Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

• ⭐⭐⭐

@volkan62 Talihli kayıt formunu doldururken bir sorun mu yaşıyorsunuz ? Eğer öyleyse yaşadığınız sorunu belirtebilir misiniz?

• @Erkan-Gürsoy Adresinizi ve dosya numaranızın son 2 hanesini GİZLEYEREK kazandığınız sayfanın ekran resmini yükleyiniz.

BUNDAN KASTTEİĞİ NEDİR ACABA ÖRNEK BİR GÖRSEL VEREBİLİRMİSİNİZ

• @Erkan-Gürsoy Adresinizi ve dosya numaranızın son 2 hanesini GİZLEYEREK kazandığınız sayfanın ekran resmini yükleyiniz.
    burada tam olarak ne demek istiyor. Örnek bir görsel paylaşır mısınız.

• @volkan62 Çekilişi kazandığınızı gösteren mektubun resmini yüklemeniz gerekiyor. Daha sonrasında kontrol edilip gruba alınacaksınız.

• Hindistan'a dil okulu ile gidip oturum alma fikri hakkında ne düşünüyorsunuz ?
    Daha önce Hindistan'da dil okulu ile giden birini okumadım forumda. Bu sene gidenler orada olduğunu kanıtlayınca mülakat alabilmişler.
    Ama risk almamak adına dil okulu ile oturum alıp mülakat alabilen oldu mu daha önce ?

• ⭐⭐⭐

@editargem oturum almanıza gerek yok 2022de gördüğümüz üzere konsolosluklar fiziki olarak orda olmanızı yeterli görüyor.

• @waterman Fiziki olarak orada oldugunu kanitlayan kisinin, mulakat alamadigi durumlar da oldu. Ayrica, ilgili konsoloslugun ayirabilecegi slot sayisi da onemli bir faktor.

• ⭐⭐⭐

@datanist tabi ki bu da önemli bi detay.

• @waterman bence bu çıkarım için erken, geçen sene oturumsuz mülakat veren Barbados bu sene ki işlemler için şu anda izin vermiyor oturumsuz taşımaya mesela. İlerleyen süreçte yine oturumsuz işlemlere devam edeceklerdir belki ama şu anda sürecin başında bu işlemlere izin vermeme yönünde eğilim gösteriyorlar anlaşılan

• @Emre-Kurtulmuş DV2022 surecinde, Haziran ayina kadar oturumsuz dosya tasima taleplerine olumsuz cevap veriliyordu. Sonrasinda bazi konsolosluklar olumlu donus yapmaya basladi. Soz konusu konsolosluklar, elinde az sayida DV dosyasi olanlar veya DV cekilisine katilmayan ulkelerde olanlardi.

• merhabalar benim cn 8klarda ama diğer yıl için yine de çekilişe katılsam sıkıntı olur mu

• Merhabalar konsolosluga giderken geçmiş adres kayıtlarınıda istiyorlarmıydı

• ⭐⭐⭐

@Uğur-0 son 5 yıl yaşadığınız adresleri ds260 formuna yazmanız yeterli oluyor.

• @waterman yani evrak olarak götürmeye gerek yok teşekkürler

• ⭐⭐

@utkuuck merhaba Dv24 için başvurmanıza engel değil 23 kazananı olmanız. Başvuru yapabilirsiniz.

• Merhaba arkadaşlar formu gönderdim henüz bir mail almadim ,KCC ye mail yolu ile sorgulama yapabilirmiyim ?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@murat-sarıgül-0 kcc evrak gönderim süreci kaldırıldı.
    şuan sadece mülakat bekleyeceksiniz. bunun için de case numberınız bültende cutoff olmalı.
    lütfen süreci bu başlıktan takip edin..

• @Muhtaradana 2022 mülkatlarınında red alanların neden red aldıklarını biliyor musunuz ? (özel bir durumları yoksa tabi ) merak ettim

• @ogzylmz redler çekilişe başvururken yapılan ciddi hatalar mesala doğum yerine Türkiye yerine Tuvalu yazmak gibi.Ciddi suç geçmişi olan kişiler, lise mezunu olmayanlar ve mesleki yeterliliği karşılayamanlar. Redler Ankara için 3 başlıkta toparlanabilir suç, lise mezuniyeti, çekilişe başvururken yapılan ciddi hatalar (doğum yeri gibi..). Başka sebeplerden red alanlarda var yalan beyan gibi ama asıl yukarıdaki 3 sorun Ankaranın şu anlık en önemsediği meseleler. Diğer konsolosluklarda fotoğraftan tutun, isimde ki bir harf için bile sıkıntı çıkan vakalar var. Ankara ya nazar değmesin,anlayışlılar

• Excel'e bakıyorum da 172 current olan kişi / CN var sadece 54ü mü mülakat alabilmiş. İnanılmaz düşük değil mi sizce de. Yoksa excele kayıt olan arkadaşlar mülakat maili aldıktan sonra veri girişi yapmıyorlar mı? Konsolosluğun yavaş çalışması durumunu aklıma getirmek bile istemiyorum

Benzer Başlıklar

• [Arşiv] Sayılarla DV2023

Kilitli Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    297
    4
    17 Oy
    297 İleti
    36k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. Bu konudaki soru ve yorumlarınıza şu başlıkta devam edebilirsiniz: Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış
  • 6 Oy
    316 İleti
    21k Bakış
    S
    Ds 260 senedini sefirliye nece aparmalıyam.Notebookda yoxsa telefonda
  • 17 Oy
    8k İleti
    927k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
  • 33 Oy
    9k İleti
    1m Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız. Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

42

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.3k