Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @cokbekledik86 cok teşekkür ederim


  • @itsmebb Merhaba, ben de kontrol ettim, October 3'de yani dün case approved bildirimi almışız. Bizim tarihler çok yakın olduğu için sizi takip ediyordum sürekli 🙂 Gözümüz aydın, diğer aşamalar da hızlıca biter umarım


  • @itsmebb tebrikler darisi bizlerin başına.. emin olmak icin bir kaç şey sormak istiyorum müsaadenizle. mart 2021 de başvuru yaptınız bir kaç gun oncesine kadar dosyanız inceleniyor beklenenden uzun sürebilir yazıyordu. ve dünde onaylandı deyip nvc de diye mi güncellenmiş? kaç gun arayla update ler oldu bilgi verebilir misiniz? teşekkürler şimdiden.


  • @AYSY33 merhabalar' once https://my.uscis.gov sayfasindan hesap açın. oradan başvuru icin kayit oluşturun. genel bilgileri girdikçe istenilen evrak listesi karsiniza çıkacak. tek tek not alin sonra hazırlatın TR de ike. bu esnada next deseniz bile değişmediyse 30 gun suresi var dosyanızı submit etmeniz icin. kolaylıklar dilerim.


  • @AYSY33 apostil ve noter onayına gerek yok sadece yeminli tercümana cevirtip çevirileriyle birlikte yukleyin tüm evrakları. Bu başlığın ilk sayfasını detaylıca okursanız istediğiniz bilgiler mevcut. Kolaylıklar diliyorum.


  • @Seher-Gürel gözünüz aydın çok sevindim sizin adınıza


  • @hope34 teşekkür ederim, darısı başınıza.
    Bizim başvurumuz 31 Ocak 2021,
    03.10.22 de kontrol ettiğimde “we are actively reviewing your form” bildirisini gördük bu bildiriyi 02.03.2021 de zaten almıştık 04.10.22 de tekrar kontrol ettiğimde ise approved bildirimini gördük.
    Umarım tüm sorularınızı yanıtlayabilmişimdir 🙂


  • Merhaba uzun bekleme sürelerinden zarar gören arkadaşlarımız aşağıdaki başlıktaki etkinlikleri takip edebilir,destek verebilir ayrıca ABD'deki akrabalarının desteğini isteyebilir. Umarım kampanya etkili olur, birikmiş işler hızlandırılır ve insanlar başvurudan sonra yıllarca beklemek zorunda kalmaz ⬇

    Göçmen Vizelerini Kurtar https://yesilkartforum.com/forum/post/307036

    @Muhtaradana, içinde söyledi: Göçmen Vizelerini Kurtar

    Ayrıca Kongrenin yıl sonundan önce aile vizesi birikimleri için çözüm üretmesini talep eden Asian Americans Advancing Justice (Twitter) @valuefamilies oluşumu 3-7 Ekim arası sosyal medyadan paylaşımlarla,Amerikadaki bireylerin ise yasa koyucularla yüz yüze ve telefonla konuşarak bu yapılan çalışmalara destek vermesini bekliyor. Web siteleri


  • @Muhtaradana çok teşekkürler faydalı bilgiler için 🙏


  • @itsmebb cevap için çok teşekkür ederim. Sadece kendi sayfamda güncellenme tarihini “ işlemin beklenenden uzun süreceği” kısmındaki tarihi göremedim. Siz 3 ekim de tesadüfen mi farkettiniz? Teşekkürler bilgi için.


  • @itsmebb tebrik ederim darısı en kısa zamanda olumlu geri bildirimlerle bizlere 🤲🏼🤲🏼🤲🏼


  • Herkese merhaba , Nvc’ye ödeme yaptık ve avukatımız Ds-260 formunu doldurdu. Civil Documents kısmında bazı belgelerin yanında missing yazıyor. Bu durum hakkında bilgisi olan var mı ?


  • Bu ileti silindi!

  • @ecom, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)

    @AYSY33 apostil ve noter onayına gerek yok sadece yeminli tercümana cevirtip çevirileriyle birlikte yukleyin tüm evrakları. Bu başlığın ilk sayfasını detaylıca okursanız istediğiniz bilgiler mevcut. Kolaylıklar diliyorum.

    @ecom @hope34 Abd ye dun geldik. Burada belli bir skorumuzu yükseltmeden başvuru yapsam sorun olur mu.Daha ev kiralayacaz. Çalışmaya baslayacaz. O yüzden şimdiden neler istediklerini bilemiyorum. Eğer bilebilirsem eşim TR deyken çeviri yapıp getirebilir. Ben şimdiden
    1-evlilik cüzdanı
    2-vukuatli nüfus kayıt örneği
    3-e devletten alıp adli sicil belgesini
    bir kenara koydum.and @crazycells


  • Merhabalar..Bugün uscis sayfasindan 21 yaş üstü kızım için I130 formunu online doldurmaya başladım. Kızım şuan Amerika da beraberiz zaten.
    Bir soru var.Daha önce Göçmenlik başvurusu yaptımı? Neden çünkü dv vizesini alırken aile bireyleri için de ds 260 formu doldurduk ama kızım 21 yaş üstü olduğu için uygun değil diyerek vize verilmedi..şimdi uscis sayfasında buna hangi cevabı vermem gerekiyor. Hayır ise sorun yok. Evet ise cevaplar A Kaldırma B Cayma C Dışlama Surgun ,D Diğer işlemler şıkları var. hangisini işaretlemek gerekir. Ds 260 formunu doldurunca göçmen basvurusu yapmış mı oluyoruz. @crazycells


  • @AYSY33
    @crazycells, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)

    @meltemerva, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)

    @crazycells Ben ve çocuklarım lottery yoluyla immigration vizesi aldığımız halde, işlemlerini bizimle birlikte yapan eşim 30 eylül 2019 tarihine kadar pasaportunu temin edip konsolosluğa teslim edemediği için tüm işlemleri tamamladığı halde immigration vizesi alamamıştı.
    Şimdi aile birleşimine (F2A) başvuru yapmak istiyoruz. i-130 Petition for Alien Relative formunda,
    53. soruda “Was the beneficiary EVER in immigration proceedings?” sorusu mevcut.

    1) 53. maddeye  YES   diye mi?  cevap vereceğiz?
    2) 54. Maddede  “if yes, select the type of proceeding” sorusunda  hangi seçenek işaretlenmeli?
              a) removal  	b) rescission   	c) exclusion/deportation 	d) other judicial proceedings 
    

    Teşekkürler

    Hayir diyeceksiniz, eger bir gocmenlik hakiminin onune cikmadiysa removal proceedings olmamistir...

    Yukarıdaki soru ve cevaba bakabilirsiniz⬆️ soru ve cevaba direkt ulaşmak isterseniz ⬇
    https://yesilkartforum.com/forum/post/136821


  • @Muhtaradana çok teşekkür ederim bilgilendirme için.


  • @cokbekledik86 aynı şeyi bende yaşadım turist olarak başvuru yaptım hemde 2 defa ilkinde aile bağları denildi 2.cisinde göçmen olarak başvuru yapılması lazım adınıza denildi ve Red aldım 😔


  • Merhabalar'

    uzun bir bekleyisten sonra bazı güncellemeler oldu sonunda!!!!

    10 mart 2021 -tarihinde I 130- f2a es durumundan başvuru yapıldı.
    11 mart 2021 - dosyanız aktif olarak inceleniyor.
    8 ekim 2022- dosyanız aktif olarak inceleniyor process beklenenden uzun sürebilir.
    12 ekim 2022-case approved.
    bize approval notice gönderdiklerini söylüyorlar ancak ne benim maile ne esimin mailine gelen bir şey yok. 11 kasıma kadar gelen bir şey olmazsa request bolumunden yazın vs denilmiş.. ortalama kaç Gunde gelir mail.

    bizi bundan sonra nasıl bir süreç bekliyor ne tahmini sure bilgisi paylaşabilir misiniz? herkese çok teşekkürler. @hulyaek
    takip @Muhtaradana @crazycells


  • @hope34 1-2 güne mail gelir merak etmeyin


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

91
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum