FY2023 & FY2024 Background Check & NNCP (AP durumu / İdari işlem)
-
@Azer-Huseynov, içinde söyledi: FY2021 & FY2022 Administrative Process (AP durumu / İdari işlem)
@waterman onu bende biliyorum , ne anlama geldiyini bilmiyorum neden durduk yere ready oldu ?
Konsolosluga ulasip son durumu sorabilirsiniz.
-
@Yuksel-Celik, içinde söyledi: FY2021 & FY2022 Administrative Process (AP durumu / İdari işlem)
Merhaba,
Facebook gruplarında AP'yi avukat yolu ile sonuçlandırdığını yazan biri vardı. Bende onunla ilgili sorular sormuştum. Joshua L. Goldstein adında bir avukat (Sanırım ilgili grubun yöneticisi) istersen durumunu bedava inceleyelim dedi. Bende bilgileri verdim incele dedim. Bir görüşme yaptık, bu gün tekrar görüşme yapacağız bakalım nasıl bir yol takip ediyorlar ve kaça mal olur. Bu tarz yöntemi deneyen olmuş mu? Benim vize J1 24 hazirandan beri bekliyor.Sayin @Muhtaradana 'nin dedigi gibi "Mandamus" davasi aciyor olabilirler. Sizin henuz 3 ay olmus, eger J1 sizin icin hayati onem tasimiyorsa 6 ay kadar bekleyebilirsiniz. Islemlerin pek cogu 6 ayda tamamlanmis oluyor.
-
@Fatih-İpek, içinde söyledi: FY2021 & FY2022 Administrative Process (AP durumu / İdari işlem)
31 Ağustos 2022 eşim ile mülakata girip AP ye kaldık. Mail'de gönderdikleri formda istedikleri bilgileri girerek 8 Eylül 2022 geri gönderdim. 21 Eylül'de işlemimizin tamamlandığına dair mail aldık. 26 Eylül'de pasaportlarımızı gönderdik. 29 Eylül'de durumumuz "APPROVED" olarak güncellendi. Darısı sabırla bekleyen tüm arkadaşlara....
gozunuz aydin...
-
Turist vizesinden güncelleme veya onay alan oldu mu bugünlerde ?
-
@SUV2019 Benim güncelleme almaya devam etmeye başladı. 25 temmuzda aniden durmuştu, 12 Eylül ve 27 Eylül tekrar güncellendi. 1 Hazirandan beri bekliyorum, göçmen visa K1. Umarim onaylar yakındır bekleyen herkes için.
-
Green Card APleri bittiğine göre artık J1 vb. vizelere mi geçilecek? 2022 Mart'tan beri bekliyorum J1 için.
-
yeni senede tekrar beraberiz:)
-
@detones Çalışma konunuz neydi? Technology Alert List'e mi takıldı acaba yoksa isim benzerliğimi?. Benim 24 Hazirandan beri J1 AP'de
-
İdari işleme kalanlardan DS-5535 formu doldurulması istenilenlerin idari işlem süreçleri hiç bitmiyormuş gibi bir algı oluştu bende. 1 yıl , 5 yıl bekleme süreleri hiç normal değil . Bunlar istisnai durumlar mı ? Bende1 haziranda vize onayı aldıktan sonra idari işleme kalanlardanım. 6 ayın dolmasına 2 ay kaldı. İdari işlemin bu 2 ayda veya civarında sonuçlanma ihtimali nedir acaba ? Birde başlıkta DS 5535 formunun [email protected] adresine gönderileceği yazılmış. DS 5535 formu bana [email protected] adresinden geldi ve formun doldurularak bu adrese yanıt halinde gönderilmesi istendi. Formu ankara mail adresine de göndermem gerekiyor muydu ?
-
sonunda 30.09.2022 saat 17:30 issued ola bildik. yardim eden herkese teshekkurler! AP dan cikmayan arkadashlara bol shanslar.
-
@Azer-Huseynov Tebrikler, yolunuz açık olsun. Adınıza çok sevindim. Vize türünuz neydi?
-
@Azer-Huseynov Tebrik ederim sizi. Abd de ki yeni yaşaminizda mutluluklar. Son ana kadar stresli bekleyiş yaşattilar size ama mutlu bir şekilde bitmiş. Tebrikler
-
@Yuksel-Celik Work and Travel için başvurmuştum. İsim benzerliği.
-
@frk_ctn mülakata hangi konsoloslukta girdiyseniz o konsolosluğa göndermelisiniz.
ben iletideki kısmı güncelliyorum, teşekkürler. -
@Azer-Huseynov, içinde söyledi: FY2021 & FY2022 Administrative Process (AP durumu / İdari işlem)
sonunda 30.09.2022 saat 17:30 issued ola bildik. yardim eden herkese teshekkurler! AP dan cikmayan arkadashlara bol shanslar.
Hayırlı olsun dostum adına sevindim.. darısı başımıza
-
G gucarslan bu başlıktan bahsetti
-
@rashcarter teshekkur ederim . DV22 green card
-
@AYSY33 cok sagolun . sizede yeni hayatinizda basharilar .
-
Ekime de girdik, ne bir güncelleme ne de bir onay var.
-
Merhabalar yeni keşfettim burayi herkese kalbindekilerini diliyorum umarim herkes ap den onayli sekilde cikar.soruma gelince
Ben f2 statusunde 3. Kez gorusmeye giren bireyim
En sonunda27 eylulde gorusmede memur soru sorup cvbni alinca pasaportumu alip buyuk odaya gidip gelerek
Bana maas bordroumu ve pasaportumu yesil forumla beraber ptt ile gondermemi istedi
Ds160 calismadigimi ve 1. Gorusmede calisiyormusun sorusuna calismadigimi belirtmeme ragmen.
Ben cevabinda maas bordrom olmadgni ama hesapimda gereken para oldugunu gostermeme ragmen bakip geri vererek ptt ile gonder dedi.
İlk guncelle 03 ekim de yapildi AP OLARAK.
Bu surec hakkinda bbilgisi olan destek olursa sonucun ne sekilde sonuclanacagi gibi tahminlerde bulunan olursa sevinirim . Teşekkürler.
Not:Gorusmeler.18.08.İSTANBUL-15.09. ANKARA 27.09İSTANBUL. -
31 ağustosta nişanlımla ortak randevu alıp j1 vizesine başvurduk başka görevlilerde mulakat oldu ben ret nişanlım onay aldı hemen ertesi haftaya7 eylüye tekrar randevu alıp birdaha şansımı denemek istedim bu sefer vize görüşmem olumlu geçti pasaportumu aldı vizeniz onaylandı kağıdını verdi memur bey. Deli gibi sevindik tabi ama kısa sürdü 2 gün sonra idari işlemler maili ile pasaportum sarı kağıtla geri gönderildi. otel başlama tarihimizi kasıma çektirdik sizce kasıma kadar onay gelme olasılığı nedir?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum