Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Buradaki konulardan takip edebildigim kadariyla, bu DV davalari artik avukatlarin isguzarligi ve gecim kaynagi haline donusmus durumda gibi. Bu kadar yigilan vize taleplerini, taa DV2020'den baslayarak, DoS ve dolayisi ile konsolosluklarin yerine getirmesi mumkun gorunmuyor. Zaten mumkun olsaydi, simdiye kadar yargic onunde DoS ve davaci taraflar belirli bir anlasmaya varirlardi. Yargic da buyuk ihtimalle bunun farkinda olmali ki bir turlu nihai kararini veremiyor.


  • @MySea Çoğu avukatlık bürosu bir tanesi kadar çok dava açmıyor. Yerinde ve sınırlı sayıda dava açıyorlar. Hatta ben bireysel dava için sorduğumda çoğu şimdilik yeterince iş gücümüz yok diye cevap verdi.

    Ama bir tanesi çok kötü umut tacirliği ile ne olursa olsun yüzlerce dava açmaya devam etti. Tabi biz dava açarken kazanamayacağımızıda biliyorduk. Fakat bu arkadaşa baskı olmasaydı son güne kadar dava açacaktı. Hala grup davası için kalan vizelerden rezerv kararından vs. bahsediyor. Davanın hakimi ise reddetti. Davacılarına hala bu iş bitti diye bilgi vermiyor. Bireysel davalar açıldıktan sonra kendisinden bilgi almak neredeyse imkansız.


  • Dava icin de gec bir durum degilmi 13bin lerde cagirilmadik balkanlari denedik eylulde olmadi kendi adima bugun makedonya konsoloslugu mail atmis 1.5 sayfa yok soyle yok boyle kanun maddesi falan siz gec kaldiniz biz degilgibisinden zaten telefonda da vize islemi yapan kadin la konsutugumda sadece biz kendi vatandasimizi aliyoruz dedu ama neden b3ni.oyaladinizdediim.yer acilirsa iptal olursa vercez diye yani ilginc olan buraya yin3 ulastim ankaraya hicbir sekilde ulasamamak beni cok uzdu bir haftam.daha olsa barbados u da kesin denerdim.yesil pasaport 2 ekimde geldi sansima yetismedi .telegram grubuna da giremedim neyse olan oldu ama.varmi mahkeme.sansimiz onuda denerim ama.parami da bu saatten sonra kaptirmak istemiyorum nedir oneriniz

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @bestfriendny iletinizden net olarak ne demek istediğinizi anlamamış olsam da, DV2022 sürecinin 30 eylül 2022 tarihinde resmi olarak bittiğini bilmenizi isterim.

    eğer DV2022 talihlisiyseniz 30 eylül 2022 tarihinden sonra hiçbir hak iddia edemezsiniz.
    sonraki çekilişlerde bol şans.


  • @bestfriendny sizin adınıza üzüldüm,bou jobbor davasındaki ihtiyati tedbir (pi) talebi 27 Eylül 2022 tarihinde hakim Mehta tarafından reddedildi.Kaldıki dv22 de net sayılar elimizde olmasa bile rezerve edilebilecek bir vizede kalmadı gibi görünüyor. Dv2024 çekilişinde bol şans diliyorum


  • Turkiye den. Alamayan 700 kusur varmagdur demedilerki kazandiginiz ankara cagirmayacak bastan soylese giderdik baska ulkeden alirdik en kotu buydubarbados a hindustan a son at da gidemedim simdi dava sansi varsa deneyom.istedim


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

93
Çevrimiçi

40.8k
Kullanıcı

4.4k
Konu

425.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum