[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@gucarslan Merhaba, gucarslan bey acaba Ankara yeni mülakatlar dağıttı mı?
-
@aslanamca Merhaba ekim ayında ankara için mülakat maili alan arkadaşımız henüz yok. Sizde excel listesine Buradan Katılarak bilgi sahibi olabilirsiniz.
-
Globolde bazı ülkelere mülakat dağıtıldı sanırım, bizde bir gelişme var mı?
-
Henüz bir gelişme yok, ama bugün için umudumuz var. Herkes heyecan ile bekliyor.
-
@Muhtaradana Ankara ilk 2 dağıtımda hep son mülakat dağıtan konsolosluk oldu globalde haberleri aldık 2-3 gün sonra dağıttı mülakatları. 1 haftadır ara ara globalde mülakat haberleri alıyoruz umarım güzel bir sayıda mülakat gelir bugun.
-
Merhaba, iki çocuğum abd vatandaşı eşim ve ben değiliz. Green card başvurusunda çocuk bilgisine ne yazmam gerekir?
-
@mthin816 Sorunuzu ilgili grupta sorunuz lütfen. DV24 Sohbet Odası
-
Umarım bugün mülakat dağıtılır :)
-
Merhaba dv2024 için GreenCard'a başvuru yaparken biyometrik fotoğraf yerine yanlışlıkla vesikalık fotoğraf yükledim ve tekrar başvuru yapmak istiyorum. Ne yapmam lazım?
-
Tr saati ile 19 gibi mi dağıtılıyor peki? Konuyu takipteyim :)
-
Mülakat maili gelirse cut-off dakilere saat 19:00 da mı gelecek? Geçmiş mülakat alanlara baktığımda sanki öyle yanlışım varsa düzeltin.
-
@waterman afk kalıp aynı anda atmışım sizinle sanki öyle görünüyor kentucky saati tam 12 oluyor o zaman
-
Bekliyoruz bugün.umarım gelir
-
İnşallah bol mülakat gelir. Beklemek zormuş.
-
21:00 gibi gönderirler Aralık Mülakatlarını...
-
Galiba bugün de göndermediler
-
@aslanamca sessiz olmalarını sevmiyorum
-
@Muhtaradana sıfır lobi yazınca twitterdan bann atılıyor anlamadım
-
Arkadaşlar merhabalar herkese,
Dosya numaram gördüğünüz gibi current olmaya yakın,tahminen 1-2 ay içerisinde current olacağım. Ama korkum DS-Submit tarihim.
Dolayısıyla dosya taşımak için bazı araştırmalar yapmaya başladım. Aklımda 2 yöntem var ;
- Avusturalya'ya en az 6 aylık dil programı ile gidip oturum alıp sürece orada devam etmek. Bu süreç yaklaşık 2-3 ay sürmekte ve ben 2-3 ay içerisinde Current olacağım diye tahmin ediyorum. Current olduktan sonra dosya taşıma talebimin onaylanması o ülkedeki USA konsolosluğunun insiyatifinde olduğunu biliyorum. Benim sorum şu ; Avustralya'ya current olduktan sonra dosya talebi yapanlara red verildiğine denk geldiniz mi ?
- Dubai'deki arkadaşımın aracılığıyla orada bana iş bulması ve akabinde oturum alıp sürece orada devam etmek. Aynı sorum burası için de geçerli.
Dubai ve Avustralya'ya current olduktan sonra oturum alıp dosya transferi taleplerine olumsuz geri dönüş yapıldığına denk geldiniz mi ?
Teşekkürler şimdiden.
-
@editargem, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
Arkadaşlar merhabalar herkese,
Dosya numaram gördüğünüz gibi current olmaya yakın,tahminen 1-2 ay içerisinde current olacağım. Ama korkum DS-Submit tarihim.
Dolayısıyla dosya taşımak için bazı araştırmalar yapmaya başladım. Aklımda 2 yöntem var ;
- Avusturalya'ya en az 6 aylık dil programı ile gidip oturum alıp sürece orada devam etmek. Bu süreç yaklaşık 2-3 ay sürmekte ve ben 2-3 ay içerisinde Current olacağım diye tahmin ediyorum. Current olduktan sonra dosya taşıma talebimin onaylanması o ülkedeki USA konsolosluğunun insiyatifinde olduğunu biliyorum. Benim sorum şu ; Avustralya'ya current olduktan sonra dosya talebi yapanlara red verildiğine denk geldiniz mi ?
- Dubai'deki arkadaşımın aracılığıyla orada bana iş bulması ve akabinde oturum alıp sürece orada devam etmek. Aynı sorum burası için de geçerli.
Dubai ve Avustralya'ya current olduktan sonra oturum alıp dosya transferi taleplerine olumsuz geri dönüş yapıldığına denk geldiniz mi ?
Teşekkürler şimdiden.
Merhaba DV2022 Mülakat deneyimlerini okudunuz mu ?
orda çok fazla dosya taşıma örneği var ve gördüğüm kadarı ile sizinkinden daha pratik yöntemlerdi , barbados hindistan gibi örnekler var bence ordaki yorumları bir gözden geçirin.
ayrıca bence biraz daha sabredin mülakatlar çok yeni başladı ve 30 Eylüle kadar sürecek, gördüğüm kadarı ile de DS260 form gönderim tarihiniz 05.06.2022 çok geç sayılmaz. @gucarslan daha iyi bir bilgi verebilir belki ama şuan çok aceleci davranmayın bence
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
62
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum