(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@denizci10 allah razı olsun. Sizin yorumlarınızdan da epey faydalandık
-
@denizci10 merhaba 21 yaşımdayım ve daha önce yurtdışına çıkmadım.ilk mülakatım olacak ve mülakat bu hafta içinde İngiltere'deki arkadaşlarımla CA San Francisco Yu ve silikon vadisini gezmek istiyoruz arkadaşlarım yazılım mühendisi bende bilgisayar programcılığı okuyorum ve halı hazırda çalışıyorum.arkadaslarimdan davet mektubu aldım İngiltere'ye mülakatta gösterip durumumu açıklamak istiyorum acaba alma ihtimalim nedir ve önerileriniz nelerdir teşekkürler.
-
@bydecil36 davet mektubu almanız vs hiçbir etki göstermiyor. Notlarınız iyiyse ve son sınıf değilseniz geri döneceğinize dair en büyük kanıt bu olur.
-
Merhaba, annem icin vize randevusu almistim Nisan ayina, (57 yasinda 23 senedir ayni yerde calisiyor ve beni ziyarete gelecek, 5 yildir gorusemiyoruz)
Bankasina simdiden biraz yuklu bir para koymali miyiz yoksa gercekten de bircok kisinin dedigi gibi hesap dokumune bakilmiyor mu?
Simdiden tesekkurler -
@merlin2020 bende bugün mülakata girdim. Banka dökümanlarımıda yanımda götürdüm. Kimseden istediklerini görmedim.
Ama şöyle birşey oldu . Bir kapalı bir bayan annesi ve tekerlekli sandalyede babası üçü birden mülakata girdiler. Sanırım abd de ki kızlarını ziyarete gidiyorlardı. Orda b1 visesi ile gidip daha sonra bir şekilde greencard almış o yüzden genç olan bayana zorluk çıkardılar . Senin döneceğini nereden bilicez gibi sorular sordular kadında kendini ıspatlamaya çalıştı. Sonuç ne oldu bilmiyorum o sırada benim sıram geldi.
İşte böyle durumlarda yanınızda götüreceğiniz her evrağa ihtiyaç duyulacak. O yüzden ben olsan şimdiden annenizin hesabına para atardım. Genede siz bilirsiniz. -
@kugutex estağfurullah.
-
@bydecil36 böyle sorulara cevap vermiyorum kusura bakmayın.
-
@merlin2020 genelde anne babalardan çalışma yerleri veya maaşları iyi değilse banka hesabı ya da sponsorluk isteyebiliyorlar. bence yapmanızda fayda var. istemezlerse en kötü pişman olmazsınız.
-
Cevap: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ
Dönüş Bileti Almak Zorunda Mıyım?
Merhaba benim B1/B2 turist vizem var.Amerika'ya daha önce turist olarak gittim ve geri döndüm.Amerika'ya bir daha gideceğim vs dönüş biletini almadım.Şu sıralar boş vaktim çok ve spontane bir tatil olacak o yüzden dönüş tarihi belli değil.
Sorum şu ben dönüş biletini almadım diye ülkeye girişte sıkıntı yaşar mıyım,ülkeye sokmama gibi bir ihtimalleri olur mu yani dönüş biletini kesinlikle istiyorlar mı?
Bu arada ablam Amerikan vatandaşı ve onun evinde kalacağım sorduklarında tabiki bunu da söyleyeceğim. -
@kugutex evet normal saat içeri alınıyor takı vs
-
@Halil-0 tamamen şans meselesi desek yeridir. Bazen gidiş dönüş hatta otel rezervasyonlarını sorup ekstradan oteli arayıp teyit ettikleri de oluyor. Dönüş bileti rezerve edin isterseniz sonra iptal edersiniz veya satın alıp iade edin.
-
@Halil-0 donus biletini en azindan rezerve edin. bu sıralar her gelene kalici gözüyle baktıkları icin sikinti çıkartma ihtimalleri yüksek.
-
@bydecil36 ilk yurtdisi cikisiniz olduğu icin sikinti olabilir. arkadaslarinizdan aldiginiz davet mektubunun bir geçerliliği olacagini sanmıyorum her hangi bir şirket vs olmadıgı surece. umarım onaylanır vizeniz. iyi günler.
-
arkadaşlar merhaba eşim ve ben turist vizesine başvurduk . ben 4 yıldır eczacıyım , eşim 10 yıldır devlet memuru. fransa yunanıstan bulgaristan kuzay makedonia çıkışlarımız var . fakat 2022 agustos ayında kanada öğrenci vizesinden 1 reddim var. amerika kanada reddini görür mü ? tecrübeli arkadaşlarımız yorum yaparsa sevnrm şansımız zayıf mı ?
-
@nefess şans zayıf mı yoksa %99 gibi yazılara sakın inanmayın çünkü kimse kesin bir şey diyemez yazan kişiye inanırsınız moralinizi bozarlar olumlu yazarlar gidince ret alırsın daha da çökersin ondan dolayı şansınızı deneyin zaten gitmeden sizin onay mı ret belli oluyor sadece üstünden geçiyor
-
@nefess kanada İngiltere Avustralya vizelerinde aldığınız red ve onaylar görülüyor. Diğer hususlar için de şansınız yüksek ama @ayvalik10 nun dediği gibi bu durum tamamen şans.
-
@denizci10, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
DS160 formu doldurma ve ücret yatırarak randevu nasıl alınır diye 2 adet pdf yaptım. ilk kez başvuracak arkadaşlara yardımcı olmasını umarım.
Sayın @denizci10 dokümanlarınız sayesinde hiç sorun yaşamadan formumu doldurup ücreti yatırdım ve randevumu aldım. Elinize sağlık çok teşekkürler.
-
@Serap-2 rica ederim. hayırlısı olsun. inşallah güzel haberlerinizi de alırız.
-
@denizci10 tesekkurler 🙏🏼
-
@kugutex tesekkurler 🙏🏼
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
47
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum