@denboz88 lise diplomasını alman kesin ise ozaman high school yazabilirsin çünkü başvuru da evrak istemiyorlar.
-
-
Merhabalar,
Su anda Amerika’dayiz. Ben F2, esim de F1 statusunde. Esimin pasaportu suresi bitecegi icin degisti. Yeni pasaportta soyismi degisikligi oldu. Bu durumu okula bildirdik ve yeni soyisimle birlikte I-20’yi guncelleyip gonderdiler imzalamamiz icin.
Bu asamada biz kendimiz USCIS’e bu durumu bildirmeli miyiz? Yoksa zaten onu okul mu yapacak? -
@exclusive yeniden cektirin, fotografla oynamadan, arka zemini degistirmeden ham fotograf versin size.
-
-
@crazycells hocam aylardır bu sorunun cevabını arıyorum lütfen, lise sondayım mülakat tarihine kadar mezun olup diplomamı alırım, başvuruda lise mezunu seçmem doğru olur mu yoksa ds260’ta mı seçmeliyim (19)
-
-
Girne doğumluyum, e-devletten alacagim doğum belgem de girne kktc olarak yazıyor ama mülakatta benden ekstra bir belge talep ederler mi ? KKTC konsolosluğuna sordum, vatandaş olmadığınız için buradan belge alamazsınız minvalinde bir cevap aldım. Yine de hastaneden doğum raporu gibi bir şey almalı mıyım ?
-
Teşekkür ederim bunu dikkate alıp deneyeceğim 🙏
-
Arkadaşlar Mersin, Adana, ve Osmaniye şehirlerinde green card için fotoğraf çekilip kazanan arkadaşlar var mı? Varsa hangi fotoğrafçılarda çekildiniz Green Card için?
-
@deebee Anladım. Açıklamanız için çok teşekkür ederim. Yüreğime su serptiniz. Hem de sayenizde yeni bir bilgi edinmiş oldum.
-
@gucarslan evet kanıtlayabiliyorum işyeri yazısı sgk dökümü maaş bordrosu vs. Cok tesekkur ederim cvbınız için
-
@Kağan-Alp kolye sizinse sorun olmaz.
-
@Selim-Aksoy Maalesef
-
Değerli arkadaşlar,
Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık.
Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri:
Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz.
Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim.
Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim.
Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
-
@crazycells tamamdır bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim
-
@Özlem-Toraman, içinde söyledi: Greencard başvurusu yaş ve lise diploması
Merhabalar 2025 kazananıyım fakat lise diplomam sorumlu dersim olduğundan suan yok ama haziranda mezun olacagım hazirandan öncede mülakat maili gelcek mulakata diplomasz gitmek durumundaym bu sorun yaratır mı
Mulakat tarihi alin ama mulakata katilmayin, daha once diplomanizi alacaginiz tarihe gore konsolosluktan yeni bir mulakat tarihi isteyin. Surec 30 Eylul'de bitecegi icin vize almaya firsatiniz olacak.
-
Çok teşekkürler hocam..
-
[Arşiv] Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
@Emre-Adak, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Arkadaşlar merhaba. Doğum Yeri kısmını direkt kimlikte yazdığı gibi mi dolduracağız? Benim kimlikte KONAK yazıyor İl yazmıyor yani. Ama yönergede City yazın yazıyor. KONAK mı yazayım yoksa IZMIR mi?
Konak olarak yazin.
province: il
city: ilce, semtoluyor zaten...
-
@crazycells Teşekkür ederim bilgi için.
-
@Yeşilkart-Forum merhaba halihazirda cr1 bekleyen biri başvurabilir mi?
-
merhaba, oncelikle neden bu başlığı açtığımı açıklamak isterim. halihazırda cr1 vizesi için başvurumuz var... ancak sponsor olan eşimin criminal geçmişinin sorun yaratacağını öğrendik. (9 ay bekleyişten sonra) avukatimiza bunu sormuştuk ancak sadece yabancı eş için adli durumlara bakildigini söyledi .... cr1 vizem büyük ihtimalle red yiyecek ve onca bekleyişten sonra hüsrana uğrayacağım. Sorun şu, sizce halı hazırda bu vizeyi beklerken green card çekilişine katılabilir miyim? En azından bir umut...
-
Arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce greencard başvurusu yaptım; ama şöyle bir şey oldu fotoğraf da sorun yaşadım. Devamlı hata gösteriyordu, boyutu yanlış,kb si yanlış, dosya başka bir form da yüklenmiş diye hepsini düzelttim arka fonuda sildim. sonra doldurduğum forum en sonunda fotoğrafı kabul etti.onayladım.basarili dedi onay numaramı kaydettim ama şuan internetteki başka greencard fotoğraf kontrol etme sitelerine bakıyorum fotoğraf hata gösteriyor fazla yakın dengeli değil falan diye bu durum beni korkuttu hatalı olsaydı başvuru formu kabul etmezdi diye düşünüyorum
-
herkese iyi akşamlar üniversite son sınıf öğrencisiyim Some university courses mı seçmem gerekiyor?
birde yarın fotoğrafçıda foto çektiricem vesikalık ve 600x600 pixel olmasını istesem yeterli midir şimdiden teşekkürler. -
@thebelljar, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@Yeşilkart-Forum merhaba halihazirda cr1 bekleyen biri başvurabilir mi?
basvuru yapabilir, sorun olmaz.
-
@thebelljar, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
merhaba, oncelikle neden bu başlığı açtığımı açıklamak isterim. halihazırda cr1 vizesi için başvurumuz var... ancak sponsor olan eşimin criminal geçmişinin sorun yaratacağını öğrendik. (9 ay bekleyişten sonra) avukatimiza bunu sormuştuk ancak sadece yabancı eş için adli durumlara bakildigini söyledi .... cr1 vizem büyük ihtimalle red yiyecek ve onca bekleyişten sonra hüsrana uğrayacağım. Sorun şu, sizce halı hazırda bu vizeyi beklerken green card çekilişine katılabilir miyim? En azından bir umut...
Ankara'da mi mulakata gireceksiniz? Adli kaydindaki suclar ile ilgili su basligi incelemenizi tavsiye ederim:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/228/adli-sicil-kaydındaki-suçlar-ve-göçmen-vize-görüşmesi
Eger bu dediginiz suctan dolayi red alirsaniz I-601 waiver'a uygun olabilirsiniz, bu duruma konsolos karar verecek ve eger waiver almaya uygunsaniz size basvuru yaptiracak. Bununla ilgili baslik da surada:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2040/i-601-waiwer
Bunlarin yanisira DV'ye basvurmanizda bir sakinca yok, ama DV'nin aksine CR-1 vizeleri icin sure kisitlamasi olmadigindan waiver'a uygunsaniz CR-1 basvurunuzda konsolos sizi waiver basvurusuna yonlendirir, ama DV basvurunuzda direkt red verip waiver icin yonlendirmez, bilginize. Cunku waiver'in onaylanip konsolosluga geri donmesi 1 yili bulabilir.
-
@kanekane, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce greencard başvurusu yaptım; ama şöyle bir şey oldu fotoğraf da sorun yaşadım. Devamlı hata gösteriyordu, boyutu yanlış,kb si yanlış, dosya başka bir form da yüklenmiş diye hepsini düzelttim arka fonuda sildim. sonra doldurduğum forum en sonunda fotoğrafı kabul etti.onayladım.basarili dedi onay numaramı kaydettim ama şuan internetteki başka greencard fotoğraf kontrol etme sitelerine bakıyorum fotoğraf hata gösteriyor fazla yakın dengeli değil falan diye bu durum beni korkuttu hatalı olsaydı başvuru formu kabul etmezdi diye düşünüyorum
sorun degil, yuzunuzun tamami net sekilde fotografta gorunuyorsa sorun yok demektir.
-
@PoyraZzz, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
herkese iyi akşamlar üniversite son sınıf öğrencisiyim Some university courses mı seçmem gerekiyor?
some university coursesuygundur...birde yarın fotoğrafçıda foto çektiricem vesikalık ve 600x600 pixel olmasını istesem yeterli midir şimdiden teşekkürler.
evet, yeterlidir.
-
Merhaba iyi günler, green card başvurumda adres kısmına il olarak ilçeyi, ilçe olarak ili yazmışım bu yanlışlık elenmeye sebep olur mu?
-
Arkadaşımın önlisans diploması var ve şuan da lisans öğrencisi 2.üniversiteyi okuyor. Önlisans sanırım "University degree" sayılmıyor. "Some university courses" seçmesi mi gerekiyor acaba?
-
@raho58, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba iyi günler, green card başvurumda adres kısmına il olarak ilçeyi, ilçe olarak ili yazmışım bu yanlışlık elenmeye sebep olur mu?
sorun olmaz.
-
@volkanesk, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Arkadaşımın önlisans diploması var ve şuan da lisans öğrencisi 2.üniversiteyi okuyor. Önlisans sanırım "University degree" sayılmıyor. "Some university courses" seçmesi mi gerekiyor acaba?
some university coursesolarak secsin. -
yeni bir başvuru süreci daha başladı baş vuran tüm arkadaşlara bol şans ama umarım gitmeyi düşünmeyenler yada olsun ya deneyeyim nasılsa para ile değil diyenler başvurmaz.
sırf bu düşüncedekiler yüzünden aslında başvurunun bu aşaması cüzi bir ücret ile olması bile içimden geçen bir istek aslında.
-
Merhaba herkese, başvuru süreciyle ilgili ufak bir sorum olacak. Benim ehliyetimde doğum yeri ve tarihi kısmında seyhan/adana olarak yazmakta ancak e-devletten almış olduğum nüfus kayıt örneğinde il/ilçe bölümünde melikgazi/kayseri görünmektedir. Adana doğumlu olmama rağmen bizimkilerin kütüğü Kayseri'de bulunmakta, form doldururken hangi bilgi ile giriş yapmam gerekir? İlginiz için teşekkür ederim.
-
@paşa nüfus kayıt değil vukuatlı nüfus kayıt alınca doğum yeri yazar orada ne yazıyorsa onu yazacaksın çünkü mülakat zamanı vukuatlı belgeyi götüreceksin
-
@paşa biri doğum yeri biri nüfusa kayıtlı olduğun yer
-
@ayvalik10 İlginiz için teşekkür ederim, bende e-devletten vukuatlı nüfus indirmişim ama iletiyi paylaşırken eksik ifade etmişim benim hatam sağ olun

@enemy İlginiz için teşekkür ederim, doğum yeri ve kütük farklı olunca tereddüt etmiştim
-
@paşa, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@ayvalik10 İlginiz için teşekkür ederim, bende e-devletten vukuatlı nüfus indirmişim ama iletiyi paylaşırken eksik ifade etmişim benim hatam sağ olun

@enemy İlginiz için teşekkür ederim, doğum yeri ve kütük farklı olunca tereddüt etmiştim
fakat e-devletten aldiginiz nufus kaydinda da "dogum yeri" kismi
Seyhanolarak gorunuyor, degil mi? Zaten bu bilgi soruluyor...
Benzer Başlıklar
133
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k