[Arşiv] Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
Country of eligibility for the DV program (çekilişe uygunluk ülkesi) sorusunu yanlış anladığım için T.C. vatandaşı, Türkiye doğumlu ve burada yaşayan biri olarak hayır seçeneğini seçip açılan listeden uygunluk ülkesi olarak Türkiye'yi seçtim, başvurunun geçersizliğine veya talihli olursam mülakatta elenmeye neden olur mu?
-
@vikki_yaan, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Bir takipçim sormuş, eşi başvurmak istemiyor dolayısı ile fotoğrafı da yok. Yine de başvurabilir mi ?
eski ve cok uygun olmayan bir foto da olsa kullanabilirsiniz, zaten vize almayacagi icin problem yasamazsiniz.
-
@lucanzo, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Soyadı/Aile Adı alanı bir harfle başlamalı ve yalnızca harf, kesme işareti, kısa çizgi veya boşluk içerebilir. Lütfen devam etmeden önce değiştirin.
Ya sürekli bunu diyor yani ismindemi sıkıntı var yoksa sitedemi genel problem var anlamadım (i) harfi kullanıyorum olmuyor (ı) harf kullanıyorum olmuyor neden böyle oluyor bilmiyorum
Nasıl düzelte bilirim?basinda veya sonunda "bosluk" birakiyor olabilirsiniz...
-
@ricky123, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba fotoğraf için beyaz kıyafet giysek sıkıntı olurmu acaba telegramda olmaz dedilerde ?
sorun olmaz.
-
@İrşad, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhabalar, ''The requested URL was rejected. Please consult with your administrator.'' fotoğraf yüklerken böyle bir uyarı alıyorum. Yardımcı olur musunuz?
fotoyu surada ayarlayip kullanabilirsiniz:
-
@gkhn2001, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Country of eligibility for the DV program (çekilişe uygunluk ülkesi) sorusunu yanlış anladığım için T.C. vatandaşı, Türkiye doğumlu ve burada yaşayan biri olarak hayır seçeneğini seçip açılan listeden uygunluk ülkesi olarak Türkiye'yi seçtim, başvurunun geçersizliğine veya talihli olursam mülakatta elenmeye neden olur mu?
hayir, hicbir problem yasamazsiniz.
-
Arkadaslar ben bugün belki 10 kere başvurmaya çalıştım ama bende hep yazım hatası verdi ıkıncı sayfaya geçmedı bir türlü hep ısım soyısım ve adreste kırmızı yazılar vardı resımde sorun yoktu acaba neden böyle oluyor ılk defa başvuruyorum yardımcı olacak bırılerı varmı acaba
-
@mirza, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Arkadaslar ben bugün belki 10 kere başvurmaya çalıştım ama bende hep yazım hatası verdi ıkıncı sayfaya geçmedı bir türlü hep ısım soyısım ve adreste kırmızı yazılar vardı resımde sorun yoktu acaba neden böyle oluyor ılk defa başvuruyorum yardımcı olacak bırılerı varmı acaba
ıharfi yerineiharfi yazmalisiniz... video'yu izlediniz mi? turkce karakter iceren pek cok isim ve kelimeyi nasil yazacaginizi gosteriyor... -
Türkçe karakter yazmayın dediler bana ama i Türkçe karakter degılmı
-
@mirza özelden yazsanız bana bır yol gösterseniz hocam
-
Merhaba ben meslek lisesi mezunuyum ve greeen card'a başvuracağım.Benim sorum şu ben meslek lisesi mezunu olduğum için öğrenim durumumu ne olarak işaretlemiyim hight school'mu vocational'mı
ikisi arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
-
Ben 4 yıllık meslek lisesi mezunuyum öğrenim durumumu seçerken vocational school'mu yoksa high school diyemi seçmeliyim?
-
@mirza İ harfini büyük yazarken noktalı yazmayacaksın. Yanı "I" olacak. Küçük harflerle yazarken ise tabi ki "i" şeklinde olacak. Videoyu izlerseniz zaten her şeyi anlamış olacaksınız.
-
arkadaşlar egıtım durumumu lisans yerıne yukske lısans ısaretlemısım..fdoldurugum forma tekrar ulaşmamız mümkün mü..? 10 defadır başvuruyorum hızlı hızlı işaretlerken dikkat etmedeen işaretledim..? bilgisi olan arkadaşlar aydınlatabilir mi..?
-
@EmirYavuz, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba ben meslek lisesi mezunuyum ve greeen card'a başvuracağım.Benim sorum şu ben meslek lisesi mezunu olduğum için öğrenim durumumu ne olarak işaretlemiyim hight school'mu vocational'mı
ikisi arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
Ikisi de uygundur.
-
@snrturkmen, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
arkadaşlar egıtım durumumu lisans yerıne yukske lısans ısaretlemısım..fdoldurugum forma tekrar ulaşmamız mümkün mü..? 10 defadır başvuruyorum hızlı hızlı işaretlerken dikkat etmedeen işaretledim..? bilgisi olan arkadaşlar aydınlatabilir mi..?
sorun degil, bu sekilde de olsa sorun yasamazsiniz.
maalesef forma tekrar ulasmaniz mumkun degil.
-
Bendede aynı sorun olmuştu (i) kücük veya büyük kabul etmedi ama (I) büyük harfle kabul etti yazım hatası sorunu böyle cozuldu
-
A avar bu başlıktan bahsetti
-
Herkese merhaba,
Fotoğraf yükleme kısmının hemen altında The following are not accepted: &, #, !, double quotes (" "), <, >. You must remove before continuing. şeklinde bir uyarı alıyorum. Bütün başvuru bilgilerini 1000 kere kontrol ettim ama yine de aynı hata. Neden olabilir, nasıl düzeltebilirim ?
-
@bloobyd_ fotoğrafınızın dosya isminde sorun olabilir mi?
-
@bloobyd_ resmin ismini yazarken hatalı harfler yada simgeler kullanıyor olabilirsiniz ü - ö - ç - ğ - ş harfleri varsa kabul etmez
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum