Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @sefakbas DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    Arkadaşlar merhaba, FOTOĞRAF çektirdim dün fotoğrafçıda hemde ölçüleri verdim özellikle..."tabi abi biz hep çekiyoruz bundan US vize ölçüleri ve GC ne göre sıkıntı olmaz "dediler....Neyse aldım dijital olarak fotoları fakat Ne IDphoto4you sitesinde nede diğer internetteki testlere koyunca başarısız oluyor ölçülere uygun olmadığını görüyorum...Ne yapmak lazım sizce? Aynı şey kızımın ve eşimin resimlerinde de oluyor maalesef

    Eger size verilen dosya 600 x 600 ise bir sorun olmaz, direkt kullanabilirsiniz. Saniyorum hafif tasiyor sitelerdeki kaliplardan? O nedenle rahatsiz oldunuz? Ama cok abarti olmadigi surece bir problem degil bu.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @reader DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    @sefakbas geçen sene aynı şey bize de oldu bilgisayardan photoshop prog. düzelttik fln. Anca oldu sonra fotoğrafçılara güvenmeyin bence iki defa çektirdim ikisi de uymadı. En iyisi kendiniz beyaz bir duvar önünde çekin sonra da bir programla uygun hale getirin.

    Turkiye'deki fotografcilar "biyometrik" fotograflara cok alistilar sanirim, o nedenle yuzu -abd vizesi standartlarina gore- daha yakin cekiyorlar.


  • @vety bu totem tutmalı, hayırlısı olsun inşallah kazanırsanız kendi doğum gününüzde de giriş yaparsınız.. 🙂


  • @hayallerabd valla olur mu olur 🙂 .. Hepimiz için hayırlısı olur inşallah. 💝


  • fotograf işini geçen hafta hallettim .. 600 - 600 birde 240kb daha az olsun boyut hiç sıkıntı çıkmaz 🙂 ben tanıdık fotografçıya gidiyorum o halediyor 😃 geçen senede fotograftan yana hiç sıkıntı çıkmadı , fotografçıya gitmek çok daha mantıklı


  • Tamam arkadaşlar Teşekkürler.... Fotoğrafçı mail attı tekrar gönderdiler...sanırım Haklıymışım hatalı çekmişler....Düzeltilmiş halini IDphoto4you sitesine ve greencardphotocheck sitesine ekleyip baktığımda ölçülere uyuyor artık....Başvuru için hazırız ..Here we go!!!:)


  • @topraxxx DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    @sefakbas En basitinden pc de ki en basit program olan paint ile resmi açıp ölçeklendir yada boyutlandır kısmından 600x600 yada 1200x1200 seçeneğini seçmek.Tabi arka fon şu bu uygunsa.Bu sene gözlük istenmiyor mesela gözlüksüz olmalıymış.

    Benden çok yaşayacaksınız 😂 aynen öyle ben ds160 için öyle yaptım kabul etti site


  • @crazycells evet dosya 600*600 ancak bir baş üstünde saçlarda biraz taşma oluyor bu sorun yaratır mı ?

  • ⭐⭐

    dv2020'nin muhtemelen son Green Card çekilişi olacağına dair Forbes'da bir görüş yayımlandı. Umarım öyle olmaz ama her ihtimale karşı, ABD hayali kuranların dv2020'ye mutlaka başvurmasında yarar var...


  • @saulgoodman umarım yazıdaki Andy J. Semotiuk abimizin dediği gibi tahminde kalır sadece. Zaten şimdiden heyecan başladı.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @baris1405 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    @crazycells evet dosya 600*600 ancak bir baş üstünde saçlarda biraz taşma oluyor bu sorun yaratır mı ?

    bir sorun olmaz.


  • puan sistemini mi gecilecek bu kaldılıktan sonra crayzcells bilir? 🙂


  • @fırat-aydoğmuş kuvvetle muhtemel puan sistemi getirecektirler Kanada'daki göçmenlik uygulamasına benzer bir sistem önerisi olabilir.


  • @crazycells seni forumun ak sakallı dedesi ilan ediyorum verdiğin cevaplar insanı huzura kavuşturuyor 🙂 🙂 Teşekkür ederim .


  • Açıkçası ben yakın zamanda çok ihtimal vermiyorum. Amerika da, kalifiye yetişmiş, beyaz yakalı insan sayısı yeterince var. Temel işlerde çalışacak insan gücüne ihtiyaçları var. Örneğin bılaşıkçılık, oda görevliliği, yemek dağıtıcısı gibi, insanlar bu işlerde bir süre vakit geçirdikten sonra, hem hayata hemen dil e alışıp yetkinliklerini daha iyi ifade edip bir üst basamak işlere geçiyorlar. Bence Sistemin yetkinlik aranmayan göçmene ihtiyacı var, ortada 360 milyonluk, her türlü iş bantını içinde bulunduran bir ülke var. Burada önemli nokta işsizlik oranı Türkiye gibi % 10 un üzerinde bir işsizlik oranına sahip olsa evet bu durum düşünülebilir ama bahsettiğimiz 360 m lik ülkede %3-%4 lük işsizlik oranı var. Son 2 senedir Fed faiz arttırmanın her yolunu deniyor bu çaba aslında enflasyon arttırma çabası...
    Bence Böyle bir ortamda kalifiye göçmene ihtiyaçları yok, Loto’nun amacındaki gibi çeşitliliğe ihtiyaçları var. Bunu görüyorlardır. Bu haberlerin çoğunun ben politik olduğunu düşünüyorum.


  • O değil de bu döviz yükseldi ya ülkeden kazansak bile çıkamayacak gibi bir hisse kapılıyorum zorunlu 15000 dolar var Eğer aileyi Sen zaten hapı yuttun artık ülkeden gitmek için bile zengin olman lazım ülke ne hale geldi yemin ediyorum çıksın DMAX daha ki gibi altın peşine düşeceksin Bu ne ya haziran ayında 4 50'lerde dolanan dolar Eylülde 6.40 da da 6 50'dir geçti de hatta yani ülkeden çıkmak için en kötü bir ihtimalle 100.000 TL nin olması gerek Yalan mı arkadaşlar bu konuyu tartışalım


  • @mendebur DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    @entelman DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    @birumut Seçildiktan sonraki aşamada kişi başı harcamaları diğer ekstralar hariç; 330$ vize harcı, 220$ Uscis kart basım ücreti ödemesi, 300-400$ arası muayene ücreti, 500-800$ arası da uçak bileti ücreti olarak düşünebilirsiniz.

    4 kişik bir aileyi düşünürsek, bugünün kuruyla ,ekstralar hariç 23 Bin TL masraflar, 18600 TL uçak bileti tutmakta.Yuvarlak hesap toplamda 40 Bin.
    10 bin $ da birikimle gidilecekse, Bir kişi için Kazan’ımdan sonra 74 Bin TL gibi bir birikim gerekli. 4 kişik bir aile içinse 10 bin + (3x4)bin =22 bin $ yatırım, masraflarla birlikte 180 Bin TL lik bir birikim gerekli...
    Yazılanlardan çıkarttığım sonuçlar çok iç açıcı değil.. birde daha 3 ay sonrasını göremediğimiz bir dolar kuru var..
    Allah hepimizin yardımcısı olsun..

    Ufak ufak tartışmıştık 🙂


  • Tartışılsa ne yazar aslında, hesap kitap ortada, rakamlar belli, kura göre değişiyor sadece, ki o da son aylarda iyiye gitmedi malum:))) 'ya çıksın da sonrasına bakarızcılar'ın bir kısmı malesef devam edemeyecek, ama tek başına olanlar eş dost kredi derken toparlayabilir belki hesapta gösterilecek meğlayı.. Eğer bizim gibi çoluk çombalak gitme niyetindeyseniz gerçekçi olup hesabı kitabı daha başvurmadan yapmak lazım, altına girilen sorumlukluklar büyük çünkü, hem maddi olarak hem de hayatlarımızda yaşanacak kocaman değişiklikler açısından.. Allah herkese yardım etsin, bu kurlarla tabiki hiç kolay değil ancak evladımızın geleceği için belli riskleri göze almak, değişikliklere cesaret etmek durumundayız biz de, hepimizin amacı aynı, daha güzel gelecekler.. İsteyen herkese nasip olsun inşallah.


  • @serkanist DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    Başarılar dilerim

    Bu mayıs ayından çıktı çıktı çıkmadı dil kursuna gidip şansımı oyle deneyeceğim 1 yıl ücretsiz izin alıp gitmek istiyorum izin alamazsam memurlukta istifa edeceğim kafaya koydum , Gidip dil eğitimi sonrası kalma yollarıını deneyeceğim. Borcum Mayısda bitiyor maalesef dolar kurundan dolayı param azaldı ama en kötü yine 20 25 bin dolar param var gülermisin ağlarmısın milletin haberi yok ….. den neyse. …

    Ama dediğim gibi Gc beklemek istemiyorum artık bu yıl son beyler . Restoranda çalışrım iş var , new york yada nj karar kıldım . Artık durmayacağım risk yoksa hayatta yok . bu kadar basit.

    Ben bir polis m. olarak 5 000 tl maaş alıyorum bu para yalnız olduğum için hadi benı kesiyor idare ediyorum anlam veremıyorum buradaki insanlara 1600 tl 2000 tl maaş alıyor eeee be kardeşim sen neden beklersin Gc git git git neden korkuyorsun iltica et , git dönme 1600 tl içinmi üzülüyorsun iş içinmi üzünüyorsun 😕

    İnsanlarlar neler yapıyor . Arkdaş bankası 2000 tl maaşı vardı gidiş o gidiş hala dil kursu yollarıyla orada bir yandan çalışıyor adam donmek aklının ücünda yok bir yolunu bulur kalır orada kesin 3-5 yıla.

    Bende artık boğazıma geldi yeter 3 4 yıldır başvuruyoruz ama yok uzatmanın gereğinde yok , artık. ne iş ne ülke . Gidip gelmemek lazım. işine bakmak lazım.

    Ben artık riske edeceğim cünkü riski almak önüme bakmak istiyorum …

    Herkese başarılar dilerim …

    Umarım herkes istediği şeye ulaşır.

    not: hızlı yazdım kızgın bir şekilde yanlış anlaşılmak istemem kus bakmayın .

    @serkanist Sizi geliştireceğini inandığınız hiçbir şey için üşenmeyin, ertelemeyin, vazgeçmeyin. Katılmayı düşündüğünüz o dil kursu size mutlaka bir gün iyi şekilde geri dönecektir. Benim tecrübeme göre, insanın kendine, kişisel gelişim ve eğitimine yaptığı yatırım, mutlaka ama mutlaka hayatında bir yerlerde fark yaratmasına imkan veriyor. Durmayın gidin 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @fırat-aydoğmuş @baris1405
    hayir, henuz bir yasa tasarisi yok tartisilan. Kasim ayindaki secimlerden sonra gocmenlik kanunlari bir daha gorusulmeye baslandiginda nelerin ustunde durduklarini foruma aktaririz.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

105
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum