@hope34, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
Merhabalar, Acil bir konu da bilgi sormak istiyorum. Evrak düzenlemek zorundayım ödemeden önce.
Ben ve kızım ABD deyiz. Eşim Türkiye de ve ds260 formu için süreç başladı. Forumda kızımızda adı Var ve 325 usd ödemesi var. Neden olabilir ? Ankara ya mail attım cevap yok henüz
Kişiyi kaldır kısmı var oradan kaldırsam mı? Çünkü 2020 den beri Green cardlı ona sponsor olmayacağım. Ve maalesef din ödemesini yaptığım için iptal edemiyorum. Ödeme geçtikten sonra iptal ettirebilir miyim sizce ? Tecrübe edinen var mı?
Ya da daha basit soru ile şöyle sorayım. Türkiye de eş için sponsor olunca diğer aile üyeleri de 260 formunda doldurulmak zorunda mı? O yüzden bu ödeme çıkıyor. ? Teşekkürler.
I-130'a eklemissiniz buyuk ihtimalle, Green Card sahiplerinin de cocuklari F2A vizesi aldigindan surece dahil etmisler.
Sadece sponsorluk ucreti ve esinizin vize ucretini odemeniz yeterli olacak. Sonrasinda esinizin DS-260 formu aktif olacaktir.
Esinizin formunu doldurmaniz yeterli, cocugunuzun isminin orada yer almasi bir problem degil. Zaten Green Card sahibi biri icin yeniden Green Card alamazsiniz. Cocugunuzla ilgili bir islem yapmaniza gerek yok.