F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)
-
@Mohammad-Tajik mülakata girdiğiniz konsoloslukla iletişime geçtiniz mi?
-
@Damla-D 1,5 ay gerçekten güzel umarım dahada bu süre kısalır
-
@Muhtaradana Hayır sadece belgeyi gönderdik
-
@Damla-D Merhaba, öncelikle tebrik ederim. Acaba ds-260 submit ettikten ne kadar süre sonra nvc onayı aldınız?
-
@Mohammad-Tajik o zaman Ankarada mülakata girdiyseniz [email protected] ve e-mail ile ve göçmen vize soru formunu doldurarak
️ https://tr.usembassy.gov/tr/visas-tr/contact-immigrant-visa-section-tr/ dosyanızın durumunu sorabilirsiniz. -
@Muhtaradana Tamam teşekkür ederim
-
@ecom çok teşekkür ederim

️ -
@Muhtaradana çok teşekkür ederim darısı tüm bekleyenlerin başına
️
-
@Muhtaradana inşallah ya çok bekledik gerçekten
🥹 -
Merhaba. Ben esim ve kucuk kizim green cardli olarak abd deyiz. Green cardlarimiz da geldi. Buyuk kizim da F1 ile abd de de unv okuyor. 22 yasindaki buyuk kizim icin online I 130 formunu doldurduk. Henuz gecici bir evde kaliyoruz ve calismiyoruz. Bu durumda doldurmus oldugumuz formu submit etmek icin erken mi? Ve 535 $, formu gonderdikten sonra mi yatirilacak.
-
@Seher-Gürel Temmuz ayında evraklarımı sisteme yükledikten sonra onayı Eylül 15 te aldım nvc den

-
-
@ecom siz ne zaman submit etmistiniz NVC deki tum belgelerinizi sizin dosyalarin onay almasini dort gozle bekliyorum ki sira bize gelsin

-
@Muhtaradana Cevabiniz icin tesekkurler. Kizim abd de oldugu icin, I 485 formu da doldurmam gerekiyor. Onu ne zaman yapmaliyim? I 130 formunu gonderdikten hemen sonra mi?
-
@itsmebb biz baya geç yükledik evrakları. Sponsorumuz süresi geçen pasaportunu yeniletmek için başvurmuştu , biz sponsor olmasını istediğimizde oyuzden yeni pasaportu bekledik mecburen eylül ortası anca yükleyebildik herşeyi. Neyse artık geç olsun güç olmasın dedik. Eski bekleyen bir avuç insan kaldık. Çoğu gitti azı kaldı ınşallah yakında hepimiz alırız vizelerimizi.
-
Merhabalar takildigim bir konuda tecrübeli kisilerin destegini rica ediyorum.
ds260 formunda esimin bilgilerini doldurdum. Ancak sponsor bulmakta zorlandım bu süreçte. biri kabul etti ama son dakika vazgeçmez ise:sadece 864 formunu doldurması yeterli olacak mi sponsorun?
864a formunu da benim doldurmam gerekecek mi? kafam varisti bu asamada.
sponsor formu yüklendiği icin artık gelir ve w2 gibi belge yüklemek zorunda da kalmayacağım degil mi?
son günlerde sureci tamamlayan kisilerden bilgi rica ediyorum. 15 ekimden beri sponsor yüzünden dosyayı submit edemedik ve her gecen gun artik zamanimizda daralıyor. bu aşaması daha stresliymiş. şimdiden teşekkürler. -
@itsmebb, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
@Damla-D 1.5 ay guzel zaman olmus bence mulakat icin benim tahminim daha uzundu icime su serptiniz. Bol sanslar diliyorum sizlere darisi bizim basimiza

Aslında kısa sürede randevu almış gibi gorunsede hanımefendi 2019 dosyası total bekleme süresi çok fazla. Zaten randevu verilen dosyalara bakarsanız 2020 başları en erken almış şuan. Bu dosyaları daha fazla bekletmek demek total bekleme süresinin üç yılıda aşması demektir.
-
@hope34 elinizde olan belgeleri yükleyin ds260 form submit ettiğiniz zaman nvc süreciniz sıraya alınır en azından vakit kaybetmemiş olursunuz bu süre zarfındada sponsor işlemlerinizi halletmeye çalışırsınız tekrar evrak yükleme sürecinizi uzatmaz sponsorlukla alakalı evrakları bilmiyorum muhtemelen bahsettiğinizi istiyicektir söylediğim gibi yaklaşık 2 aylık bekleme sürecinizde çözüm bulursunuz
-
@hope34, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
Merhabalar takildigim bir konuda tecrübeli kisilerin destegini rica ediyorum.
ds260 formunda esimin bilgilerini doldurdum. Ancak sponsor bulmakta zorlandım bu süreçte. biri kabul etti ama son dakika vazgeçmez ise:sadece 864 formunu doldurması yeterli olacak mi sponsorun?
864a formunu da benim doldurmam gerekecek mi? kafam varisti bu asamada.
sponsor formu yüklendiği icin artık gelir ve w2 gibi belge yüklemek zorunda da kalmayacağım degil mi?
son günlerde sureci tamamlayan kisilerden bilgi rica ediyorum. 15 ekimden beri sponsor yüzünden dosyayı submit edemedik ve her gecen gun artik zamanimizda daralıyor. bu aşaması daha stresliymiş. şimdiden teşekkürler.864 formunu doldurup tüm istenen vergi evraklarını yüklemeli. Formun çıktısını alıp mutlaka ıslak imza ile imzaladiktan sonra taratıp yüklenmeli.
Benim bildiğim 864a formu size sponsor olacak kişi eşiyle birlikte vergi beyannamesi yapıyorsa eşininde geliri varsa ve size birlikte sponsor oluyorlarsa eger doldurulan bir form diye hatırımda kalmış umarım yanlış hatirlamiyorumdur.
Siz ana sponsor olduğunuz için sizinde tüm vergi ile ilgili evraklarınızı formu yüklemeniz gerekiyor. Geliriniz yeterli olmasa bile ana sponsor olarak siz görünürsünüz. -
@Muhtaradana
Evet dv2023 talihlisi
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
50
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum