@yusufeymen38, içinde söyledi: 🇺🇸 Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari
Benim numaramda aktif oldu, durumunuzda değişiklik oldu esc sayfasını kontrol edin mail geldi, ayrıca mülakat tarihi ve mülakat yapılacak konsolosluğun adının yazdığı mail de geldi,
sağlık raporu için molnar klinik ile iletişime me geçmem gerekli, konsolosluktan mülakatınızı onaylayın mail i mi gelecek ( bu kısmı tam bilmiyorum ) böyle bir mailin mi gelmesini beklemem gerekiyor YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ..?
https://yesilkartforum.com/forum/post/525096
https://yesilkartforum.com/forum/post/501371
Viyana konsolosluktan mülakatınız öncesi sağlık kontrolüne katılıp katılmamanız hususunda email ile gelecek talimatları takip edin, DV2025 Mülakat Deneyimleri ve DV2026 Mülakat Deneyimleri başlıklarındaki Viyana mülakat deneyimlerini okuyarak ne yapacaklarınızı ve sürecinizi planlayabilirsiniz.

interview olmadan olursa daha iyi olur tabi de, unutulduk. 11 ay oldu evrak göndereli. Yukarıda beyefendi 5 ayda herseyini almış, interview olmadan. Ne güzel, hele interview olmadan harika.
Esiniz is buldu mu napti ? Simdi escelade islemi soyle bir arkadasim bu konuda bir hata yapti benzer bi kanit durumu yasadi kanitlara bakilmis telefonda baktiklarini ama sisteme henuz yansimadigini soylemisler o da bir daha escelade yapin sistemde cevap gormek istiyorum vs demis kiz da yapmis ama kiz normalde bunu yapabilir miydi yoksa bir hata mi oldu bilmiyorum daha sonra bu escelade islemini kontrol icin aradiginda baska bir call center calisani dedi ki bunu yapamazsiniz zaten kanitlariniza bakilmis sisteme yansiyacaktir bu yaptiginiz escelade isleminin hicbir hukmu yok. Neyse o oyle kaldi bu olaydan sonra da 2-3 hafta sonra sisteme yansimisti iste kanitlar uscis tarafindan teslim alindi gibi bir seydi. Bundan 3 ay sonra kiz bi mail aldi escelade isleminiz sebebi ile 90 gun icinde field office tarafinizdan size randevu verilecek eger size randevu verilmezse biri arayabilirsiniz diye. Yani o escelade hatayla mi oldu ne oldu bi sasirdilar isleme alindi aylar sonra. Buradan yola cikarak sansinizi deneyebilirsiniz belki ama sunu da okudum 2 senelik GC yi yeniletecekken bi 700$ daha odetiyorlarmis yetmedi somurdukleri hatta ben de o yuzden GC kovalamiyorum artik verirler nasilsa bi ara diyorum