Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi Yenileme

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
1.2k 234 69.9k 220
  • ⭐⭐

    @altone normal mülakat evrakları arasında maaş bordrosu,uçak bileti,adli sicil belgesi yok ki.


  • @altone bu başlıkta yazdığım iletiyi dikkatlice inceleyin lütfen.
    sizden istenmeyen hiçbir belgeyi göndermeyin.


  • Abd İstanbul konsolosluğunun tweetir hesabında turist vize yenilemeleri hakkında bir video yayınlanmış


  • @Muhtaradana Harika bir video olmuş. Forumda abd turist vizesi konusunda schengen vize evrak listesi paylaşanların mutlaka izlemesi gerekiyor. Hem konsoloslukta karışıklık oluyor hemde kendisi için büyük yük oluşturuyor.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @gamefry burada şunu unutmamak lazım sn @gamefry,
    bu işlemler mevcut vizesi 48 ay içinde bitmiş ve bu vizesini yeniletmek isteyenler için geçerli. ilk defa abd vizesine başvuranlar için bahsedilen evraklar mecburen hazırlanmalı..


  • @Muhtaradana konsolosluktan güzel bir video daha 👏👏👏👏👏


  • Merhabalar benimde bu başlık ile ilgili bir sorum olacaktı 2009 yılının mart ayında 10 yıllık Amerikan vizesi aldım o zaman 9 yaşındaydım 2019 mart ayında vizem doldu son 48 ay içinde bittiği için mülakatsız yenilemek istiyorum fakat vizemi 14 yaşından küçükken aldığım için tekrar yenilemek için mülakata girmem gerektiği ile ilgili bir şey okudum bu konu hakkında bilgisi olan var mı direk pasaportumu göndersem mülakatsız yenileyebilir miyim ?

  • ⭐⭐⭐

    @AhmetOzates muhtemelen mülakata girmeniz istenecek, şuanki şartlarınızı konsolosun değerlendirmesi gerekebilir. Randevu sistemi eğer posta yoluna izin verirse tabi pasaportu göndermeniz yeterli olur


  • @waterman Teşekkür ederim peki posta yoluyla izin verip vermediğini nasıl öğrenebilirim herhangi bir yolu var mı veya Ankara konsolosluğuna mail atıp öğrenebilir miyim bilginiz var mı bu konuda ?


  • @AhmetOzates merhaba, sn. @waterman dediği gibi DS160 doldurup ais üzerinden kayıt yaparken zaten cevaplayacağınız sorular sonrası size mülakatlı ya da mülakatsız alıp alamayacağınız söylenecek.

    bu yüzden öncelikle ilgili prosedürleri devam ettirin.


  • @gucarslan Merhabalar ikinize de çok teşekkür ederim teşekkür mesajı yazdım sanıyordum yazmamışım biraz geç fark ettim kusura bakmayın verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim :) Kasım ayı içerisinde yenilemek için başvuruları yapacağım yaptıktan sonra buradan da bilgi veririm bu konuda benim gibi biri olursa umarım ona da yardımcı olur.


  • Bende Yakın zamanda yapacağım bilgileri burada paylaşacağım @gucarslan na şimdiden teşekkür ederim :)

  • ⭐⭐⭐⭐

    Turist vizenizi mektupla yenilemek isteyenlerin hiç bir nüfus bilgisi değişmemiş olması lazım. Ad, Soyad, Doğum Tarihi, Doğum Yeri ve Medeni Durum değişmemiş olmalı. Aksi takdirde mektupla başvuru yapsanız bile yani mektupla pasaportunuzu ve evraklarınızı gönderseniz bile size randevu almanız yönünde mail gelecektir. Başvuracak arkadaşların buna dikkat etmelerini tavsiye ederim.


  • Selamlar sevgili @denizci10 . Mülakatsız yenileme sürecinde ablam daha onceki US vizesi alırken evliyken, simdi bosanmıs durumda. Yeni bilgilere gore formu doldurup gonderdik. Hicbir sorun ya da mulakat gelmeden vize yenilendi. Bilginize


  • @heroinchains süper olmuş. Bir danışanımın da gönderdik ama o bekar iken almış vizeyi evliyken yenileme talebi göndermiştik ama mülakat alın demişler. Gittiğinde de soy isim değişikliklerinde yenileme olmuyor demişler. inşallah kuralı değiştirmişlerdir.


  • @denizci10 Tabii ki tedbirli olmakta fayda var açıkcası size katılıyorum.

  • ayvalik10A ayvalik10 bu başlıktan bahsetti
  • ayvalik10A ayvalik10 bu başlıktan bahsetti

  • @gucarslan Merhabalar, malesef vizenin basili oldugu eski pasaport atilmis, elimde vize ve pasaportun ilk sayfasinin goruntusu var ancak kendisi yok. Gonderilecek belgeler arasinda da vizeli pasaport oldugunu gordum. Boyle bir durumda mulakatsiz yenileme yapmak mumkun olur mu, bir bilginiz var mi konu hakkinda?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ilko deneyebilrisiniz eğer ilgili vizenin taranmış hali ve numarası varsa.
    böyle bir durumda bir A4'e durumu anlatan kısa bir bilgilendirme yazın ve o pasaporta artık sahip olmadığınızı söyleyin. onların kontrol ettiği zaten vize numarası olduğu için yüksek ihtimal yardımcı olacaklardır.


  • Yakın zamanda yeşil pasaportum yenılenecek 10 yıllık oluyor

    vizem 2024 bitiyor bende başvurup bunu yenı pasaporta aktaracağım işllah bakalım ne olacak

    bu arada vizem 2024 bittiği için her hanhangi bir sıkıntı olurmu acaba bitmeden son 1 yıl kala yenılenir gibi bir şey olabilirmi acaba.bilgisi olan .

  • ⭐⭐⭐

    @serkanist vizenin son 48 ay içersinde bitmiş olması gerekiyor


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

17

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum