[Arşiv] Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
@orhanyıldız, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Arkadaşlar selam, az önce başvuruyu tamamladım ancak ikinci sayfada eşimin bilgilerini istiyormuş bende doğrulama sandım kendi bilgilerimi tekrardan girdim bu durumda başvuru iptal mi olur?
kendi adiniza yeniden bir basvuru yapmayin. Eger secilirseniz belki durumunuzu anlayisla karsilayabilirler, ama beklentinizi mumkun oldugu kadar minimumda tutun...
Ayrica esiniz adina da basvuru yapabilirsiniz, ikinci sayfaya kendi bilgilerinizi ekleyin. En azindan bir basvurunuz garanti olmus olur.
-
@crazycells cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Hayırlı günler 🙂
-
Selam. Fotogragcida fotograf cektirdim basvuru icin. 5x5 biometrik. Dogru mu yaptim yanlismi.bana yakin geldi yuz cehresi.fotografi buraya nasil yukleyebilirim gormeniz icin
-
@Ahmet-Tiryaki biyometrik olmayacak normal vesikalık olacak
-
@enemy araci kurumlar 5x5 biometrik fotograf gonder mail olarak demisti
-
@Ahmet-Tiryaki yanlış söylemişler
-
Spor olsun diye tekrar başvurduk.
-
The requested URL was rejected. Please consult with your administrator.
Your support ID is: 8237186621641017541
Düzenli olarak bu hatayı alan var mı?
-
@A-Samoglu Büyük ihtimal fotoğraf kaynaklı bir durum. Girdiğiniz bilgilerde ve fotoğrafın isminde türkçe karakter olmasın. Ayrıca fotoğrafın boyutu 240 kb üstünde olmamalı.
-
@Programmer, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@A-Samoglu Büyük ihtimal fotoğraf kaynaklı bir durum. Girdiğiniz bilgilerde ve fotoğrafın isminde türkçe karakter olmasın. Ayrıca fotoğrafın boyutu 240 kb üstünde olmamalı.
Fotoğraf boyutlarımız 240kb altı ,fotoğraf isimlerinden türkçe karakterleri kaldırdım.
-
@A-Samoglu O zaman tekrar dener misiniz ? Sonucu da bildirin lütfen.
-
@Programmer, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@A-Samoglu O zaman tekrar dener misiniz ? Sonucu da bildirin lütfen.
3 kişi başvuru yapıyoruz. Fotoğraflarımız 240kb altı ve bütün şartları karşılıyor. Fotoğraf isimlerini de Türkçe karakter kullanmadan düzelttim. Hep aynı hatayı alıyorum. Sorun nedir anlayamıyorum
-
2.sayfaya geçemedim henüz
-
@A-Samoglu Fotoğraf özellikleri nedir ?
-
Sadece bir fotoğrafta, Eyes are below than required 56% böyle bir uyarı verdi checker sitede
-
@A-Samoglu Resimdeki kişinin gözlerinin beklenen değerin altında olduğunu söylüyor. Bu kişinin başka bir resmi varsa onunla tekrar deneyin. Muhtemelen resimdeki kişinin kafa/yüz kısmı küçük olduğundan bu uyarı çıkıyor olabilir.
-
@A-Samoglu Fotoğraf özellikleri nedir ?
600x600 300dpi bit derinliği 24
-
@A-Samoglu Resimdeki kişinin gözlerinin beklenen değerin altında olduğunu söylüyor. Bu kişinin başka bir resmi varsa onunla tekrar deneyin. Muhtemelen resimdeki kişinin kafa/yüz kısmı küçük olduğundan bu uyarı çıkıyor olabilir.
Uyarı veren fotoğraf ile daha başvuru yapmadım henüz. Hatasız fotoğraflar ile bu uyarıyı alıyorum
-
Merhabalar. Daha evvel soruldu mu göremedim ama. Foto çekerken arka fon illa beyaz mı olmalı, açık renk olması yeterli mi?
-
@Güler-Özçelik Merhaba, yönergede beyaz veya kirli beyaz olacak yazıyor.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum