DV2024 Sohbet Odası
-
@doguStone Merhaba, bu sorun olmaz. Genel halk sağlığını ilgilendiren bulaşıcı hastalıklara bakıyorlar daha çok. Kilonuz sağlığınızı kötü etkiliyor mu ? Yani iç organlarınızda bir sorun var mı ?
-
@doguStone Hayırlı olsun, yalnız iletilerinizi büyük harflerle yazmayın. Sanırım başvuru formunu yeni kapattınız. :)
-
@deckerloki edevlette yazanı yazın aynen. zaten adres yazmak mecburi değil
-
selamlar , hem anneme hem babama başvuruyu yaptım. Fakat fotografın altında he following are not accepted: &, #, !, double quotes (" "), <, >. You must remove before continuing. yazıyor. Bütün satırlara baktım , ne adresde ne isimlerde bir yanlışklık yok. Sorun ne çözemedim . Fotoların boyutuda 600x600
-
@Programmer tamamdır teşekkür ederim.
-
@ardakdeniz Fotoğrafın ismine bakın. Bir noktalama işareti varsa silin (.jpeg-buradaki nokta hariç bunu sakın silmeyin) veya Türkçe karakter varsa onu noktasız hali ile değiştirin.
-
@Programmer bakıyorum C:/jpg halinde. değiştiremiyorum fotonun ismini.
-
Elim titreye titreye yaptım başvuruyu..
Umarım bu sefer olur ne diyeyim artık. Amerika’yı yaşamadan ölmek istemiyorum.
-
fotografın altında he following are not accepted: &, #, !, double quotes (" "), <, >. You must remove before continuing. yazıyor. Bütün satırlara baktım , ne adresde ne isimlerde bir yanlışklık yok. Sorun ne çözemedim . Fotoların boyutuda 600x600. Fotoğrafında ismini değiştiremiyorum. Nasıl değiştiricem?
-
Biz de yaptık başvuruyu. Fotoğraflara taktım kafayı ama eşim sorun olmaz deyip ikna etti beni. Fotocu arka planı beyaz yapıp saç tellerini falan kırptı. Bilemiyorum, hayırlısı artık
-
daha başvuru yapmadım biraz bekliyecem.
-
@piriyatel ben sehir yazdim bence önemli bir ayrinti degil sonucta dogdugun sehir orasi cok bir sey fark etmiyor . istanbulda dogmussun kalkip izmirden bir ilce yazmiyorsun sonuc itibariyle
-
Merhaba herkese. Ben şu an Yüksek lisans tezimin son dönemindeyim. Yani en geç Şubat ya da Mart ayında mezun olmuş olacağım. Bu durumda eğitim durumu seçeneğini. Some Graduate-Level Courses olarak mı işaretlemem gerekiyor? Eğer böyle işaretlersem vize görüşmesinde yüksek lisans mezunu görünmem sorun teşkil eder mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
-
@goyro666 kimliğiniz de doğum yeri kısmında ne yazıyorsa onu yazmalısınız.
-
@diablo_ercan o arkadasa bende denk geldim. 100tl bir videodan kazanicak diye 1 hak yedi.
-
@mehmetraz
arkadaşlar benim fotoğraf özelliklerim bu şekilde bir sıkıntı var mı -
@Programmer, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@vega55 Merhaba, hayır yaşamaz. Yine de soralım eğer özel değilse, neden muaf oldunuz ?
Çok özel bir durum yok askerlik süresince psikolojik sorunlar neticesinde hava değişimi süresi aşımından (120gün) dolayı askerlikten muaf tutuldu abim
onun içinde başvuru yapacaktım kararsız kaldım -
@diablo_ercan dogrusu olabilir ama yapmamislarsa da üzülmesinler, kafaya takmasinlar elenme sebebi degil. Benim aldigim alman kimliginde mesela sehir türk kimliginde ilce yaziyor
-
@minesnol suan neyse onu isaretle bence
-
@goyro666 konu ile alakasız ama bir harf hatası yüzünden mülakatta elenme sebebi oluyor.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum