(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@Esef Merhaba bende köklü bir gıda firmasında 5 yıldır çalışıyorum eğitim ve denetim için gidiyorum demeyi düşünüyordum görüşmede :(
-
@Burcu-Boz hiç geç dönmüşlüğüm olmadı.etnik bir kökenimde yok.Türküm
-
@waterman hiçbir göçmenlik başvurum olmadı.her ülkeye gezi amaçlı gittim ve döndüm.hiç greenkart başvurum olmadı.hep avrupa ülkelerine gezilerim oldu.hala niçin red yediğim konusunda en ufak bir bilgim yok.sadece yeni yıla abd de girmek için vizeye başvurmuştum.Formumuda bir danışman arkadaşla doldurduk.hiçbir bilgim hatalı yada yanlış değildi.hala şaşkınım
-
@denizci10 teşekkürler.Formu doğru doldurdum.Sanırım görüştüğüm bayan sıkıntılıydı:))
Başka birşey aklıma gelmiyor.Danışmanla doldurduk tekrar kontrol ettim.red alabileceğim olumsuz hiçbirşeyim yok.şaşkınım hala -
@Hülya-Taşkın kim red verdi size?
-
@Hülya-Taşkın bence ne olur ne olmaz abd konsolosluğuna bu konu hakkında mail atın. Eski konsolosluk çalışanı gokce hanımda sizin adınıza bi faydası olmaz ama siz gene de oradakileri uyandırın demişti. Haksız olduğunu düşünüyorsanız ki görünen o tekrar başvuru yapın bu sefer olumlu olabilir
-
@Aykut5935 hayırlı olsun vizeniz. Koşacaksınız şimdiden kolay gelsin gerçekten. Ben topun peşinden koşmayı daha çok seviyorum. 😎😉
-
@ikose inşallah gönlünüze göre olur ama işiniz kolay değil. Çünkü gidip de dönmeme riskiniz çok fazla. Yani vizenizi kötüye kullanma riskiniz var. İnşallah yanılırım. Sakın ben böyle söyledim diye moralinizi de bozmayın. Naçizane fikrimi beyan ediyorum.
-
@mikli formu submit ettikten sonra tekrar değişiklik yapamazsınız. Yani eski formu çağırıp içindeki bilgileri değişirrbilirsiniz ama ds160 form numaranız değişir. Confirmation number değişeceği için yeni sayfadan çıktı alıp giderseniz sorun olmaz.
-
@akmstdm confirmation Page den çıktı alıp gitmeniz yeterlidir.
-
@Esef merhabalar. ilk yurt disi cikisi icin amerika vizelerinde red almak çok olası bir durum. bir daha başvuru yapmadan once 1-2 kez avrupa ülkelerine vize almayı deneyebilirseniz daha iyi olacaktır. iyi günler.
-
@Emre-5 son donemdeki durumlardan dolayı sizi turistik degil de goc durumu olabilir diye değerlendirmiş olmaları çok yüksek ihtimal. hem bir tanidiginiz olması da negatif olarak görülmüş olabilir. umarım ileride bir başvurunuzda olumlu sonuçlanır. kolay gelsin.
-
@egesahinkaya teşekkür ederim mayıs gibi tekrar randevuya gireceğim ama red alıp onay alan var mı bilmiyorum
-
@Emre-5 çıkışta sıkıştıralım dövelim hesap mı soralım nasıl bir soru bu :) konsolosluğun tüm kadroyu tanıyorsunuz galiba
-
@ikose Umarım vizeniz onaylanır. son durumu benimlede paylaşırsanız sevinirim.
-
Bu ileti silindi! -
@denizci10 cevabiniz icin tesekkur ederim. Bu durumda yeni basvuru olusturmam mi gerekiyor. Eger oyleyse odemem yapmam gerekir mi ve randevu tarihi degisir mi?
-
@roma48 teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.
-
@roma48 size bir soru daha sorabilirmiyim? Ben,eşim ve kızım için ayri ayri ds160 formu doldurup daha sonra hepimiz ücreti tek tek (tabikide)odeyip ardinda ucumuzede ayri ayri randevu mu alacagiz. Yoksa ailecek başvuru yapilabiliyor muyuz? Bir kişi üzerinden yani.
-
@mikli ds160 formundaki tüm bilgileri istediğiniz zaman güncelleyebilirsiniz. Sadece en sondaki confirmation page den çıktı alıp yanınızda götürmeniz yeterlidir. Bunun için randevunuzun iptal olması ya da ekstra bir ücret ödemeniz gerekmemektedir.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum