Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
-
@Emin-Koray sorun yok, fotografiniz uygun gorunuyor.
-
@Mete-METE cekilise basvuru icin sorun olmaz; ama bu fotoyu vize icin kullanamazsiniz, bilginize.
-
Cok gereksiz bi soru olucak ama kız arkadaşım ABD turist vizesi için çektirdiği fotoğrafı yükleyip başvurmuş ben foruma bakındım özellikler hemen hemen aynı boyut kalite vs eleme sebebi olmayacağını düşünüyorum ama size de sormak istedim
-
Ne yaparsam yapayım arka fon beyaz olmuyor. Duvar beyaz ama fotoda forumun arka plan rengi gibi gri oluyor. Problem olur mu?
- sorum foto 300 dpi olmuyor 72 dpi de kalıyor. Bu önemlimi?
-
@Programmer bir resmin 24 bit olup olmadığını nasıl anlarım?
-
@UgurOral, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
Ne yaparsam yapayım arka fon beyaz olmuyor. Duvar beyaz ama fotoda forumun arka plan rengi gibi gri oluyor. Problem olur mu?
Beyaz veya kirli beyaz kabul ediliyor
-
@JesusLord, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
@UgurOral, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
benim fotolar nedense forumun arkaplan rengi gibi gri oluyor :)
300 dpi şartmı peki?
-
arkadaşlar naptıysam arkaya düşen gölgeyi engelleme yapamıyorum gölge oluyor duvarda sürekli alttan telefon ile flash tutuyorum genede olmuyor çıldırmak üzereyim
-
@waterman, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
Cok gereksiz bi soru olucak ama kız arkadaşım ABD turist vizesi için çektirdiği fotoğrafı yükleyip başvurmuş ben foruma bakındım özellikler hemen hemen aynı boyut kalite vs eleme sebebi olmayacağını düşünüyorum ama size de sormak istedim
sorun yok, kullanabilirsiniz :thumbs_up:
-
@JesusLord, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
benim fotolar nedense forumun arkaplan rengi gibi gri oluyor :)
300 dpi şartmı peki?
suradan ayarlayip fotoyu direkt kullanabilirsiniz:
-
@Barış-Güzelbey, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
arkadaşlar naptıysam arkaya düşen gölgeyi engelleme yapamıyorum gölge oluyor duvarda sürekli alttan telefon ile flash tutuyorum genede olmuyor çıldırmak üzereyim
duvardan 2-3 adim one dogru uzaklasip bir daha dener misiniz?
-
denedim gölge gitmiyor
-
@Barış-Güzelbey günaydın arkadan gelen ışık bir de alttan ışık koyar mısın senle duvar arasına ozaman gölge olmaz
-
parlaklıklar ve arka duvar rengi uygunmudur ?
foto üzerinde oynama yapmadım. attıgınız siteden indirdim -
@UgurOral arka plan da birden fazla renk ayrımı olduğu için uygun olmaz sol taraf koyu sağ taraf aydınlık ondan sitesinde gösterilen arka plan olumsuz resme örnek oluyor
-
@ayvalik10 ev de bi şansımı deneyim dedim ama olmayacak bu şekilde.
gidip profesyonel çektirmek garanti olacak. 2 biz 2 de çocuk 200tl ama yapacak bişi yok :)
teşekkürler -
@UgurOral arka planı beyaz olan vesikalık çektireceksin biometrik çektirme o kadar para tutmaz
-
Bu ileti silindi! -
@Barış-Güzelbey çok yakın olduğu için olmaz ondan vesikalık arka beyaz resim çektirebilir misin
-
rastgele bir fotoğrafçıya gidip arka plan ve yüz gölge düşmemek şartıyla vesikalık çekineceğim fotoğrafın orjinalini mail olarak attıracağım
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
52
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.1k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum