Orange County (California)
-
@cnpist 2 seneye geliyorum 😂 cocuk okul çağına gelsin hele bi..
-
@ahsenaydgdu gelin gelin buralar cocuk olmak icin cok guzel yerler :)
-
@dytmelek şu kocanı ikna et artık Irvine a taşınalım:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@denizci10, içinde söyledi: Orange County (California)
@dytmelek şu kocanı ikna et artık Irvine a taşınalım:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
Ahahahah bu konuyu okuduktan sonra Irvine okul puanlarını yolladım gaza gelsin diye ama sonra Zillowdan ev fiyatlarına bakınca hevesim kursağımda kaldı 😂😂 ama gerçekten içimde kaldı Irvine. İkna çalışmalarına seni, @ahsenaydgdu ve @OrlandoGücü nü de davet ediyorum lütfen 😬 Bir de bence gidip tekrar görünce bişeyler daha kolay değişecek 😂😂🙏🏻
-
@dytmelek boş ver ev fiyatını ona göre kazanırız ona göre harcarız. 😉😎
-
@dytmelek Bu Irvine benim de aklımda olan yerdi ama zillow'dan ben de baktım ev kiralarına. Baya artmış kiralar. Gelin siz beni dinleyin bu Irvine yanında falan yeni bir köy kuralım veya mahalle artık bir statü buluruz. :) Belediyeden tanıdığı olan yok mu , oralardan şöyle bir kaç dönüm parsellesek :)
-
@Programmer, içinde söyledi: Orange County (California)
@dytmelek Bu Irvine benim de aklımda olan yerdi ama zillow'dan ben de baktım ev kiralarına. Baya artmış kiralar. Gelin siz beni dinleyin bu Irvine yanında falan yeni bir köy kuralım veya mahalle artık bir statü buluruz. :) Belediyeden tanıdığı olan yok mu , oralardan şöyle bir kaç dönüm parsellesek :)
ahahahha California'nın Paterson'ını biz inşa edelim mi diyorsunuz yani:face_with_tears_of_joy: Şaka bir yana dün gece bizbuysell'den satılık iş yeri bakarken buldum kendimi:folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone:
-
@denizci10 kazandığını bugün yeme en sevdiğim felsefe 😂 sanırım asla para biriktiremicem 🥹
-
@ahsenaydgdu hahahaa... süper benim de öyle:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: Orange County (California)
@denizci10 kazandığını bugün yeme en sevdiğim felsefe 😂 sanırım asla para biriktiremicem 🥹
Benim felsefem de borç sahibi olmazsan, mal sahibi olmazsın 😂 o yüzden cepte nakit olmasa da mutlaka bişeyler alıyorum öyle öyle birikim yapmış oluyorum 😬😬
-
@dytmelek Neden olmasın :) Bu arada aklınızdaki iş nedir ?
-
Benim gönlümde frozen, smoothie vb üzerine küçük bir yer, büfe, foodtruck gibi bişeyler var ama gittiğimiz zaman bütçemize ve kafamızdaki planlara uyan her yere bakacağız, yani şuan hiçbir şey net değil gidince kesinleşecek. İlk 1-2 ay araştırma ile geçecek gibi duruyor.
-
bilgilendirme için çok teşekkürler. amerikaya taşındığım zaman yaşamayı düşündüğüm ve istediğim yer Orange. Umarım orada tutunabiliriz :)
-
İlk etap için çok pahalı bölge.
-
@mukeya, içinde söyledi: Orange County (California)
İlk etap için çok pahalı bölge.
Kiralık evlere baktım gayet uygun geldi bana açıkçası. Nj de ve La bile bu kadar uygun yok nerdeyse :) tabi orange Country hangi bölgeleri güvenli yaşanabilir ona bakıp araştırmadım. Diğer nj ve La da bilinçli arama yaptığım için oralar daha yüksek geldi.
-
@mexido ben Homes uygulamasından baktım 2500 $ dan aşşagı göremedim tavsiye edilen bölgelerde farklı eyaletlerde 1500 2000 arası çok güzel evler var. Apartman dairelerinden bahsediyorum. ☺️ Tamamen yerleşene kadar en fazla 2000 $ bandında evlere bakıyorum. Tabi greencard kazanabilirsek 😀
-
@mukeya @mexido
https://www.apartmenthomeliving.com/
bu siteden bakar mısın -
@mukeya, içinde söyledi: Orange County (California)
@mexido ben Homes uygulamasından baktım 2500 $ dan aşşagı göremedim tavsiye edilen bölgelerde farklı eyaletlerde 1500 2000 arası çok güzel evler var. Apartman dairelerinden bahsediyorum. ☺️ Tamamen yerleşene kadar en fazla 2000 $ bandında evlere bakıyorum. Tabi greencard kazanabilirsek 😀
Doğrudur hcam bende Max 2k kadar olanlara bakıyorum. Genelde apartman daireleri daha uygun olup 2k altında olabiliyor. Ben zillow, trulie apartmans ve marketplace den bakıyorum :)
-
Çok güzel bir şehir, hayalleri süslüyor.
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum