Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @birumut Sanmıyorum, her sene olduğu gibi % 20-25 bandında rutin artış olur kanaatindeyim.


  • @icore bekleyip göreceğiz ama ülkeden gitmek isteyenlerde büyük bir artış var ve bunlar arayış içinde


  • Merhaba; resmi sitede DV2020 yönergesi yayınlandı, Hadi hayırlısı.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @icore DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    Herkese Merhaba,

    DV2020 intructions yayınlandı...

    https://travel.state.gov/content/dam/visas/Diversity-Visa/DV-Instructions-Translations/DV-2020 Program Instructions.pdf

    Bol Şanslar...

    bilgilendirme icin tesekkurler, grupta da duyurusunu yaptim.

    3 Ekim- 6 Kasim tarihleri arasinda yapilacak.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mtt DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    @crazycells peki sizce ihtimal hangisinde yüksek ? Bulgaristan vatandaşlığından mı başvurmalı, Türk vatandaşlığından mı ?

    ikisi arasinda bir fark yok. Iki ulke de Avrupa bolgesinde ve vize sinirina yaklasmiyor.

    Kendi dogdugunuz yeri secmeniz en dogrusu olur, aslinda esinizin dogdugu yeri de secebiliyorsunuz yani konsolos bunu sorun etmiyor ama ben de arkadaslarin dedigi gibi dogdugunuz yerin kontenjanindan katilmanizi tavsiye ederim. Eger Bulgaristan uygun olmasaydi, Turkiye'den de katilmaniz bir sorun yaratmayacakti. Onemli olan sizin ya da esinizin dogdugu ulke, vatandasi oldugu ulke degil.

    Hangi pasaportunuzu seyahat icin kullanacaksaniz, bilgilerinizi o pasaportta yazdigi gibi gecirin forma.


  • @birumut
    Geçen yılda öyle deniyordu. Kısmet kime ise ona çıkacak hepsi bu.

    içinizi ferah tutun . Sıra sizdeyse 10.000 de 1 bile olsa çıkacaktır.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @muhittin-beyaz-0 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    Merhaba; resmi sitede DV2020 yönergesi yayınlandı, Hadi hayırlısı.

    bilgilendirme icin tesekkurler.


  • 3 Ekim 2018 - 6 Kasım 2018
    Arasında Başvurular yapılacak.


  • Herkese merhaba, dv2019 sürecinde USA hayaline girdiğimden beri forumu takipteyim fakat henüz üye oldum. Siteyi kuran, yöneten ve bilgilerini paylaşan tüm arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim, umarım dv2020 sürecinde daha olumlu bir tablo ile karşılaşırız. Şimdiden hayırlısı osun diyelim hepimiz için.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @iacar DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    Herkese merhaba, dv2019 sürecinde USA hayaline girdiğimden beri forumu takipteyim fakat henüz üye oldum. Siteyi kuran, yöneten ve bilgilerini paylaşan tüm arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim, umarım dv2020 sürecinde daha olumlu bir tablo ile karşılaşırız. Şimdiden hayırlısı osun diyelim hepimiz için.

    siz de hosgeldiniz, size de bol sanslar! 👍


  • Bende isteyen herkesin gitmesi taraftarıyım ancak gücü olmayan beyhude hayaller kurup çıkarsa düşünürüz diye hareket eden insanların gitmek için her şeyini ortaya koymuş olan insanlara saygı göstermesini bekliyorum.


  • Herkese selam, aranızda yeniyim fakat sektörde eski sayılırım 🙂 Şimdiden bol şans dilerim.


  • Başarılar dilerim

    Bu mayıs ayından çıktı çıktı çıkmadı dil kursuna gidip şansımı oyle deneyeceğim 1 yıl ücretsiz izin alıp gitmek istiyorum izin alamazsam memurlukta istifa edeceğim kafaya koydum , Gidip dil eğitimi sonrası kalma yollarıını deneyeceğim. Borcum Mayısda bitiyor maalesef dolar kurundan dolayı param azaldı ama en kötü yine 20 25 bin dolar param var gülermisin ağlarmısın milletin haberi yok ….. den neyse. …

    Ama dediğim gibi Gc beklemek istemiyorum artık bu yıl son beyler . Restoranda çalışrım iş var , new york yada nj karar kıldım . Artık durmayacağım risk yoksa hayatta yok . bu kadar basit.

    Ben bir polis m. olarak 5 000 tl maaş alıyorum bu para yalnız olduğum için hadi benı kesiyor idare ediyorum anlam veremıyorum buradaki insanlara 1600 tl 2000 tl maaş alıyor eeee be kardeşim sen neden beklersin Gc git git git neden korkuyorsun iltica et , git dönme 1600 tl içinmi üzülüyorsun iş içinmi üzünüyorsun 😕

    İnsanlarlar neler yapıyor . Arkdaş bankası 2000 tl maaşı vardı gidiş o gidiş hala dil kursu yollarıyla orada bir yandan çalışıyor adam donmek aklının ücünda yok bir yolunu bulur kalır orada kesin 3-5 yıla.

    Bende artık boğazıma geldi yeter 3 4 yıldır başvuruyoruz ama yok uzatmanın gereğinde yok , artık. ne iş ne ülke . Gidip gelmemek lazım. işine bakmak lazım.

    Ben artık riske edeceğim cünkü riski almak önüme bakmak istiyorum …

    Herkese başarılar dilerim …

    Umarım herkes istediği şeye ulaşır.

    not: hızlı yazdım kızgın bir şekilde yanlış anlaşılmak istemem kus bakmayın .


  • @serkanist kararınızı verdiyseniz vizeniz varmış green cardı beklemenize gerek yok gidip orada kalma yoluna bakın.bekar olmanız evlilik yolu ile kalmanız için ideal bir yol.anlaşmalı yada gercek evlilik yapabilirsiniz.vizenizin olması büyük bir şans bu şansı elde edemeyen etmek için caba sarf eden insanlar çok .


  • @birumut Evet vizem var ama F değil B benımki şimdi 25 000 tl borcum kaldı onu bitirim mayıs haziran gibi. F vizesi alacağım daha uzun kalmak için. Kararımı kesin verdim . Dönmeyeceğim bu yoldan. Asla. Eğer bir şeyi istersen geriye bakmayacaksın bakarsan yapamazsın. Haklısın vizesi olmayanda çok veya alamıyor. Bakalım. Umarım isteğen hak edenlere çıkar.


  • @serkanist Serkan bey, vizeniz var ise zaten gidip orada bir şekilde iş hayatına atılabilirsiniz. İlk planda kaçak olarak çalışmak kulağa garip gelsede, azımsanamayacak miktarda insan kaçak çalışıyor orada. Eğer işinizi düzgün yapar bir yandan da ingilizcenizi geliştirebilirseniz, sponsor bulmanız an meselesi olur. Kısmet bu sonuçta belki bir amerikalı ile evlenirseniz zaten bütün prosedür ortadan kalkıyor. Her şekilde şansınızı denemelisiniz derim. Umarım herşey dilediğiniz gibi olur.


  • @SupraSailor Umarım elimizden geleni hepimizin yapması lazım başka çaremiz yok çünkü.Tek sorun Usa artık göçmenlere bakış açısı daha kötü oluyor Dün zaten çıktılar anlaşmadan göçmenlik anlaşmasından.BM de ...

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @suprasailor DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    Herkese selam, aranızda yeniyim fakat sektörde eski sayılırım 🙂 Şimdiden bol şans dilerim.

    siz de hosgeldiniz, bol sanslar!


  • Bu ileti silindi!

  • Hadi hayırlı olsun hepimize bu sene o sene bundan sonra her sene


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

51
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum