DV2024 İzmir Adayları Buraya (misafir de kabul ederiz)
-
Burada da yerimizi alalım bakalım :) Arada girer bakarız foruma mayısa kadar.
-
Selam arkadaşlar güzel izmir bize uğur getirir umarım izmir ✈️ Houston
-
izmir de havalar nasil? sogudu mu arkadaslar
-
@hasbelkader, içinde söyledi: DV2024 İzmir Adayları Buraya (misafir de kabul ederiz)
izmir de havalar nasil? sogudu mu arkadaslar
Biz de sorar mıyız bu soruyu bir gün acaba :)
-
@hasbelkader yok hocam hâlâ sıcak tişörtle takılıyorum😁
-
@kendinifavlayan insallah o da olacak. zamaninda bana gore de hayaldi ama gercek oldu, demek ki oluyor. hayirlisi ise olsun, degilse olmasin.
-
@cemyaman yakinda soguk baslar orada da. herkes izmiri sicagi ile bilir ama o nemli sogugu adami titretir :grinning_face_with_big_eyes:
-
@hasbelkader aralık-şubat arasında bu devri oluyor resmen 😁
-
Türkiye’nin batısından selamlar misafir olarak yerimiz varsa bi müsade isteriz :) herkese bol şans. Hayatlar İzmir hayaller texas diyoruz efenim
-
@hasbelkader hala sıcak ama bugün yarın bir anda buz keser diye bir his var içimde
-
@hasbelkader bende mesleğimi sizin gibi amerikaya gidersek yapmayı düşünüyorum. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
-
@cemyaman @hasbelkader @kendinifavlayan @egkaya
Hoşgeldiniz. sn.@egkaya tabikii misafir kabul ederiz. Hoşgeldiniz.
Buradaki herkes 1 kişi hariç Houston cu galiba :)
-
Hoşbuldum. Şans yaver giderse diğer yerleri araştırmadım ama florida ön planda şimdilik bende.
-
@orhancengizk ben de eğer gitmek istersem 3 yer var aklımda birisi San Antonio Texas diğeri Houston Texas son olarak Chicago Illinois eyaletlerinde olmak isterim ama tabii çıkmayacağı için çok da umutlanmamak lazım 😀
-
@orhancengizk hosbulduk. gonlumuz zaten hep izmirde :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@nilfersev, içinde söyledi: DV2024 İzmir Adayları Buraya (misafir de kabul ederiz)
@hasbelkader bende mesleğimi sizin gibi amerikaya gidersek yapmayı düşünüyorum. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
insallah gelirsiniz ve hersey gonlunuzce olur. Elbette paylasirim tecrubelerimi. bilgi paylastikca cogalir.
-
@nilfersev, içinde söyledi: DV2024 İzmir Adayları Buraya (misafir de kabul ederiz)
@hasbelkader hala sıcak ama bugün yarın bir anda buz keser diye bir his var içimde
ekimin son haftasi baslar genelde. yine geldigimde soguk olacak :grimacing_face:
-
https://tr.usembassy.gov/tr/visas-tr/immigrant-visas-tr/gocmen-vize-fotograf-ozellikleri/ Şuraya bırakayım belki başvuru için fotoğraf çektirmek isteyen olur. Belki başkasıda bırakmıştır. Fazladan yer kapladıysam çok özür. Pasaport no yokmuş ben başvurmuyorum hadi iyisiniz bir kişi azaldı 😉
-
Hangi ilçeden (yada komşu şehirden ;) ) ne kadar katılım oluyor anlamak ve katılımcı profili hakkında biraz da olsa fikir sahibi olmak için yazmak isteyenler; herkes kendi ilçesini ve bilgilerini yazabilir mi?
Ben başlıyorum:
1.İzmir, KONAK, Yaş:50, Meslek: Yazılımcı -
İzmir ,Bornova , Yaş :34 , Meslek : Satın alma Uzmanı
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum