@NUSRET Mulakatla ilgili sorularinizi su konuda sormalisiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/525/dv2019-mulakat-deneyimleri/
-
-
Merhabalar,
Su anda Amerika’dayiz. Ben F2, esim de F1 statusunde. Esimin pasaportu suresi bitecegi icin degisti. Yeni pasaportta soyismi degisikligi oldu. Bu durumu okula bildirdik ve yeni soyisimle birlikte I-20’yi guncelleyip gonderdiler imzalamamiz icin.
Bu asamada biz kendimiz USCIS’e bu durumu bildirmeli miyiz? Yoksa zaten onu okul mu yapacak? -
@exclusive yeniden cektirin, fotografla oynamadan, arka zemini degistirmeden ham fotograf versin size.
-
-
@crazycells hocam aylardır bu sorunun cevabını arıyorum lütfen, lise sondayım mülakat tarihine kadar mezun olup diplomamı alırım, başvuruda lise mezunu seçmem doğru olur mu yoksa ds260’ta mı seçmeliyim (19)
-
-
Girne doğumluyum, e-devletten alacagim doğum belgem de girne kktc olarak yazıyor ama mülakatta benden ekstra bir belge talep ederler mi ? KKTC konsolosluğuna sordum, vatandaş olmadığınız için buradan belge alamazsınız minvalinde bir cevap aldım. Yine de hastaneden doğum raporu gibi bir şey almalı mıyım ?
-
Teşekkür ederim bunu dikkate alıp deneyeceğim 🙏
-
Arkadaşlar Mersin, Adana, ve Osmaniye şehirlerinde green card için fotoğraf çekilip kazanan arkadaşlar var mı? Varsa hangi fotoğrafçılarda çekildiniz Green Card için?
-
@deebee Anladım. Açıklamanız için çok teşekkür ederim. Yüreğime su serptiniz. Hem de sayenizde yeni bir bilgi edinmiş oldum.
-
@gucarslan evet kanıtlayabiliyorum işyeri yazısı sgk dökümü maaş bordrosu vs. Cok tesekkur ederim cvbınız için
-
@Kağan-Alp kolye sizinse sorun olmaz.
-
@Selim-Aksoy Maalesef
-
Değerli arkadaşlar,
Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık.
Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri:
Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz.
Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim.
Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim.
Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
-
@crazycells tamamdır bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim
-
@Özlem-Toraman, içinde söyledi: Greencard başvurusu yaş ve lise diploması
Merhabalar 2025 kazananıyım fakat lise diplomam sorumlu dersim olduğundan suan yok ama haziranda mezun olacagım hazirandan öncede mülakat maili gelcek mulakata diplomasz gitmek durumundaym bu sorun yaratır mı
Mulakat tarihi alin ama mulakata katilmayin, daha once diplomanizi alacaginiz tarihe gore konsolosluktan yeni bir mulakat tarihi isteyin. Surec 30 Eylul'de bitecegi icin vize almaya firsatiniz olacak.
-
Çok teşekkürler hocam..
-
[Arşiv] Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
Herkese selam.
Arkadaşlar ön lisans okudum henüz mezuniyetim girilmedi, 15 20 güne girilir ve ikinci ön lisans kaydımı yapacağım 17 ekimde eğitim bilgime ne girmeliyim?
-
@Programmer teşekkürler içimi rahatlattınız

-
Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:
crazycells
-
@merhys, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba,
Bu sene saymadığımız sayıda ki başvurumuzun inşallah sonuncusu. Ben ayrı eşim ve kızım ayrı fotoğrafçıda üstüne basa basa greencard fotoğrafı diyerek dijital foto çektirdik. Mailimize atıldı. Eşim bugün farketti ki fotoğrafta kırpma var. Stüdyoyu aradığında arkaplanı beyaz yapmak için fotoşopla işlem yapıldığı söylenmiş. Biz hep yapıyoruz demiş. Bende kendi fotoğrafımı kontrol ettiğimde benimkinde de oynama olduğunu fark ettim. Biz bu sene riske atmamak adına yeniden fotoğraf çektireceğiz ama sizin bu hususta ki görüşlerinizi merak ediyorum. Resmi sitede oynama yapılmaması gerekir diyor. Bazı forumdaşlar ütüyle çekilen fotoğrafların elenmediğini iddia etmiş. Kıdemlilerden bilgi rica ediyorum. Teşekkürler
Yuzde oynama olmadikca, arkaplanda yapilan oynamalari sorun etmiyorlar. Yani sadece arkaplani degistirdilerse elinizdeki fotografi basvuru icin kullanabilirsiniz

-
@caligirl, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Herkese Merhaba, eşimle ayrı evlerde yaşamaya başladık. Boşanma sürecini başlatmadık. Onun bir oğlu, benim bir oğlum var. İkisi de farklı kişilerden. Yine de başvuruma onun oğlunu ve yasal olarak eşim olduğu için onları da eklemeliyim. Değil mi? D260 formu sırasında bir değişiklik olursa, değiştiririm. Doğru anlamışım değil mi? Teşekkürler
Ve acaba bugün kaçta açacaklar..dındındırındırın, heyecanlıyız!
Evet, hem sizin, hem de esinizin onceki evliliklerinden olan cocuklarini eklemeniz gerekiyor.
-
@alplion, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhabalar,
Bu yıl ilk defa başvuru yapacağım o nedenle bir konu hakkında merak ettiğim bir soru var. Forum içinde aradım ama cevabı bulamadım.- Sosyal hizmetler ön lisans mezunuyum. Daha sonra Grafik tasarım üzerine eğitim aldım ve üniversite onaylı sertikam var e devlette de işlendi. Uluslararası sertifikamıda aldım. Başvuru yaparken mesleğimi ne olarak göstermeliyim sosyal hizmetler mi yoksa grafik tasarım mı ?
Meslek SPV leri araştırdım grafik tasarım mesleğinin spv puanı daha yüksek. Konu hakkında bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen
Hangi meslek üzerinden başvuru yapıyor olmak önemli? Herhangi bir diploman olması yeterli mi oluyor. Şimdiden teşekkür ederim. Herkese boş şanslar.
on lisans mezunuysaniz "vocational school" olarak isaretleyebilirsiniz, meslek olarak ayrica sorulmuyor zaten. bitirdiginiz en yuksek egitim derecesini yazmaniz yeterlidir.
- Sosyal hizmetler ön lisans mezunuyum. Daha sonra Grafik tasarım üzerine eğitim aldım ve üniversite onaylı sertikam var e devlette de işlendi. Uluslararası sertifikamıda aldım. Başvuru yaparken mesleğimi ne olarak göstermeliyim sosyal hizmetler mi yoksa grafik tasarım mı ?
-
@ardaayildiz, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Herkese selam.
Arkadaşlar ön lisans okudum henüz mezuniyetim girilmedi, 15 20 güne girilir ve ikinci ön lisans kaydımı yapacağım 17 ekimde eğitim bilgime ne girmeliyim?
"Vocational school" olarak isaretleyin.
-
@crazycells Neden peki spv puanı diye bir şey var bilmediğim için sormak istedim. Hangi aşamada meslek önemli oluyor ?
Bir de lise mezunu değilsen bir meslek grubunda en 2 yıl çalışmış olman gerekiyor deniliyor, bu madde başvuru sırasında hangi aşamada geçerli oluyor ? Teşekkür ederim
-
Merhabalar benim ismimde türkçe karakter var ve pasaportta da türkçe karakterlerle yazilmis. Sizce nasıl yazmalıyım?
-
selamlar site hataı veriyor. Açabilen var mı ?
-
Merhabalar öncelikle herkese bol şans. Ben başvuru yaptıktan sonra aynı bilgiler ile çifte şans adına eşim de başvuru yapabilir mi?
-
Merak ettiğim bir konu var.
Mesela ben şuan 12.sınıfım başvuru yapabiliyor muyum ? Yardımcı olursanız sevinirim -
merhabalar,
kardesim su an 17 yasinda ve green card basvurusu yapmak istiyorum onun icinde. green card sonuclari aciklandiktan 2 ay sonra 18'ine girecek. diyelimki kazandi zaten mulakatlar basladiginda 18 yasina coktan girmis olacak. ama ds260 doldururken 17 gorunecektir cunku temmuz dogumlu. yani su an basvurmamizda sakinca var mi? hangi durumu ciddiye aliyorlar basvuru yaptigindaki yasini mi ds-260 doldururken ki yasini mi ya da mulakat gunu yasini mi? cok uzattim sanirim kusura bakmayin durumu net anlatmak istedim. tesekkurler simdiden @crazycells
-
Başvuruyu yaparken evli ve çocuğu seçtim ama 2 sayfa onayladığım halde onların bilgilerini gireceğim bölüm çıkmadı.nerede gelecek bu bilgileri gireceğim bölüm
-
@özkan-Yelseli şartları taşıyorsa yapabilir tabiki ikiye katlarsınız şansınızı
-
@murat-kara bende sorun yok
-
@SfkYlnz İngilizce karakter dolduracaksınız
-
@alplion başvuru sırasında değil mülakat aşamasında önemli.
-
@enemy, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Başvuruyu yaparken evli ve çocuğu seçtim ama 2 sayfa onayladığım halde onların bilgilerini gireceğim bölüm çıkmadı.nerede gelecek bu bilgileri gireceğim bölüm
Kastığı için açmıyordur
-
@enemy, içinde söyledi: Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@SfkYlnz İngilizce karakter dolduracaksınız
Tamam teşekkür ederim
-
herkese merhabalar
ben fizyoterapi ve rehabilitasyon mezunuyum.(4 yıl) mezun olduğum tarihte okulumuz yüksekokul kategorisindeydi fakat şu anda fakülte olmuş durumda. benim diplomamda yüksekokul olarak yazıyor.
başvuru esnasında üniversite mezunu mu yoksa vocational olarak mı seçmeliyim sizce? ben university degree olarak düşünüyorum ama yine de sormak istedim teşekkürler
Benzer Başlıklar
155
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k