DV2024 Sohbet Odası
-
daha başvuru yapmadım biraz bekliyecem.
-
@piriyatel ben sehir yazdim bence önemli bir ayrinti degil sonucta dogdugun sehir orasi cok bir sey fark etmiyor . istanbulda dogmussun kalkip izmirden bir ilce yazmiyorsun sonuc itibariyle
-
Merhaba herkese. Ben şu an Yüksek lisans tezimin son dönemindeyim. Yani en geç Şubat ya da Mart ayında mezun olmuş olacağım. Bu durumda eğitim durumu seçeneğini. Some Graduate-Level Courses olarak mı işaretlemem gerekiyor? Eğer böyle işaretlersem vize görüşmesinde yüksek lisans mezunu görünmem sorun teşkil eder mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
-
@goyro666 kimliğiniz de doğum yeri kısmında ne yazıyorsa onu yazmalısınız.
-
@diablo_ercan o arkadasa bende denk geldim. 100tl bir videodan kazanicak diye 1 hak yedi.
-
@mehmetraz
arkadaşlar benim fotoğraf özelliklerim bu şekilde bir sıkıntı var mı -
@Programmer, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@vega55 Merhaba, hayır yaşamaz. Yine de soralım eğer özel değilse, neden muaf oldunuz ?
Çok özel bir durum yok askerlik süresince psikolojik sorunlar neticesinde hava değişimi süresi aşımından (120gün) dolayı askerlikten muaf tutuldu abim
onun içinde başvuru yapacaktım kararsız kaldım -
@diablo_ercan dogrusu olabilir ama yapmamislarsa da üzülmesinler, kafaya takmasinlar elenme sebebi degil. Benim aldigim alman kimliginde mesela sehir türk kimliginde ilce yaziyor
-
@minesnol suan neyse onu isaretle bence
-
@goyro666 konu ile alakasız ama bir harf hatası yüzünden mülakatta elenme sebebi oluyor.
-
@Senjer-Karasova istenen fotoğraf özelliklerin uygun. resminde uygunsa istediğin zaman başvur. 8 kasım son gün :D
-
@ardakdeniz Resmi bulunduğu klasörden farklı bir yere kopyalayın. Tekrar deneyin. Mesela annem.jpeg yapınca isim değişmiyor mu ?
-
@ardakdeniz Resmin ismi uygun değil. jpg'den önceki kısmı silin. Ayrıca jpg'den önce nokta işareti olmalı. Örnek resim.jpg şeklinde. Olmadı diğer sorunuzda da cevap verdim, bir de öyle dener misiniz.
-
@HitMachine otuz bin dolar. Tabi efendim.
-
@Senjer-Karasova herhangi bir sorun gozukmuyor. Benimde boyleydi.
-
@vega55 En az lise mezunu ise başvuru yapabilirsiniz. Ama sağlık raporundan geçebilir mi işte onu bilemem. Bu konuda yetkili olan kurum Konsolosluğun anlaşmalı olduğu Unganlar Kliniğidir. Onlar da hastane raporlarını, hastanede yattıysa epikriz formunu isterler. Ona göre kara verirler. Karar sizin.
-
@diablo_ercan O arkadaşlar buradan öğrendikleri ve talihlere soru sorarak danışmanlık yapmaya çalışıyorlardı bir ara. Şimdi ne durumdalar bilmiyorum.
-
@BigBoss_M Olur, ama burası aynı adreste başkası da varsa onun adını yazmak içindir. Mesela iki kişi aynı evde yaşıyorsunuz gibi.
-
@piriyatel Türkçe karakter kullanılmadığı takdirde sorun olmaz. Ama büyük harflerle yazmanızı tavsiye ederim.
-
@ebaris86 Fotoğrafların boyutu uygun olduğundan başka birşey yapmanıza gerek yok diyor. Yani kullanıma hazır.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum