(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@Cem-Alataş hayırlı olsun görüşmeleri nasıl ne tarz sorular sormuşlar ayrıntı verebilir msnz
-
Ds160 confirmation formda eski kavaklidere adresi yaziyor. Sistemde yeni adres gosteriyor yeni adrese gidiyor turist vizesi interviewe degil mi?
-
@AyşeB tesekkurler
-
@lbsryts evet yeni adrese gidiceksiniz.
-
@Cem-Alataş hayırlı olsun. Siz görüşmeye girmeden ds160 formunuz incelenmiyor bu bir şehir efsanesidir.
-
@waterman öyle şey mi olur hocam :) siz diyorsunuz son dkda karar veriliyor tamamen görüşmede yani? Bence imkansız böyle bir şey. Son görüşme yüzde 5 fln etkilidir bence
-
@waterman, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@Cem-Alataş hayırlı olsun. Siz görüşmeye girmeden ds160 formunuz incelenmiyor bu bir şehir efsanesidir.
Bu durumda 30sn-45sn de vize verilmesi kaşına gözüne göre olur.
Yazmayın hocam böyle şeyler.
İnsanlar böyle olduğunu düşünerek hareket etmesin. -
Merhabalar aisden ds 160 durumunu kontrol et deyince açılan sayfada sisteme girince durum yok diyor bu sıkıntı olur mu çünkü ds160 formumu doldurdum ve onay sayfasının çıktısını da aldım yardımcı olursanız çok sevinirim
-
@omersemih görüşmeye girdikten sonra değişir orası. bende approved oldu sonra issued oldu
-
Ankarada kac gun sonrasina randevu veriliyor? Bilen var mi?
-
Hem emekliyim hemde kendi işletmem var . İkisini aynı anda yazamadım sadece emeklilik yazdım ama gelir düzeyi yüksek tuttum . Mülakat sırasında işimi belirticem vergi levhamı ve imza sürküsünü de yanıma alacağım.
Sizce doğrumu yaptım. Mülakatım yarın sabah -
@kugutex abd elçiliği vergi levhası vs. sormaz.
-
@Ping-PONG incelendiğini bende düşünmüyorum.
insan kaynaklarının CV incelemesi gibi 30-40 saniye ds160'a bakıyorlardır. Kafalarında kilit kısımlar oldugu için oralarda sıkıntı var mı, hangi konularda ekstra soru sormam gerekiyor tarzı bir durum olduguna eminim.
Hr'larda cvlere çok hızlı bakar mesela.Kilit konular=iş, maaş, önceki yurtdışı seyahatleri, önceki abd-UK-Kanada-Aus.-Yeni zelanda vizeleri.
-
Selamlar herkese, hafta içi vize görüşmem var ve belge olarak ds formu onay sayfası ve talimatlar sayfasını çıktı alıp götüreceğim. Ds160 formumu değiştirdim ve herhangi bir mail atmadım kapıda söyleyeceğim. Bunlar dışında bir belge götürmeli miyim sizce son zamanlarda formu inceledim ve ekstra belge gösteren duymadım sanırım. Önerisi olan varsa şimdiden teşekkürler
-
Kol saati ile girebiliyormuyuz. Akıllı olmayan saat
-
@kugutex, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Kol saati ile girebiliyormuyuz. Akıllı olmayan saat
hayır
-
@foreveros ama ben girdim 👍👍
-
Vizem onaylandı.
8.45 randevum 10.30 anca çıkabildim.
Mülakatım 30 saniye sürdü.
Türkçe girdim
Ne için gideceksiniz. Turistik dedim. Ama yetinmedim birader le gidicez dedim kendisi yılda 2. 3 kez gidiyor zaten bizi o gezdirecek dedim.
Emeklisiniz galiba dedi. Evet ama aynı zamanda işletme sahibiyim deyip vergi levhamı gösterdim. Çift seçenek olmadığı için sadece emekli yazabildim dedim.
Hangi ülkelere gittin.,. İtalya fransa Yunanistan falan saydım.
Sonra klavyeye yöneldi. İçimden bitti bu iş dedim. 👍👍
Tebrikler vizeniz onaylandı. Teşekkür edip çıktım.Bu arada arkadaşın yan bankoya girdi onun muhabbeti biraz uzadı çoğu geyik muhabbeti yaptılar. İkimizinkide güleryüzlü beyefendilerdi.
Şehir dışından gidecekler dikkat Google haritalar eski binaya götürüyor . Risk almamak için direkt adres girin.
Edit: akıllı olmayan saatim ile girdim. Xray cihazdan çıkınca saate baktılar akıllımı diye. Sorun olmadan girdim. Arkadaşımın akıllı saatini almadılar emanete bıraktık. Araba anahtarı sorun olmadı girdi. -
@kugutex tebrikler. hayırlı olsun vizeniz.
-
@denizci10 allah razı olsun. Sizin yorumlarınızdan da epey faydalandık
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum