakat bir bildirim alamadık 130 formundan sonraki süreç nedir nekadar sürer acaba bilgi verebilirsiniz f2a vizesi için sorum teşekkür ederim


  • @49leon merhaba nvc süreciniz başlamıştır ozaman siz nvc evraklarınızı yüklemedinizmi ozamandan beri


  • @Sefkan-Ozardug o zaman doğru başlık ⬇
    ABD Yolunda Evlilik https://yesilkartforum.com/forum/post/83

    Zaten bu başlıktada sorularınız var. Ben onlara cevap vereceğim. Hatta dv2021 de sizin durumunuzun bir benzeri yaşanmıştı (mülakat tarihi bu kadar yaklaşmış bir vaka) o deneyimide alıntılayarak cevap veririm. Kısacası mustakbel eşiniz ve mülakatta evleneceğini söyleyecek ama o deneyimi okuyun daha iyi anlarsınız


  • @Mohammad-Tajik

    Merhaba ,bizim
    mülakatta w2 ve 1040 formlarını sundum ve toplam tutar eşimin beni alması için yeterli idi.Fakat 1040 yerine w2 ya da Tax transcript i sisteme yüklememiz söylendi.mail gönderdim henüz bir dönüş almadım.daha önce bu tarz durum yaşan var mı aranızda, herkese kolaylıklar dilerim


  • @cokbekledik86 süreci avukat ile yürütüyorum evrakları ona gönderim sağlamıştım fakat tam net bilgiler alamıyorum yinede bazı şeylerde emin olmak adına araştırma yapmak istiyorum ki bi olumsuzluk olmasın diye


  • @49leon I130 onaylandı diyince ben usciste approve olduğunu düşündüm yanlışmı anladım


  • @emine-olgun Merhabalar ben de mail gönderdim daha cevap alamadım


  • @AYSY33 merhabalar kalici bir adrese tasinacaksaniz 1 2 hafta icinde gibi bekleyin ve o adresinizi girin. çünkü adres değişikliğini yapmak çok zor. ben 3 kere başvuru yaptım hala adresimi kendi sözleşmeliydin yere çekmedim. hep eski yani ilk girdiğim adrese gidiyor evraklar. ama gecici dediğiniz adres güvenilir bir adresse hiç beklemeyin ödemeyi yapın ki size dosyanız isleme alindi desinler.


  • @emine-olgun emine hanım mülakata girdiniz mi? Sürecinizi benmi unuttum sizmi paylaşmadınız hatirlamiyorum ama uygun olduğunuzda, nvc onay tarihinizi sonrasında mülakat tarihi ve mülakat detaylarınızı paylaşırsanız sevinirim. Bizlerede fikir olur.


  • @cokbekledik86 bencede haklı mülakata kadar güncelleme yapılabiliyormuş.


  • 2021 mayıs-haziran california centerden i-130 onaylanan var mı?Mart başvurusu approve olanlar 1 kişiyi biliyoruz.Durumunda güncelleme olan varsa çok seviniriz dosyalar hakkında ilerlemelerin hangi aşaması babında


  • Merhabalar. bir sorum olacak cevaplayanlara şimdiden teşekkürler. 2017 yılında GC kazanarak ben, eşim ve oğlum ABD ye gittik ama annemin hastalığı dolayısı ile 6 ay sonra geri döndük. 5 ay önce annemi kaybettim. 5 yıldır Türkiye'de yaşamaktayız bu zaman zarfında kızım doğdu şuan 4 yaşında ve Türkiye vatandaşlığım onaylandığı için soyismimizde değişti.

    • Kızım için nasıl bir yol izlemeliyim?
    • 5 yıldır giriş yapmadığımız için sorun çıkar mı? (annemin hastalığı ile ilgili belgeler var elimde)

  • @ISMAIL-KHAMDIEV sorunuzla ilgili bilgim yok ama belkide bir avukattan danışmanlık almalısınız.


  • @cokbekledik86 ewet galiba öyle oldu çünkü biz daha nvc aşamasına gelmedik galiba süreci tam bilemiyorum


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

138
Çevrimiçi

40.8k
Kullanıcı

4.4k
Konu

425.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum