F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)
-
@Damla-D 1.5 ay guzel zaman olmus bence mulakat icin benim tahminim daha uzundu icime su serptiniz. Bol sanslar diliyorum sizlere darisi bizim basimiza 🙏🏻
-
@itsmebb inşallah kısa süre de güzel haberler alırsınız sizde. Bu yolda hepimize bol şanslar
-
@Damla-D gözünüz aydın ne güzel bir haber
-
@ilkin001 tebrik ederim.
-
@Sefkan-Ozardug kız arkadaşınız dv2023 talihlisi mi?
-
@Damla-D tebrikler
-
@Mohammad-Tajik mülakata girdiğiniz konsoloslukla iletişime geçtiniz mi?
-
@Damla-D 1,5 ay gerçekten güzel umarım dahada bu süre kısalır
-
@Muhtaradana Hayır sadece belgeyi gönderdik
-
@Damla-D Merhaba, öncelikle tebrik ederim. Acaba ds-260 submit ettikten ne kadar süre sonra nvc onayı aldınız?
-
@Mohammad-Tajik o zaman Ankarada mülakata girdiyseniz [email protected] ve e-mail ile ve göçmen vize soru formunu doldurarak➡️ https://tr.usembassy.gov/tr/visas-tr/contact-immigrant-visa-section-tr/ dosyanızın durumunu sorabilirsiniz.
-
@Muhtaradana Tamam teşekkür ederim
-
@ecom çok teşekkür ederim 🙌🏻☺️
-
@Muhtaradana çok teşekkür ederim darısı tüm bekleyenlerin başına ☺️🙌🏻
-
@Muhtaradana inşallah ya çok bekledik gerçekten 🙌🏻🥹
-
Merhaba. Ben esim ve kucuk kizim green cardli olarak abd deyiz. Green cardlarimiz da geldi. Buyuk kizim da F1 ile abd de de unv okuyor. 22 yasindaki buyuk kizim icin online I 130 formunu doldurduk. Henuz gecici bir evde kaliyoruz ve calismiyoruz. Bu durumda doldurmus oldugumuz formu submit etmek icin erken mi? Ve 535 $, formu gonderdikten sonra mi yatirilacak.
-
@Seher-Gürel Temmuz ayında evraklarımı sisteme yükledikten sonra onayı Eylül 15 te aldım nvc den 😊
-
-
@ecom siz ne zaman submit etmistiniz NVC deki tum belgelerinizi sizin dosyalarin onay almasini dort gozle bekliyorum ki sira bize gelsin 😄
-
@Muhtaradana Cevabiniz icin tesekkurler. Kizim abd de oldugu icin, I 485 formu da doldurmam gerekiyor. Onu ne zaman yapmaliyim? I 130 formunu gonderdikten hemen sonra mi?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum